GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-ΤΩΡΑ: Κλειστή η Αμαλίας...

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας λόγω της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, όπου  μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί ...

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας λόγω της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, όπου  μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 700-800 πολίτες.
Η Βασιλίσσης Σοφίας παραμένει ανοιχτή ενώ προς στιγμή διακριτική είναι και η παρουσία της Αστυνομίας –από την πλευρά του Εθνικού Κήπου.





3 σχόλια

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση