GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γροθιά στο στομάχι οι «άθλιοι» της Πάτρας. Αυξάνονται μέρα με την ημέρα οι άστεγοι

Δεν έχει τέλος το φαινόμενο των αστέγων στην Πάτρα... Με ταχείς ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που αδυνατούν να να δια...



Δεν έχει τέλος το φαινόμενο των αστέγων στην Πάτρα...
Με ταχείς ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που αδυνατούν να να διατηρήσουν το σπιτικό τους και καταλήγουν στους δρόμους, μετατρέποντας ένα παγκάκι σε κρεβάτι…!
Αναγνώστης του patratora.gr, μας απέστειλε φωτογραφία, στην οποία έχει απαθανατιστεί ένας ακόμη άστεγος. Πρόκειται για άνδρα που κοιμάται σε παγκάκι στην συμβολή της Μαιζώνος με τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων.
Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του patratora.gr, απαθανάτισε άνδρα να έχει μετατρέψει σε «σπίτι» του, ένα παγκάκι στην πλατεία Αγίας Λαύρας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Συγκεκριμένα ο άνδρας έχοντας δίπλα του μια τσάντα, κοιμόταν στο παγκάκι στάσης. Εικόνα που για ακόμα μια φορά αποτελεί γροθιά στο στομάχι….καθώς κανείς δεν μπορεί να εξοικειωθεί, με την εικόνα ανθρώπου να κοιμάται σε δημόσιο χώρο στερούμενος τα απαραίτητα.
Λίγα μέτρα μακρύτερα στην συμβολή των οδών Έλληνος Στρατιώτου και Αγίας Σοφίας, ένα ακόμα παγκάκι έχει γίνει «κατάλυμα» για δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο γυναίκες βρίσκονται στο σημείο τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο…
Μάλιστα όταν ο καιρός «δείχνει» τα δόντια του, τότε αφήνουν το παγκάκι και μεταφέρονται δίπλα από περίπτερο της περιοχής προκειμένου να βρουν «καταφύγιο» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση