GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο ιδεολογία, άλλο ιδεοληψία...

Άλλο ιδεολογία , άλλο ιδεοληψία. Άλλο πράγμα η διαφορετική άποψη, άλλο πράγμα η ψύχωση με την διαφορετική άποψη, απλά και μόνο για βρεθ...

Άλλο ιδεολογία , άλλο ιδεοληψία. Άλλο πράγμα η διαφορετική άποψη, άλλο πράγμα η ψύχωση με την διαφορετική άποψη, απλά και μόνο για βρεθεί κάποιος στο επίκεντρο. Η περίπτωση του Νάσου Θεοδωρίδη έρχεται από τα έγκατα του σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής για να επικαθήσει στον αφρό της θάλασσας, κοντά στα Ιμια , αν είναι δυνατόν. Γιατί ο Θεοδωρίδης, όφειλε πριν πεί ο,τιδήποτε, να ανατρέξει στην διμερή Συνθήκη Ιταλίας –Τουρκίας του 1932, στην οποία τα Ιμια περιλαμβάνονταν στον χάρτη με τα νησιά που δόθηκαν στην Ελλάδα, με την υπογραφή της Αγκυρας , που είχε έτσι αναγνωρίσει την ελληνική κυριαρχία, αφού στη συνέχεια τα νησιά περιήλθαν στην Ελλάδα. Αλλά αυτά, οι χάρτες, οι Συνθήκες, οι υπογραφές αρχηγών κρατών, είναι επαίσχυντα παίγνια του ελληνικού καπιταλισμού, που δεν αξίζει κανείς να επικαλείται και να σέβεται. Ενας επαναστάτης, δεν αποδέχεται ποτέ την ιστορία που γράφουν οι άλλοι, συνήθως ύποπτοι μηχανορράφοι, εχθροί του λαού. Ο Θεοδωρίδης γράφει την δική του ιστορία, γι αυτό και του αξίζει μιά καλή θέση στο κάδρο των ανάξιων και των ποταπών.
«Ε»

4 σχόλια

  1. ΚΟΨΤΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΡΕ!!
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ...
    ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύριζα, δηλ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    Αλλά για τα ερωτήματα που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αρμοδιότεροι είναι οι ψυχίατροι...

    ΣΥΡΙΖΟ-παράφρονες: Τα Ίμια είναι τούρκικα γιατί είναι ...πιό ΚΟΝΤΑ στην Τουρκία !!!

    Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και ανήκουν στην Τουρκία! Να χωρίσουμε στη μέση το Αιγαίο! Ούτε Τούρκος στρατηγός δεν θα έγραφε τέτοια πράγματα.

    Διαβάστε όσα γράφει ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης και κρατηθείτε:
    1. Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!
    2. Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).
    3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.

    Ο Θεοδωρίδης είναι γνωστό "νούμερο" και γενικά αδιάβαστος.
    Από ιστορία δεν σκαμπάζει τίποτα.
    Είχε ξαναεκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ όταν στις 28 Οκτωβρίου, πήρε σβάρνα τα κανάλια και έλεγε πως το έπος του '40 είναι μύθος.

    Οι τρεις ήρωές μας κ. Τσίπρα, ο Αντιπλοίαρχος Καραθανάσης Χριστόδουλος, ο Αντιπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης και ο Σημαιοφόρος Γιαλοψός Έκτωρ, δεν έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα για να θέλει να παραδώσει το μισό Αιγαίο και τα Ίμια λίγα χρόνια μετά ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους Τούρκους.
    Το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων κ. Τσίπρα έχει πληγωθεί πολλές φορές από τις αντεθνικές δηλώσεις στελεχών των χαοτικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

    Διαγράψτε άμεσα τον κ. Θεοδωρίδη ή θα είστε απόλυτα συνυπεύθυνος....


    Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αν είναι ποτέ δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντινόπουλος στον προδότη του ΣΥΡΙΖΑ: Τιμή μου που πάτησα στα Ίμια
    (βίντεο εποχής)

    Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, για τον Νάσο Θεοδωρίδη, ο οποίος αποκάλεσε τα Ίμια Καρντάκ, ενώ αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον βουλευτή της ΝΔ και τότε δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο, που κάλυψε το ρεπορτάζ στα Ίμια.

    Ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει περήφανος που πάτησε στα Ίμια, πριν αυτά γίνουν γκρίζα ζώνη. Αναλυτικά λέει:

    «Ως δημοσιογράφος κάλυψα πολλούς πολέμους . Δυστυχώς , όμως, η αντεθνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του , αποδεικνύεται πιο επικίνδυνη και ανόητη ακόμη και από τις πλέον αφελείς προπαγάνδες που βίωσα στο πολεμικό ρεπορτάζ.

    Το να αποκαλεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , σήμερα , τα Ίμια «Καρντάκ» μου προκαλεί οργή και αγανάκτηση.
    Όπως και, σε όλους τους έλληνες.
    Ο μεγαλύτερος τίτλος επαγγελματικής τιμής είναι ότι υπήρξα ο τελευταίος έλληνας δημοσιογράφος που πάτησα στα Ίμια πριν η τότε κυβέρνηση Σημίτη τα μετατρέψει σε γκρίζα ζώνη. Η κρίση είχε ήδη ξεσπάσει και οι εικόνες από πολεμικά πλοία και αεροπλάνα είναι αποκαλυπτικές.

    Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ με τις προδοτικές δηλώσεις ας ανοίξουν τα μάτια τους για να μάθουν την ιστορική αλήθεια »

    Αμοντάριστο υλικό από το ρεπορτάζ του Ντινόπουλου από τότε:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντινοπουλος και οι συν αυτω τι ψηφισαν πριν λιγο καιρο? τι παρεδωσαν ?
    το κακο ειναι οτι ο Θεοδωριδης και καθε Ρεπουση μπορει να λενε μαλακιες
    αλλα χωρις την εγκριση απο την βουλη δεν παραδιδουν τιποτα……….αν ομως
    ο μαλακας ελεγε οτι τα Ιμια ειναι Γερμανικα δεν θα πειραζε τον Ντινοπουλο αφου
    με την ψηφο του αυτος παρεδωσε ολη την Ελλαδα.

    «Το δικαιούχο κράτος – μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που έχουν ήδη ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα σύμβαση τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση