GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί...

Όταν ξεκινούσε η χρονιά έμοιαζε η δυσκολότερη όλων των εποχών. Και τώρα που πλησιάζει στο τέλος της ο Παναθηναϊκός δεν πάει απλά να ...


Όταν ξεκινούσε η χρονιά έμοιαζε η δυσκολότερη όλων των εποχών. Και τώρα που πλησιάζει στο τέλος της ο Παναθηναϊκός δεν πάει απλά να διαψεύσει όλες τις εκτιμήσεις. Πάει να… τρελάνει τους ίδιους τους οπαδούς του!
Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος -και κυρίως βγάζοντας υγεία που σπανίζει γενικώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο- η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πέρασε (και) το εμπόδιο του ΟΦΗ. Κι επέτρεψε στον κόσμο της, που γιόρτασε με την ψυχή του χθες στο γήπεδο, να ονειρεύεται:
Και κούπα (στον τελικό Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας) και Champions League (στα πλέι-οφ που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά). Άλλωστε ο κύριος αντίπαλός τους σε αμφότερες περιπτώσεις θα ‘χει επιπλέον εμπόδια: Τις πολλές απουσίες λόγω τιμωριών στον τελικό και την πιθανότατη τιμωρία της έδρας στους αγώνες κατάταξης.
Είναι όμως η δική του εικόνα και όχι αυτή των αντιπάλων του που δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να αισιοδοξεί. Και να ελπίζει ότι το χθεσινό ξέσπασμα χαράς στη Λεωφόρο θα είναι μόνο η αρχή για όσα θ’ ακολουθήσουν.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Προς: FIFA και UEFA πετάξετε έξω από όλες της διοργανώσεις σας το ΆΘΛΙΟ Ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν θέλετε να σκοτώνουν σε λίγο οι ελεύθεροι σκοπευτές τους ποδοσφαιρηστες μέσα στα γήπεδα..Αν δεν το κάνετε θα είστε υπεύθυνοι κύριοι Ευρωπαίοι σε ποδοσφαιρήκους συλλόγους εκκολάπτονται τα αυγά του ΦΙΔΙΟΎ, κανένας παίχτης δεν πληρώνετε και τα ματς στήνονται το ένα μετά το άλλο...

    Και αν κάνετε ότι δεν το βλέπεται εκεί στην Ελβετία η διεθνή κοινότητα τι κάνει; .... έχουν κάμερας τα γήπεδα ώστε να πιάνονται οι ένοχοι; πως αδειοδοτούνται ομάδες-ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ-μαύρου χρήματος όταν χρωστούν ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ...αφήστε τους σκλάβους αθλητές που αναγκάζονται να στήνουν τα ματς ώστε ΝΑ ΦΆΝΕ ... κύριε Σαρρη πρόεδρε της Ε.Π.Ο κ. υπουργέ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ παραδώσατε πνεύμα εκεί στην συνγκηβενρηση σας;,,,, Η κουμάντο κάνει η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΜΑΦΊΑ;;;ΜΑΛΏΝ ΑΥΤΉ ΚΆΝΕΙ...ψηφίστε τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση