GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίοδος κυνηγιού στην Ελλάδα

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης Στη χώρα μας έχουμε πολλούς κυνηγούς, άτομα που αγαπούν το κυνήγι, το όπλο τους, τα σκυλιά τους, ...



Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Στη χώρα μας έχουμε πολλούς κυνηγούς, άτομα που αγαπούν το κυνήγι, το όπλο τους, τα σκυλιά τους, τη φύση, και που χάρη σε αυτά τα άτομα, και πρέπει να το πούμε αυτό, έχουν αποφευχθεί...
πολλές άσχημες καταστάσεις όπως πυρκαγιές, αλλά έχουν χάρη στη συμβολή τους σωθεί και ανθρώπινες ζωές.

Θα μπορούσα να γράψω αρκετά πράγματα για το κυνήγι, για τα θηράματα, για όπλα, μόνο που το άρθρο μου έχει να κάνει με ένα «διαφορετικό» κυνήγι, του οποίου η περίοδος άνοιξε με την έλευση στη χώρα μας της Τρόικα και του Δ.Ν.Τ.

Ένα …. «κυνήγι», που η «κυβέρνηση» ΔΕΝ είδε πως θα το προκαλέσει αργά η γρήγορα, αγνόησε τον κίνδυνο πως ο ΚΟΣΜΟΣ θα είναι ο κυνηγός, και εκείνη και τα «όργανα» της, τα θηράματα.

Έτσι είναι! Πως έλεγε η παροιμία εκείνη, «λαγός την φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του», θέλοντας να χαρακτηρίσει τον απερίσκεπτο;

Αυτό συνέβη και στις μέρες μας, με τις κυβερνητικές απερισκεψίες, τις απειλές, και τους εκφοβισμούς γενικότερα.

Εκφοβισμούς για «κατασχέσεις» και «μέτρα», μόνο που δεν τα λογάριασαν καθόλου καλά.

Να μια «φρέσκια» είδηση…

«Κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικούς!

Απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης σε πεζόδρομο της πόλης.

Εκεί, έμπορος φέρεται να απείλησε με καραμπίνα δικαστική επιμελήτρια αλλά και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η επιμελήτρια είχε μεταβεί στο κατάστημα του εμπόρου προκειμένου να εκτελέσει δικαστική απόφαση η οποία αφορούσε το ακίνητο, ενώ είχε από πριν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία απέστειλε τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο έμπορος εξαγριωμένος βγήκε από το κατάστημα με την καραμπίνα, χωρίς ωστόσο το επεισόδιο να φύγει εκτός ελέγχου.

Στην Αστυνομία προσήχθησαν για την υπόθεση τρία άτομα.»

ΠΗΓΗ SKOPELOS NEWS

Άρχισε η «κυνηγητική περίοδος» στην χώρα μας. Να έχουν το νου τους ΟΛΟΙ εκείνοι που έβαλαν στο μάτι τα σπίτια του κοσμάκη και τις περιουσίες του. Αυτό ήταν ΕΝΑ περιστατικό.

Έτσι όπως γυάλισε το μάτι μας και γύρισε ανάποδα, να δείτε που θα ακολουθησουν και άλλα πολλά. Άλλωστε, όσο εύκολα μας απειλούν εκείνοι, ακόμα ευκολότερα αντιδρούμε εμείς.

Συνήθισαν με τις μαφιόζικες τακτικές τους, τις απειλές, τους εκβιασμούς, να τρομοκρατούν τον κόσμο και να του ρουφούν το αίμα.

Είπαμε, δεν είναι τόσο τυχεροί όσο νομίζουν, και ΞΕΡΟΥΝ πως τα ψωμιά τους είναι μετρημένα. Έτσι, κοιτάζουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ότι προλάβουν, γιατί το ξέρουν καλά, ΝΥΧΤΑ θα φύγουν.

Βέβαια, ζώντας σε άλλον πλανήτη, και μη προλαβαίνοντας να ελέγξουν τις πιέσεις που δέχονται από ένα σωρό πλευρές, τη Δευτέρα θα ζητήσουν «ψήφο εμπιστοσύνης»…

Ξέρετε γιατί; «Γιατί η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει θεσμική σταθερότητα». Έτσι δήλωσε ανώτατη «κυβερνητική» πηγή.

Στο μεταξύ, η ιδία δήλωση καραμέλα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος; Δήλωσε ότι «οι δυνάμεις της ανευθυνότητας και της μιζέριας δεν θα καθηλώσουν τον τόπο».

ΣΙΓΟΥΡΑ εννοούσε με αυτό το χαρακτηρισμό την συγκυβέρνηση , γιατί ποιο ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από αυτούς ΔΕΝ υπάρχουν.

Συμφωνούμε κύριοι σε αυτό, γι αυτό το λόγο και ΔΕΝ θα σας αφήσουμε άλλο να καθηλώνετε τη χώρα. Τώρα που άρχισε η περίοδος του κυνηγίου σας, ετοιμαστείτε εσείς και τα αφεντικά σας. Α, και συνεχίστε να απειλείτε τον κοσμάκη. Θα επισπεύσετε τις διαδικασίες του ξηλώματος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση