GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στόχος του Ολυμπιακού οι "16"»

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θέτει ως στόχο του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρ...


Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θέτει ως στόχο του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» έδωσε συνέντευξη στη «Record» με αφορμή τον αγώνα της ομάδας κόντρα στην Μπενφίκα και επανέλαβε την πίστη του πως οι Πειραιώτες μπορούν να φύγουν με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάσει στους 16 του Champions League, να μην έχει κανείς αμφιβολία για αυτό. Για να το πετύχει θα πρέπει να δώσει μάχη με τη Μπενφίκα. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τις άλλες ομάδες. Ανατρέχοντας στο 2004, ελπίζω να υπάρξει μια νέα ελληνική τραγωδία στο Λουζ.
Κρίνοντας από αυτά που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες, πιστεύω πως έχουμε την δυνατότητα να νικήσουμε εκεί. Συν τοις άλλοις μπαίνουμε στο γήπεδο πάντα με στόχο να πάρουμε τη νίκη και αυτό το παιχνίδι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Παρότι ξέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει επίσης να καταλάβουν οι αντίπαλοι μας πως είμαστε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην έδρα μας. Είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τη Παρί Σεν Ζερμέν αλλά απαντήσαμε κόντρα στην Αντερλεχτ εκτός έδρας. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας.
Στην δεύτερη μου σεζόν στον Ολυμπιακό έχω κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών, είναι εύκολο να είσαι ξένος στην Ελλάδα. Πιστεύω πως στην επιστροφή μου στην Πορτογαλία και σ” ένα τόσο μεγάλο γήπεδο όπως το Ντα Λουζ, θα αποδείξω στο πορτογαλικό κοινό πόσο έχω ωριμάσει και βελτιωθεί σαν ποδοσφαιριστής».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση