GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τρεις απουσίες στη Ζάκυνθο ο Απόλλωνας 1926

Ο προπονητής του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο για την αναμ...



Ο προπονητής του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Εκτός της αποστολής έμειναν οι Κατσιαρός, Μπερτέν και Σουλίδης. «Αποτελεί για μας ένα crash test. Καλούμαστε να δείξουμε ότι υπάρχει συνέχεια, μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης. Απέναντί μας θα βρούμε έναν πολύ άξιο αντίπαλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ροσονέρι».

Αναλυτικά η αποστολή:
Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καπνόπουλος, Καράμπελας, Κιόσε, Κουρούπης, Μαυροκεφαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Βασ. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση