GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριάς:Ο κ.Σαμαράς συνεχίζει αμέριμνος

«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει αμέριμνος να απολαμβάνει το σήριαλ της ελληνοτουρκικής προσέγγισης σε ζητήματα χαμηλής πολιτικής», αναφέρει ο κοι...

«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει αμέριμνος να απολαμβάνει το σήριαλ της ελληνοτουρκικής προσέγγισης σε ζητήματα χαμηλής πολιτικής», αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Τουρκία.
«Την ώρα που η Τουρκία αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας σε σχέση με την υφαλοκρηπίδα των νησιών, τα 12 μίλια στο Αιγαίο και την ελληνική ΑΟΖ, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει αμέριμνος να απολαμβάνει το σήριαλ της ελληνοτουρκικής προσέγγισης σε ζητήματα χαμηλής πολιτικής», τονίζει ο κ. Μαριάς.

2 σχόλια

  1. Ρεντίκολο: Τρεις και ο ...Καμμένος στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

    Δεν μάζεψε και πολύ κόσμο στην Αρκαδία ο Πάνος και ..ανησυχούμε!

    Μάλλον αποτυχημένη ήταν η χτεσινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στην Αρκαδία, όπου σε μια όχι και τόσο μεγάλη αίθουσα, δεν μπόρεσε να μαζέψει τον κόσμο που ανέμενε, αφού ελάχιστοι έδειξαν ενδιαφέρον να ακούσουν τα όσα είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

    Οι φωτογραφίες είναι από το arcadia portal

    parapolitika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απευθύνομαι σε πολιτικούς που έχουνε καρύδια:
    Μπορείτε να κάνετε κάτι για τον τόπο και όχι για το κόμμα σας;
    Αν ναι να αλλάξετε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και ορισμένους άλλους σημαντικούς νόμους που αφορούν την δημοκρατία και τα δικαιώματα του πολίτη και αυτοί οι νόμοι θα αλλάζουν μόνο με δημοψήφισμα, και όχι από την βρόμικη Βουλή σας, έχετε τα καρύδια να το κάνετε; Τότε μόνο θα έχετε προσφέρει κάτι στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση