GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρή παρίστανε το αγόρι για να αποπλανεί έφηβες

Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται σε δικαστήριο του Εδιμβούργου, με κατηγορούμενο ή μάλλ...


Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται σε δικαστήριο του Εδιμβούργου, με κατηγορούμενο ή μάλλον κατηγορούμενη μια 25χρονη γυναίκα, η οποία παρίστανε το αγόρι για να αποπλανεί έφηβες!
Η Christine Wilson παρουσιάζονταν σε ανήλικες που πλησίαζε ως «Chris». Μια 15χρονη μάλιστα τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που δέχτηκε να ολοκληρώσουν τις σεξουαλικές τους επαφές.
Τελικά όμως ανακάλυψε ότι είχε εξαπατηθεί και την κατήγγειλε στις αρχές.
Η αστυνομία που ερεύνησε το παρελθόν της Wilson ανακάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη εξαπατούσε ένα κορίτσι.
Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, το 2008 η Wilson είχε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με μία ακόμη έφηβη, παριστάνοντας τον άντρα.
Τον Οκτώβρη του 2011 η Wilson παραδέχτηκε στις αρχές ότι είχε παραπλανήσει το κορίτσι και ότι είχαν κάνει σχέση, λέγοντας ότι πρόσεχε να μην ανακαλύψει το πραγματικό της φύλο.
Η συνήγορος υπεράσπισης της Wilson ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά της πάσχει από διαταραχή ταυτότητας, ζητώντας να υποβληθεί σε θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση