GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η AXA εξαγοράζει το 100% της Assur Africa

Το 100% της Assur Africa Holdings (AAH), πρόκειται να αποκτήσει η AXA η οποία κατέχει το 77% του μεριδίου της Mansard Insurance...



Το 100% της Assur Africa Holdings (AAH), πρόκειται να αποκτήσει η AXA η οποία κατέχει το 77% του μεριδίου της Mansard Insurance plc. Με την εν λόγω εξαγορά η ΑΧΑ κατέχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο της Mansard Insurance plc.

Η AXA Group είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ασφαλιστικών λύσεων και στην διαχείριση κεφαλαίων απασχολώντας 157 χιλιάδες άτομα σε 56 χώρες.

Σύμφωνα με τα πρότυπα του IFRS τα έσοδα της ΑΧΑ το 2013 διαμορφώθηκαν στα 91,2 δισεκ. ευρώ δίνοντας κέρδη ύψους 4,7 δισεκ. ευρώ ενώ, τα υπό διαχείριση κεφάλαια έφτασαν τα 1,113 δισεκ. ευρώ.

1 σχόλιο

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση