GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φεύγει το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι!»

Βόμβα μεγατόνων «έσκασε» στην τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota», στην οποία αποκαλύφθηκε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσε...

Βόμβα μεγατόνων «έσκασε» στην τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota», στην οποία αποκαλύφθηκε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Punto Pelota» ο Φρανσουά Γκαγιάρδο αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται προδομένος από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, σχετικά με την αύξηση των αποδοχών του. Για αυτό το λόγο και αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τους «μπλαουγκράνα», έχοντας έρθει ήδη σε συμφωνία με άλλο σύλλογο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει.

Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του. Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν».
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση