GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"! » [ Βλέ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, γνωστός και με κομπασμούς αυτοαποκαλούμενος "κομμουνιστής" μετέβη στις Βρυξέλλες για τις διήμερες εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ).
Σήμερα 17 Μάη 2019, προστέθηκε στο κάδρο μαζί με τους κ.κ. Αβραμόπουλο, Βενιζέλο, Κοτζιά, όταν μαχητικά πρωτοστάτησε κι υπερψήφισε εκ μέρους της "αριστερής" κυβέρνησης Τσίπρα την ανανέωση του δολοφονικού εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας με την εξής αιτιολογία:
«παράταση των περιοριστικών μέτρων κατά του συριακού καθεστώτος μέχρι την 1η Ιουνίου 2020... σύμφωνα με τη στρατηγική της ΕΕ για τη Συρία, η ΕΕ αποφάσισε να διατηρήσει τα περιοριστικά της μέτρα κατά του καθεστώτος της Συρίας και των υποστηρικτών του, καθώς συνεχίζεται η καταπίεση του άμαχου πληθυσμού...».
Για τη σθεναρή αυτή στάση του κυρίου Κατρούγκαλου η κυβέρνηση Τσίπρα έλαβε τουλάχιστον κάποια ανταλλάγματα;
Μήπως ισχυροποιήθηκε η Ελλάδα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα, την κατοχή της Κύπρου μας, τις διεκδικήσεις των "Μακεδόνων" -όπως ονομάστηκαν πλέον οι Σκοπιανοί-, τα τοκοχρεωλήσια και τα πλεονάσματα αίματος τυο ελληνικού λαού;
Αλήθεια... ο κύριος Κατρούγκαλος, νομικός και καθηγητής πανεπιστημίου είναι δυνατόν να συμμετέχει προσωπικά σε ένα έγκλημα;
Γιατί οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ε.Ε. προχώρησαν για ακόμη μια φορά σε μια "απόφαση" αντίθετη με το Διεθνές Δίκαιο και φυσικά δεν έχει την έγκριση του ΟΗΕ.
Είναι δυνατόν ο κ. Κατρούγκαλος να μην γνωρίζει πως συνυπέγραψε σε "Εγκλήματα πολέμου", μιας και για το περιβόητο "Διεθνές Δίκαιο" δεν είναι σεβαστές αποφάσεις κυρώσεων, όταν δεν υπάρχει ένοπλη σύγκρουση.
Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.
Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...

Ο υπόνομος της Ε.Ε. μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει.
 Σχετικά:
* 20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
* 29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
* 11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
* 28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της ΣυρίαςΚι όλα αυτά όταν ο μαρτυρικός λαός της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου κηδεύει τα μικρά αγγελούδια που δολοφόνησαν οι τρομοκράτες μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης, της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" του 4ου Ράιχ...
Την ίδια στιγμή που ο κύριος Κατρούγκαλος, μαζί με όλους τους συναδέλφους του (ακροδεξιούς, δεξιούς και κοσμοπολίτες "αριστερούς") προχωρούσαν σε μια εγκληματική ενέργεια... στη Χριστιανική πόλη AsSqaylabyia, μετρούσαν έξι Μάρτυρες, εκ των οποίων πέντε μικρά παιδάκια, πέντε αγγελούδια και μια μητέρα.
Οι μετριοπαθείς φονιάδες της "πολιτισμένης" δύσης κτύπησαν το χώρο το κατηχητικό της εκκλησίας και δολοφόνησαν αθώα αγγελούδια.
Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας κύριε Κατρούγκαλε!
Μαζί με τους Αβραμόπουλο, Βενιζέλο και Κοτζιά... προστέθηκε στο κάδρο κι ο "αριστερός" Κατρούγκαλος... ζήλωσε την δόξα του του Κοτζιά [Βλέπε σε: Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση