GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ETΣΙ θα παίξει στη Μαδρίτη ο ΜΙΤΣΕΛ!

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα σχέδιά του για την προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τ...


Ο Μίτσελ καταστρώνει τα σχέδιά του για την προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια «συνταγή» θα ακολουθήσει και που θα δώσει ιδιαίτερο βάρος.
Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την κρίσιμη αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν» και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Ο Μίτσελ έχει ριχτεί στη δουλειά και καταστρώνει τα τελευταία του σχέδια, ύστερα μάλιστα από τον αγώνα της Ατλέτικο κόντρα στη Μάλαγα, τον οποίο παρακολούθησε για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τα δυνατά και αδύναμα σημεία της αντιπάλου.
Εκεί που πρόκειται να ρίξει αρκετό βάρος ο Ισπανός τεχνικός είναι στις στημένες φάσεις, αφού η ομάδα του Σιμεόνε εμφανίζεται πολύ δυνατή σε φάουλ και κόρνερ, όπως μαρτυρούν άλλωστε τα 18 γκολ που έχουν μπει από σύνολο 35 στημένων φάσεων.
Ως προς τη συνταγή που θα ακολουθήσει, αυτή αναμένεται να είναι ίδια με το πρώτο ματς με τους «ροχιμπλάνκος» στο Καραϊσκακη και με τα παιχνίδια με Γιουβέντους.
Συγκεκριμένα, η βασική ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, και Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Ντινγκά, και εσωτερικοί οι Μανιάτης, Αφελάι. Το ρόλο του «μαέστρου» αναμένεται να έχει γι' άλλη μία φορά ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες και μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου.

1 σχόλιο

  1. Κι όλο το παρασκήνιο της σύγκρουσης του Ολυμπιακού με τα "συνεταιράκια" σήμερα στον Πρωταθλητή και στον Γαύρο ( αν δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα από τα περίπτερα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση