GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χαοτική κατάσταση στον ΠΑΟΚ»

Στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ παρουσιάζουν οι Ολλανδοί τον Χέντβιγκες Μαντούρο και τον Μάαρτεν Μάρτενς. Σύμφωνα με την ιστοσελ...

Στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ παρουσιάζουν οι Ολλανδοί τον Χέντβιγκες Μαντούρο και τον Μάαρτεν Μάρτενς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, soccernews.nl, οι δύο παίκτες φέρονται να ψάχνουν την επόμενη ομάδα στην καριέρα τους.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις και τον δύο μέσων του «δικέφαλου του Βορρά». Ο Μαντούρο δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση που βίωσε στο πρώτο εξάμηνο παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία χαρακτήρισε χαοτική. Από την πλευρά του ο Μάρτενς εμφανίστηκε πως οι αποφάσεις για το μέλλον του θα παρθούν με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Η κατάσταση είναι χαοτική στον σύλλογο. Έτσι πρέπει να το θέσω και δεν μπορώ να είμαι έκπληκτος για τίποτα», δήλωσε ο Μαντούρο, ενώ ο Μάρτενς υποστήριξε: «Όταν θα γυρίσω, θα μιλήσουμε για το μέλλον. Αλλά πιστεύω ότι το club θα τιμήσει την συμφωνία μας…».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση