GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς αποκάλεσε ο Καμμένος τον Σαμαρά;...

Σε βαριές καταγγελίες εναντίον της ΝΔ και του Πρωθυπουργού προσωπικά, τον οποίο αποκάλεσε "σουλτάνο" προχώρησε χθες το βράδυ ο ...

Σε βαριές καταγγελίες εναντίον της ΝΔ και του Πρωθυπουργού προσωπικά, τον οποίο αποκάλεσε "σουλτάνο" προχώρησε χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος επιχειρώντας να εξηγήσει τον εμφύλιο...
που σπαράσσει το κόμμα του. Με αφορμή την ηχηρή παραίτηση από τους ΑΝΕΛ του Δημήτρη Σταμάτη (πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
"Οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν διαφωνούντες και αποχωρούντες, δια στόματος Σταμάτη, εκλιπαρούν για τη μεγαλοψυχία και τη μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται τον μύθο της νεάς Κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις".
Λίγο αργότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι τα στελέχη του ωθούνται από τον «σουλτάνο Σαμαρά» να αποχωρήσουν ενώ στην πραγματικότητα δεν διαφωνούν. Ηταν, πάντως, εξαιρετικά προσεκτικός στις διατυπώσεις του για τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο αλλά και για τον παραιτηθέντα από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Χρήστο Ζώη λέγοντας «λυπάμαι που αποχώρησε, ήταν φίλος μου 20 χρόνια». Πρόσθεσε, πάντως, ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εξακολουθούν να έχουν 20 βουλευτές και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις.

8 σχόλια

  1. ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

    ΙΝΣΑΛΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΚΑΜΕΝΟΙ ταλιμπάν...
    Όλα τα κόμματα έχουν ΟΠΑΔΟΥΣ
    (με όλη την ΚΑΚΗ έννοια που μπορεί να πάρει η λέξη).

    Λίγα κόμματα όμως έχουν ΤΑΛΙΜΠΑΝ για οπαδούς...Είναι παρατηρημένο ότι αυτού βρίσκονται κυρίως σε ΑΚΡΑΙΑ, ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ κυρίως ΜΙΚΡΑ κόμματα που λόγω μεγέθους μαζεύουν τα κατακάθια των ψηφοφόρων.

    Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την ΒΡΩΜΙΚΗ δουλειά του "Μεσσία-Αρχηγού"...Είναι αυτοί που εργολαβικά ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ τους αντιπάλους τους και κυρίως τους "ΠΡΟΔΟΤΕΣ".
    Τους "προδότες" που πρίν μία μέρα ΛΑΤΡΕΥΑΝ.

    Την απόδειξη για αυτό που συζητάμε την έφερε ξανά στο προσκήνιο,
    η κρίση στο κόμμα ΑΕ Π.Καμμένου.

    Βλέπουμε τους Ταλιμπάν-Bloggers να παίρνουν ολυμπιακό μετάλλιο στο "άθλημα" που πετούν λάσπη με τον ΚΟΥΒΑ στους ανθρώπους που μέχρι χθές ήταν η ΗΓΕΣΙΑ του κόμματος !!!

    Και δυστυχώς (για το επίπεδο...) σε κάθε τέτοια λασποανάρτηση κρέμονται από κάτω της ΔΕΚΑΔΕΣ σχόλια
    Σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις από τους ΙΔΙΟΥΣ ...) από ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ που ζητούν "Αίμα και Εκδίκηση" !!

    Το επίπεδο συμπεριφοράς στην χώρα μας κατρακυλά με γρήγορους ρυθμούς σε επίπεδα τύπου Συρίας και Αφγανιστάν (μια και τα εν λόγω blog λατρεύουν να μας "ενημερώνουν" και για αυτές τις χώρες...) και ευθύνη για αυτό έχουν ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ δημοσιογράφοι που ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ παίζουν τον ρόλο του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ στις ΑΚΡΑΙΕΣ αντιδράσεις των Ταλιμπάν...

    Η χώρα θα πληρώσει ακριβά την αδράνεια της πολιτείας να ελέγξει αυτούς τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που για χάρη του "μεροκάματου" δεν τους καίγεται καρφάκι για την ζημιά που κάνουν στην συνοχή της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΛΙΜΠΑΝ

    Πολιτική άνοιξη= ΣΑΜΑΡΑΣ

    Δημοκρατική ΣημαΧ..= Ντορα Μπακογιαννη--Λευτερης Αυγενακης --Χρηστος Μαρκογιαννακη Κ.Τ.Λ

    Λαος= τουμπα =ΝΔ = Αδωνις -Βοριδης Πλευρης...

    13 Δεκ 2012 6:54:00 μ.μ... γράψε και κανενα ονομα ΤΑΛΙΠΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ..ΜΑΛΑΚΕΣ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΑ ... 11 ΔΙΣ επαναγωρα ομολογων ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ που και ποιοι τα πηραν;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Παίρνει το παιχνίδι πάνω του ο Χαϊκάλης

    - ΤΩΡΑ ΠΟΥ Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι κι ο Καμμένος αναστενάζει-

    Αντάξιο των κωμωδιών που άλλοτε πρωταγωνιστούσε!

    Φαίνεται όμως ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μία πολιτική τραγωδία....
    "Αποστασία" και "ανένδοτος" ξαναμπαίνουν στο πολιτικό λεξιλόγιο. Χαμός στους "Ανεξάρτητους Έλληνες". Ένας ακόμη βουλευτής αποχώρησε με μια απίστευτη καταγγελία για εμπλοκή του ..Βουλγαράκη (!) στα οικονομικά των ΑΝ.ΕΛΛ.

    Η ουσία ειναι ότι πλανάται στον αέρα η υποψία ότι ο Βουλγαράκης βρήκε χρηματοδότες για να στηρίξουν το κόμμα των ΑΝ.ΕΛΛ. προφανώς για να κάνει ζημιά στον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν σε κάνει ρόμπα ακόμα και ένα ξεπεσμένο ρετάλι
    ____________________
    ..ώρα να τα μαζεύεις.
    Πανάρα ανεγκέφαλε Καμμένο γλυκάδι

    Έκανε ΡΟΜΠΑ τον Π. Καμμένο ο Γ. Μανώλης πρωί - πρωί...
    Τα είχε "μαζέψει" όπως φάινεται ο Γ.Μανώλης και στην σημερινή εκπομπή των κ.κ. Λυριτζή - Οικονόμου τα είπε χύμα...

    Το πρώτο πράγμα που του καταλόγισε είναι ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ σχετικά με το έγγραφο που έδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών και μετά προσπάθησε να τον βγάλει ΤΡΕΛΟ και ΨΕΥΤΗ...

    Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα αφορά την θέση του στο να πάει η χώρα να γίνει ΟΥΡΑ του ΔΟΛΑΡΙΟΥ...

    Τον κατηγόρησε ότι κορόιδεψε τον ανεξάρτητο κ. Νικολόπουλο αφού ενώ είχε ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ η συνεργασία και σε μία ώρα θα γιμόταν δηλώσεις ο Π.Καμμένος ΕΒΑΛΕ κάποιον βουλευτή να ΒΡΙΣΕΙ τον Νικολόπουλο για να χαλάσει η συμφωνία !!!

    Επίσης τον κατηγόρησε για ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟ , ΛΑΙΚΙΣΜΟ , ΤΕΜΠΕΛΙΑ , ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ και θέσεις που μοιάζουν με ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ...

    Είναι προφανές ότι αυτό που έβλεπε ΟΛΗ η Ελλάδα στο πρόσωπο του Π.Καμμένου ήρθε η ώρα να το δούν και οι οπαδοί και τα στελέχη του μορφώματος αυτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε άθλιοι τύποι ... ΔΥΜΑΡ--ΤΟ ΠΑΣΟΚ--ΤΗΝ ΝΔ.. κόψατε ρε με πράξει νομοθετικού περιεχομένου το ΕΚΑΣ απο τα ΑΜΕΑ που έχουν περάσει από ΤΑ ΚΕ.ΠΑ και έχουν ΜΟΝΟ εισόδημα 450 ευρώ!! Και δεν φτάνει αυτό έδιναν 100 ευρώ σε φάρμακα με το 10% και αμέσως εκτός ΕΚΑΣ τους πάτε στο 25% δηλαδή στα 250 ευρώ!!!!

    ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΈΨΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΤΈ ΦΥΛΑΚΉ ..ΑΝ ΜΕ ΜΠΡΩΛΑΒΕΤΑΙ...ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΧΩ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΑΙΔΊ..

    ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΒΆΛΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΆ ΚΡΙΤΉΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΆ ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΕΤΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολητικο συστιμα, πολλη αλισβεριση και πολλη χριμα ρε παιδια.
    οι (δανιστες) θελουνε μονο μνιμονιακα κομματα.και πληρονουνε καλλα να γκρεμισουνε τους μη δουλοπρεπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ = ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ = "ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΑ" ΤΟΥ "ΝΟΝΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΚΡΙΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΓΟΡΩΝ" LORD JACOB ROTHSCHILD !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση