GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Χρυσοβελώνη: «Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του ίδιου του Πρωθυπουργού στην υπόθεση «Ερρίκος Ντυνάν». Όπως γνωρίζε...

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του ίδιου του Πρωθυπουργού στην υπόθεση «Ερρίκος Ντυνάν». Όπως γνωρίζετε σε Ερώτησή μου για το ίδιο ακριβώς θέμα, την οποία σας απηύθυνα...
στις 4-11-2013 αλλά δεν απαντήσατε, περιγραφόταν ένα σύνολο συντονισμένων κυβερνητικών ενεργειών προκειμένου να τεθεί υπό τον έλεγχο κάποιων το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Τελικά χθες αποδείχθηκε πως οι περίεργες ενέργειες του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας έγιναν μετά από εντολή Πρωθυπουργού όπως ο ίδιος παραδέχθηκε μιλώντας σε δημοσιογράφους!

Θυμίζω την εμμονή της Συγκυβέρνησης στην αντικατάσταση της προηγούμενης προσωρινής διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), κάτι που καταφέρατε τελικά τον περασμένο Δεκέμβριο με τον διορισμό νέας διοίκησης που περιελάμβανε εκπρόσωπο του Ομίλου Πειραιώς. Κατά σύμπτωση, μόλις άρχισαν οι κινήσεις του κ. Γεωργιάδη εναντίον της προηγούμενης διοίκησης του ΕΕΣ, ξεκίνησαν και οι διαρροές στον Τύπο με σκοπό την δυσφήμιση των μελών της με ανυπόστατες κατηγορίες και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.

Τελικά καταφέρατε να εγκαταστήσετε δική σας προσωρινή διοίκηση για ένα μήνα, την οποία όμως προχθές το αρμόδιο Ειρηνοδικείο αποφάσισε να απομακρύνει ως παράνομη. Παρά ταύτα μέσα στο ένα μήνα που πέρασε η διοίκηση που εσείς επιλέξατε προχώρησε σε συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την μεταβίβαση του δάνειου το οποίο είχε λάβει το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» από την Τράπεζα Κύπρου.

Έτσι αποδεδειγμένα στηρίξατε την (προσωρινά;) αποτυχημένη προσπάθεια του Ομίλου Πειραιώς να θέσει υπό τον έλεγχο του το νοσοκομείο που ανήκει στο προαναφερθέν κοινωφελές ίδρυμα του ΕΕΣ.

Επειδή με τις δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης δημιούργησε την βεβαιότητα πως υπάρχει σε εξέλιξη μεθόδευση σε βάρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» που προχωρά σύμφωνα με κυβερνητικές εντολές, ερωτάσθε:

1. Ποιο είναι το νόημα της χθεσινής δήλωσης του κ. Γεωργιάδη πως «από το καλοκαίρι (του 2013) η Κυβέρνηση με προσωπική φροντίδα του Πρωθυπουργού ανέλαβε πρωτοβουλία διασώσεως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»; Σε τι συνίσταται η «προσωπική φροντίδα του Πρωθυπουργού» σχετικά με το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»;

2. Ποιο ήταν το περιεχόμενο της από 5-2-2014 συμφωνίας σας με την Τράπεζα Πειραιώς για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»;


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση