GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύση για την Καρδιοχειρουργική του ΠαΓΝΗ! – Δέσμευση Αρβανιτόπουλου

Οριστική λύση φαίνεται να δίνεται άμεσα στο φλέγον θέμα έναρξης λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Κρήτη. Σε τηλεφω...


Οριστική λύση φαίνεται να δίνεται άμεσα στο φλέγον θέμα έναρξης λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Κρήτη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το βράδυ ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, με τον Γενικό Γραμματέα της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενημερώθηκε για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και τις θετικές εξελίξεις που προέκυψαν για το θέμα αυτό.
Στη συνάντηση του κ. Κεφαλογιάννη με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας κ. Σταικούρα συζητήθηκε το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης στην έναρξη λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Κρήτη και στον κίνδυνο που αυτή ελλοχεύει, σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.
Ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος δεσμεύτηκε στον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ότι θα προχωρήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη λειτουργίας της καρδιοχειρουργικής κλινικής, με την έκδοση των σχετικών Αποφάσεων.
Για το λόγο αυτό ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης αύριο το πρωί θα μεταβεί στο ΠαΓΝΗ όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο χώρο της κλινικής.
Στη συνέχεια στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το Διοικητή του νοσοκομείου και όλους τους εμπλεκόμενους με την λειτουργία της καρδιοχειρουργικής, φορείς.
Την ερχόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, στην Αθήνα. Πηγή: flashnews.gr

2 σχόλια

  1. Δεν μας λες και ποιός ακριβώς είναι ο φρέσκος Κος διοικητής της 7ης ΥΠΕ; Ποιά ακριβώς είναι τα προσόντα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ τι ζόρι τραβάς, λαμόγιο ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση