GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας: Οι συναντήσεις Τσίπρα-Ιερώνυμου έγιναν στο φως της ημέρας - Ο κ. Μητσοτάκης έχει βρεγμένη τη φωλιά του

“Αυτό που πρέπει κανείς να επισημάνει είναι ότι στο φως της ημέρας έγιναν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον Προκαθήμενο της Εκκλησία...

“Αυτό που πρέπει κανείς να επισημάνει είναι ότι στο φως της ημέρας έγιναν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας”, δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Εγώ αυτό που κρατώ θετικό είναι ότι ομόφωνα η Ιεραρχία μιλά για συνέχιση του διαλόγου. Υπάρχει μία εμμονή σε κάποια ζητήματα τα οποία θα τα δούμε, δεν είναι ζητήματα στα οποία εμείς είμαστε δογματικοί ή απόλυτοι. Αυτό που είναι βασικό είναι ότι εμείς θέλουμε στα ζητήματα αυτά να προχωρήσουμε με την Ιεραρχία και με τη Εκκλησία συναινετικά” σημείωσε ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε:
“Η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα ο κ. Μητσοτάκης έχει βρεγμένη τη φωλιά του. Να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο και μία και δύο και τρεις φορές. Γιατί εν κρυπτώ και παραβύστω; Γιατί όχι στο φως της ημέρας; Είχε τίποτα να κρύψει;… Όπως έκανε η κ. Σπυράκη πριν από λίγο καιρό με τον Ζάεφ. Γιατί αυτή η μυστική διπλωματία; Προφανώς σε πάρα πολλά μέτωπα γίνονται προεργασίες, συζητούν επιτροπές, ετοιμάζουν ζητήματα, αλλά όταν φτάνουμε στα τελικά, τα προτελευταία εκεί υπάρχει ολόπλευρη ενημέρωση και φως το οποίο επιβάλλει η νοοτροπία του Έλληνα. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί να είναι εν κρυπτώ και παραβύστω αυτή η συνάντηση”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση