GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί είναι έξαλλοι με την Ρένα Δούρου στην Κουμουνδούρου...

Έξαλλοι είναι με τη Ρένα Δούρου γιατί, όπως λένε, δεν στήριξε το ΟΧΙ είναι στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Πού το στηρίζουν: Ότι ...

Έξαλλοι είναι με τη Ρένα Δούρου γιατί, όπως λένε, δεν στήριξε το ΟΧΙ είναι στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Πού το στηρίζουν: Ότι η, συνήθως λαλίστατη. Ρένα ήταν εξαφανισμένη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το δημοψήφισμα και το μόνο που αναγκάστηκε να κάνει ήταν να υπογράψει μαζί με άλλους εκατοντάδες αυτοδιοικητικούς μία επιστολή για την υποστήριξη του ΟΧΙ. Μάλιστα, οι του κόμματος δεν έμειναν μόνο στα λόγια. Πήραν τηλέφωνο την περιφερειάρχη και της εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη στάση της.

2 σχόλια

  1. Απίστευτο: Εν μέσω καταστροφής η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ διόρισε τον σύντροφό της Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΥΔΑΠ με αποζημίωση 145.000 € ετησίως!

    Στον ιστότοπο της κοινοβουλευτικής διαφάνειας, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να επικυρώσει το διορισμό του στην ΕΥΔΑΠ.
    Πρόκειται για το σύντροφο της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ενός εκ των σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ζει εδώ και 3,5 χρόνια στην Πεντέλη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπενίση.
    Εχει σπουδάσει(;) μαθηματικός αλλά μια από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ήταν τα φωτοβολταϊκά.
    Διατηρούσε επίσης καφετέρια στην Αγία Παρασκευή.

    Άνθρωπος όλο προσόντα δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ άνθρωπος όλο προσόντα είσαι αλλά παίρνεις τρείς κι εξήντα κακομοίρη. Αυτά παθαίνεις όταν δουλεύεις στο ΣΚΑΙ ή στη ΝΔ (εκεί δεν παίρνεις τίποτα αφού το κόμμα χρεωκόπησε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση