GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες προβλέψεις της Fed για ανεργία και ανάπτυξη

Η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, η Fed, προέβλεψε ότι το 2013 η αμερικανική οικονομία θα αναπτυχθεί με ρυθμό που θα κυμανθεί μετ...

Η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, η Fed, προέβλεψε ότι το 2013 η αμερικανική οικονομία θα αναπτυχθεί με ρυθμό που θα κυμανθεί μεταξύ 2,3% και 3%, εύρος χαμηλότερο συγκριτικά με προηγούμενες εκτιμήσεις της τράπεζας.
Όσον αφορά την ανεργία, η Fed προβλέπει ότι το ποσοστό των ανέργων θα κυμαίνεται του χρόνου μεταξύ 7,4%-7,7% του εργατικού δυναμικού. Τον Σεπτέμβριο η αντίστοιχη πρόβλεψη ήταν για 7,6%-7,9% ποσοστό ανέργων επί του συνολικού εργατικού δυναμικού.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της τράπεζας, Μπεν Μπερνάνκι, απηύθυνε έκκληση με σθεναρό τρόπο τις ηγεσίες των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο να συνεργαστούν, αποτρέποντας το «δημοσιονομικό βάραθρο».
Αυτόν τον μήνα το σωρευτικό χρέος του αμερικανικού δημοσίου θα καλύψει το ισχύον ανώτατο όριό του, των 16,3 τρισ. δολαρίων.

1 σχόλιο

  1. Όταν ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ λέγονται και δημοσιογράφοι ... ΕΝΑΣ αγρότης που ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ..
    .................................
    Στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου ακούστηκε η πιο… πληρωμένη απάντηση.
    Ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αγρότη από την Καρδίτσα που είναι στον δρόμο:

    «Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα… γιατί να πάρουν τα δικά σας;» ΡΩΤΆ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ~Οικονόμου

    Απάντηση του αγρότη:«Και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 Ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί.»

    ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ!!! ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΝΆΛΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ...

    {ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΎΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΛΙΤΏΣΤΕ ...Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΊΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ.}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση