GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Στουρνάρας για τις παραιτήσεις

"Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ. κ. Μέργου και Αθανασόπουλου, οι οποίες υπεβλήθησαν...

"Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ. κ. Μέργου και Αθανασόπουλου, οι οποίες υπεβλήθησαν για λόγους ευθιξίας", αναφέρει η ανακοίνωση.
"Ο κ. Στουρνάρας ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ για την άψογη συνεργασία τους και τη μεγάλη συμβολή τους στην προσπάθεια της χώρας για έξοδο από την κρίση", σημειώνεται.

2 σχόλια

  1. Στελέχη μπορεί να επιστρέφουν, οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι, στη νδ και στο πασοκ, οι κωλοτούμπες που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Αλλά χάνουν το λαό και τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , κάθε μέρα, θα συρρικνώνονται. Σήμερα, πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη για μεταλλεία και εκπαιδευτική απορρύθμιση και διάλυση, ενώ στην Αθήνα πολλές χιλιάδες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, κυρίως απόστρατοι.
    Αν τα συνδυάσεις αυτά με τις απειλές για φυλακίσεις και κατασχέσεις, μπορείς να καταλάβεις ότι οι απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εγκαταλείπουν τα κόμματα της διάλυσης και της ύφεσης.
    Αν τη Κυριακή το απόγευμα, στις 6, κατεβούν, ξανά, μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, χωρίς επεισόδια, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για την τρικολόρ κυβέρνηση της φορομπηχτικής πολιτικής και των χαρατσιών. Είναι η τελευταία φάση για να αρπάξουν τα ακίνητα και τις καταθέσεις των Ελλήνων, αφού τους μείωσαν κατά 40-50% μισθούς και συντάξεις και επιδόματα. Ξυπνάτε, μην αφήσετε τα κομματόσκυλα και τα διαπλεκόμενα να φάνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραιτήθηκαν η "Παραιτήθηκαν" ;;;
    Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία !!!

    Το ΘΕΤΙΚΟ είναι ότι ΕΦΥΓΑΝ...

    Και ναι μεν για τον κ. Αθανασόπουλο δεν έχουμε και πολλά να πούμε...
    Ο κ. Μέργος όμως και μας έχει απασχολήσει αλλά και μας έχει προκαλέσει (σαν πολίτες)...

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ προκαλεί την νοημοσύνη μας ακόμα και με την παραίτηση
    (ή "παραίτηση";;;) του !!!
    Βλέπετε αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ότι : «η ασκηθείσα ποινική δίωξη εναντίον του πρώην Δ.Σ. της ΔΕΗ, του οποίου υπήρξα μέλος, με υποχρεώνει για λόγους ευθιξίας και μόνο να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών».
    Δηλαδή παραιτείται(ή
    " παρατηρείται";) για ΛΑΘΟΣ λόγους...

    Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του άποψη ότι μπορούν να ΠΕΣΟΥΝ και άλλο οι μισθοί στην Ελλάδα.
    θέλει "κότσι@" να παραδεχθείς οτι έσφαλε κάποιος και όπως αποδεικνύεται ο κ. Μέργος δεν τα διαθέτει...


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση