GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ζεϊμπέκικο της Βάνας Μπάρμπα κι ο Λευτέρης Πανταζής στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Posidonio [photos]

Ένα τριήμερο ατέλειωτης διασκέδασης και ξέφρενου χορού έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Posidonio! Σε μεγάλα κέφια συναντήσαμε το βράδ...



Ένα τριήμερο ατέλειωτης διασκέδασης και ξέφρενου χορού έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Posidonio!
Σε μεγάλα κέφια συναντήσαμε το βράδυ της Παρασκευής την Βάνα Μπάρμπα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις χορεύοντας τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με αστείρευτο κέφι. Δε δίστασε –μάλιστα- να βγάλει τα παπούτσια της και να χορέψει ζεϊμπέκικο στην πίστα!
Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio -ανάμεσα σε άλλους- διασκέδασε και ο ΛευτέρηςΠανταζής μαζί με την παρέα του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός -σαν σωστός οικοδεσπότης- τον καλωσόρισε δια μικροφώνου και τον προσκάλεσε στην πίστα να τραγουδήσουν μαζί μεγάλες επιτυχίες με το κοινό να μη σταματά να τους χειροκροτεί.
Η κάθε βραδιά στο Posidonio παραμένει ξεχωριστή με το POSIDONIO SUNDAY PARTY να αποτελείτο απόλυτο must για το κλείσιμο του Σαββατοκύριακου!
Η μουσική κάθε Κυριακή θα ξεκινάει νωρίτερα (22:30), για να συνεχίζουν non-stop όσοι πήραν ενέργεια από τον ήλιο και τις παραλίες, αλλά δεν θα τελειώνει και νωρίτερα, αφού η διάθεση θα μένει ανεβασμένη μέχρι το πρωί χάρη στις δροσερές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.ά.
Να είστε ΟΛΟΙ εκεί, πιστοί στο καλοκαιρινό σας ραντεβού στην παραλιακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση