GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού το πρώτο παντρεμένο ομοφυλόφιλο ζευγάρι στην ιστορία της Γαλλίας [εικόνες&βίντεο]

Η υποθεσή τους μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, ενώ χρειάστηκαν κάποιοι μήνες έντονων συζητήσεων, διαμαρτυριών και επεισοδίων, για...


Η υποθεσή τους μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, ενώ χρειάστηκαν κάποιοι μήνες έντονων συζητήσεων, διαμαρτυριών και επεισοδίων, για να καταφέρουν ο Μπρουνό Μπουαλό και ο Βενσάν Οτέν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Η τελετή είχε το χαρακτήρα γιορτής, ήταν ανοικτή για όλους και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους Γάλλους ομοφυλόφιλους οι οποίοι μπορούν, πλέον, δια νόμου, να παντρευτούν. Το Μονπελιέ της προοδευτικής δημάρχου Ελέν Μαντρού ανέλαβε να φιλοξενήσει την τελετή και να ανακηρυχθεί ως η επίσημη φιλική προς τους γκέι πόλη της Γαλλίας, ενώ οι δύο ερωτευμένοι έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή. Βέβαια δεν έλειψαν και τα περίεργα, καθώς υπήρχαν και εκεί αρκετοί συγκεντρωμένοι για να διαμαρτυρηθούν κατά του γάμου, τους οποίους η αστυνομία φρόντισε να κρατήσει μακριά, ενώ ο γάμος καθυστέρησε για περίπου μία ώρα έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα με αποτέλεσμα το δημαρχείο να εκκενωθεί μέχρι η αστυνομία να ερευνήσει το χώρο.
 Η τελετή πραγματοποιήθηκε, τελικά, μπροστά σε περίπου 230 δημοσιογράφους και εκατοντάδες παρευρισκόμενους με τους Μπουαλό και Οτέν να ολοκληρώνουν το δεσμό τους με ένα φιλί.
http://enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/05/fetcher_5142.jpeg

4 σχόλια

  1. Τα πολιτισμενα μπουρδελοκαναλα της χωρας αυτα τα χρηματοδοτουμενα χαμαιτυπεια δεν παραλειψαν στις ειδησεις να δειξουν την απολυτη ξεφτιλα του ανδρικου φυλου. Δυο πουσταραδες να φιλιουνται στο στομα μπροστα στα ματια παιδιων και οικογενειων.
    Ολα αυτα τα πουσταρια που κρυβουν αυτα που δεν κρυβονται δεν το εχουν σε τιποτε να δειχνουν την ξεφτιλα του ανδρισμου προσβαλωντας βαναυσα όλους οσους διαφωνουν με αυτη την καταντια.
    Αυτο λεγεται προοδος και πολιτισμός!!!
    Αντε γαμηθειτε σιχαματα ξεφτιλισμενα κοπροσκυλα γαμω τα μπουρδελοκαναλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΟΙ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 1:08 στο βίντεο, ο γυαλάκιας δεν άντεξε άλλο . Σηκώθηκε κι έφυγε." Όπου φύγει, γλυτώνει" !
    Εγώ παιδιά μου, θα σας ευχηθώ : "Καλούς Απογόνους" βρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή συνέχεια στη νέα τάξη του παγκόσμιου κωλοχανίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση