GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει την επιστροφή του στην τηλεόραση ο "πανευτυχής" Αρναούτογλου

Για το τηλεοπτικό του "παιδί" μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τόνισε ότι είναι πανευτυχής που για ακόμη μια σ...

Για το τηλεοπτικό του "παιδί" μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τόνισε ότι είναι πανευτυχής που για ακόμη μια σεζόν θα συντροφεύει τους τηλεθεατές.
"Είμαι ...
πανευτυχής που όλο αυτό το υπέροχο τηλεοπτικό ταξίδι συνεχίζεται και φέτος και που ο «Όμορφος κόσμος» τα κατάφερε να επιβιώσει σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική εποχή, που η οικονομική κρίση έχει εξαφανίσει τα πάντα στο πέρασμά της. Για ακόμα μία χρονιά θα προσπαθήσω να προσφέρω στον κόσμο μια μοναδική περιήγηση σε όλη την Ελλάδα, η οποία θα πλημμυρίζει από αισιοδοξία και γέλιο, χωρίς όμως να της λείπει και ο προβληματισμός", ανέφερε στο "TV Έθνος".
Τι απαντά όμως σε αυτούς που θεωρούν ότι επαναλαμβάνεται τηλεοπτικά; "Ότι δεν ξέρουν τι λένε! Οι ταξιδιωτικές εκπομπές παγκοσμίως έχουν συγκεκριμένη φόρμα. Μπορεί να είναι στον αέρα και δέκα συνεχόμενα χρόνια, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή. Εμείς εδώ θα κάνουμε τη διαφορά; Αυτές οι εκπομπές έχουν έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και πενήντα χρόνια ακόμα να περάσουν, θα έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος" είπε ο παρουσιαστής.
Τέλος επισήμανε ότι η εκπομπή "Όμορφος κόσμος" θα λειτουργήσει ως αγχολυτικό και ως πολύχρωμη απάντηση στη γκρίζα καθημερινότητά μας.

1 σχόλιο

  1. "Σήμερα επιστρέφουμε την εξουσία στον λαό"
    "Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
    Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
    "Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού" είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θεάτρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
    "Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια".
    Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτυωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟ BROOKINGS INSTITUTE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση