GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η συνάντηση Στουρνάρα-τραπεζιτών

Ξεκίνησε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών η οποία θα επικεντρωθεί στην...

Ξεκίνησε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών η οποία θα επικεντρωθεί στην επαναγορά ομολόγων και στην κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών.
Οι τραπεζίτες θα ενημερωθούν για την πορεία του προγράμματος επαναγοράς χρέους και τις προσδοκίες της κυβέρνησης για την τελική έκβαση του εγχείρηματος.
Οι τραπεζίτες θα τονίσουν πως θα συμμετάσχουν (μερικώς ή καθολικά στο πρόγραμμα) και θα ζητήσουν να αναγνωριστεί πλήρως ο αναβαλλόμενος φόρος και από το PSΙ και την επαναγορά ύψους 7 δις ευρώ περίπου.
Πάντως για το θέμα του αναβαλλόμενου φόρου η κυβέρνηση δεσμεύεται από τη σχετική απόφαση της τρόικας, η οποία θα γνωμοδοτήσει σύντομα για το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση