GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνησαν υποψίες στην ... ερημιά - Έκρυβαν ναρκωτικά και όπλα!

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν τρεις άνδρες χτες βράδυ σε ερημική περιοχή του Ρεθύμνου όπου είχαν κρύψει ποσότητα ναρκωτικών. Στο πλ...


Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν τρεις άνδρες χτες βράδυ σε ερημική περιοχή του Ρεθύμνου όπου είχαν κρύψει ποσότητα ναρκωτικών. Στο πλαίσιο της έρευνας των αρχών ωστόσο...

προέκυψε ότι οι τρεις άνδρες ηλικίας 30, 34 και 38 ετών είχαν στα σπίτια τους συλλογή από περίστροφα φυσσίγια και ναρκωτικά και φόρεσαν χειροπέδες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου εντόπισαν τους τρεις άνδρες να κινούνται ύποπτα σε ερημική περιοχή και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο εντοπίστηκαν, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία (1) συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους τριακοσίων (300) γραμμαρίων.


Ακολούθησαν κατ’ οίκον έρευνες, κατά τις οποίες στα σπίτια τόσο του 38χρονου όσο και του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Ένα (1) περίστροφο.
• Ένα (1) πιστόλι.
• Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
• Μία (1) κάνη περιστρόφου.
• Δέκα τέσσερα (14) φυσίγγια.
• Δέκα (10) γραμμάρια μίγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης.
• Μία (1) μεταλλική συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης και
• Οκτακόσιοι έντεκα (811) σπόροι κάνναβης.

Επίσης, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα επικοινωνίας για την διευκόλυνση τέλεσης εγκλήματος και το χρηματικό ποσό πεντακοσίων είκοσι (520) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες πράξεις. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση