GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηλιός: Έχει θράσος ο κ.Στουρνάρας...

"O κ. Στουρνάρας, ο διορισμένος υπουργός και φανατικότερος υποστηρικτής της κατατστροφικής πολιτικής των μνημονίων, που έχει το θράσ...

"O κ. Στουρνάρας, ο διορισμένος υπουργός και φανατικότερος υποστηρικτής της κατατστροφικής πολιτικής των μνημονίων, που έχει το θράσος να αποκαλεί τους εκλεγμένους βουλευτές του ΣΡΙΖΑ-ΕΚΜ "τσάμπα μάγκες" δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας θα δώσει διαπιστευτήρια στον κ. Σόιμπλε", τονίζει μέσω Twitter ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή.
"Ο κ. Στουρνάρας αδυνατεί να φανταστεί τι άλλο μπορεί να κάνει ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού σε μια συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, πλην του να δώσει διαπιστευτήρια. Ο κ. Στουρνάρας αδυνατεί να φανταστεί ότι ένας πολιτικός ηγέτης μπορεί να εκφράζει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας γιατί η δική του δουλειά είναι μόνο να εκφράζει συμφέροντα δανειστών και μεγάλου κεφαλαίου, γι'αυτό διορίστηκε. Είναι λυπηρό για τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, αλλά πραγματικό", επισημαίνει.


3 σχόλια

  1. Πορτοσάλτε σε Καλογεροπούλου: Βγάλε τα ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίικα γιαλιά.

    [Αυτό είπε με άλλα λόγια ο γνωστός δημοσιογράφος της Ελενίτσας που μετέφερε τις απόψεις της ΝΔ αλλά μέσα από τα γιαλιά του ΣΥΡΙΖΑ]

    Την αντίδραση του διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσαν όσα έλεγε η Ελένη Καλογεροπούλου, η γνωστή ΣΚΥΛΑ δημοσιοΚΑΦΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΠΑ$$ΟΚ και νυν £ΥΡΙΖΑ έδινε τη δική της εκδοχή...!!!!
    για την πρωινή τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, αλλά και συνολικά για την έξαρση του “αντάρτικου πόλεων”, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

    Ο Άρης Πορτοσάλτε, μια διαχρονικά ψύχραιμη φωνή στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας, ζήτησε από όλους να κάνουν μισό βήμα από τις θέσεις τις οποίες κατά διαστήματα εκφράζουν, και να παραμερίσουν τις όποιες πολιτικές προτιμήσεις, ώστε η ανάλυση των γεγονότων να είναι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά ο Βούτσης δεν καταδίκασε την επίθεση εναντίον ΝΔ-Σαμαρά... απλά ανησυχεί για την έξαρση βίας.

    Ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την έξαρση της βίας, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με καλάσνικοφ.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι «ο κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» για την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί, προσθέτοντας ότι καμιά παράταξη δεν πρέπει να «κεφαλαιοποιεί τη βία με την απόδοση ευθυνών».
    ///////////////////////////////////////
    Μπορεί βέβαια να την φωνάξουν πάλι
    για να μαζέψει τον ΑΛΗΤΗ , τον
    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΛΗΣΤΗ γιό του
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, απο καμία ..Βίλα Αμαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΟΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ..

    Τα καραγκιοζάκια του Σύριζα: Επαναστάτες και διορισμένοι σε ΔΕΚΟ!
    Πριν καν "αλέκτωρ λαλήσει τρις", αποκαλύφθηκε στο ευρύ κοινό το σαθρό περιεχόμενο του νέου ΠΑΣΟΚ (λέγε με Σύριζα).
    Ο γνωστός αναρχοαριστερός σχηματισμός που τώρα έχει μυριστεί εξουσία και πάει από κυβίστηση σε κυβίστηση ήταν ανέκαθεν ένα συνονθύλευμα από τους "γης τους κολασμένους", αλλά και συνάμα βολεμένους.

    Τα στελέχη του Σύριζα που εσχάτως προσπαθούν να δείξουν ένα προσωπείο σοβαρότητας είναι κατά κύριο λόγο οι γνωστοί - άγνωστοι επαναστάτες των Βορείων Προαστίων.

    Βολεμένα παιδιά του μπαμπά δηλαδή που ενίοτε κάνουν -εκ του ασφαλούς- επαναστατική γυμναστική με πορείες και καταλήψεις, καθώς και γεμάτες τσέπες έχουν, αλλά και πλάτες που τους προστατεύουν σε περίπτωση που πέσουν στα χέρια του νόμου.

    Έσχατο παράδειγμα βολεμένου, καρικατούρας και επαναστάτη ο εικονιζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος δηλώνει και συνάμα αναρχικός. Ο "επαναστάτης δίχως αιτία" διορίστηκε το 2006 στον ΟΤΕ Καστοριάς ως τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας, ενώ προηγουμένως εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε δουλειές για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Ήταν μάλιστα και πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς.

    Βέβαια, το... σκληρό έργο που επιτελούσε ως συνδικαλιστής, δεν τον εμπόδιζε να συμμετέχει και σε επαναστατικά δρώμενα όπως σε πανηγύρια της περιοχής ντυμένος ως Σούπερμαν.

    Πράγματι θαυμαστό το έργο των Συριζαίων, καθώς καταφέρνουν να βρίσκονται σε βυσματικές θέσεις υπουργείων επί Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου (λέγε με Δούρου), να "υπηρετούν" από βυσματικές θέσεις τ
    ον Ελληνικό Στρατό (λέγε με Τσίπρα) και παράλληλα να το παίζουν και επαναστάτες - αναρχικοί.

    Τώρα μάλιστα που κάνουν το μετέωρο βήμα προς της εξουσία, θα δούμε κι άλλα θαύματα...
    Ευτυχώς όμως ο ελληνικός λαός ξυπνάει και γυρνά την πλάτη στα λιγούρια της εξουσίας!

    Παρακολουθήστε βίντεο με αποκαλυπτική συνομιλία δημοσιογράφου με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο που καταδεικνύει πως βλέπουν οι "επαναστάτες" του Σύριζα τα προνόμια των βουλευτών. Όπως λέει χαρακτηριστικά: "Αν κοπούν τα βουλευτικά προνόμια, καταργείται η δημοκρατία"...
    Τα σχόλια περιττεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *