GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Δεν πρόλαβε να χαρεί το κλεμμένο μοτοποδήλατο

Οριακά γλίτωσε τη σύλληψη ένας νεαρός που είχε κλέψει ένα μοτοποδήλατο από την πόλη της Κομοτηνής, αφού όταν τον εντόπισαν οι άνδρες...


Οριακά γλίτωσε τη σύλληψη ένας νεαρός που είχε κλέψει ένα μοτοποδήλατο από την πόλη της Κομοτηνής, αφού όταν τον εντόπισαν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας είχε μόλις παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου! Έτσι κι αλλιώς, όμως, δεν αποφύγει το τετ α τετ με τη δικαιοσύνη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου δράστη για κλοπή υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Και δεν ήταν η πρώτη, καθώς και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και κλοπές. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
*** Αντίθετα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο άγνωστος που βρήκε τα κλειδιά πάνω στη μίζα ενός μοτοποδηλάτου στην Αμαλιάδα και έγινε καπνός με αυτό. Ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει με αναμμένη τη μηχανή έξω από το σπίτι του γιου του το απόγευμα του Σαββάτου και, όταν επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά, το μοτοποδήλατο είχε εξαφναιστεί.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση