GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ποτάμι στην Αργολίδα

Τυχερός ήταν ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου σήμερα στην Αργολίδα. Φεύγοντας από τη Νέα Κίο για να πάει στη δουλειά του τις πρώτες ...

Τυχερός ήταν ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου σήμερα στην Αργολίδα. Φεύγοντας από τη Νέα Κίο για να πάει στη δουλειά του τις πρώτες πρωινές ώρες... έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και διαγράφοντας μία ανεξέλεγκτη πορεία κατέληξε να πέσει μέσα στο ποτάμι του Ερασίνου.
Δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία που ξέφυγε από τον δρόμο αν και είναι πιθανόν να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και στη διαδρομή που έκανε μέχρι να καταλήξει στο ποτάμι προξένησε μεγάλες ζημιές στο περίπτερο που βρίσκεται κοντά στην προβλήτα.

Μάλιστα δεν έπεσε απλά μέσα στο ποτάμι αλλά στην πραγματικότητα “προσγειώθηκε” πάνω σε ένα καΐκι, το οποίο σχεδόν το διέλυσε!

Θα μπορούσε να έχει χτυπήσει άσχημα ο οδηγός που στάθηκε πολύ τυχερός και τη γλίτωσε με γρατσουνιές ενώ οι μάρτυρες του ατυχήματος δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Μετά το συμβάν ο οδηγός ήταν σοκαρισμένος αφού συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει άσχημη τροπή ενώ λίγη ώρα αργότερα αφού βγήκε σώος από το αγροτικό, ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου.

Χρειάστηκε να έρθει στο σημείο του ατυχήματος γερανός για να καταφέρουν να βγάλουν το όχημα από το ποτάμι και μετά ξεκίνησαν να καταγράφονται οι ζημίες που δημιουργήθηκαν στο χώρο. paratiritis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση