GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΑ ΠΑΕΙ να πολεμήσει η Σακελλαροπούλου & να στείλουν τα δικά τους παιδιά οι Νατοϊκοί πολιτικοί υπάλληλοι!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι Γερμανοί Πράσινοι είναι κατά των πυρηνικών σταθμών, αλλά υπέρ ενός πυρηνικού πολέμου. Τα τελευταία 40 χρόν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι Γερμανοί Πράσινοι είναι κατά των πυρηνικών σταθμών,
αλλά υπέρ ενός πυρηνικού πολέμου.
Τα τελευταία 40 χρόνια ήταν μια
...

αλυσίδα παρανοήσεων.
Στην τραγωδία τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν»
Vincenzo Costa
Καθηγητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Vita-Salute San Raffaele,
όπου διδάσκει "Φαινομενολογία" και "Φαινομενολογία της εμπειρίας"

Γράφει η Ιωάννα Υψηλάντη... (Να λοιπόν, που μετά από 82 χρόνια τα Γερμανικά τανκς θα ξαναπατήσουν Ουκρανικό χώμα.
Η Γερμανία ανακοίνωσε και επισήμως, μέσω της υπουργού της των Εξωτερικών, Ανναλένας Μπέρμποκ (Πράσινη) ότι: "Δεν παίζουμε παιχνίδια στην Ευρώπη, γιατί πολεμάμε εναντίον της Ρωσίας και όχι μεταξύ μας"...) Περισσότερα:
Είναι ο πόθος της εκδίκησης! Το μένος του Γερμανικού Ράιχ, για την ήττα του, από τη Ρωσία!

Ο Μητσοτάκης, "βασιλικότερος του βασιλέως" πρόλαβε τη Γερμανίδα οικολόγο υπουργό και δηλώνει από τον Σεπτέμβρη του 2022, πως «διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας»... βίντεο: ΕΔΩ και το εγχώριο πολιτικό σύστημα οργανώνει τον αγώνα του εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού κι ορισμένοι διανθίζουν τη Νατοϊκή δουλικότητα με "αντικαπιταλιστικές" κραυγές για να λειτουργεί η θεατρική παράσταση της δικής τους "δημοκρατίας   3 Νοέμβρη 2022: Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;

Βέβαια, το Νατοϊκό πολιτικό προσωπικό της αμερικάνικης αποικίας αναλώνεται στο λεγόμενο "κοινοβούλιο" τους σε προεκλογικές κοκορομαχίες... Συζητούν για το "παράλληλο κράτος" (η "μετάπτωση" του παραδοσιακού παρακράτους του "εθνάρχη"της αμερικανοκρατίας) και πόσες "επισυνδέσεις" έχουν γίνει στις κυβερνητικές τους θητείες. Συζητούν επί παντός επιστητού, αλλά με βάση την κοινή Νατοϊκή ατζέντα (κλιματική αλλαγή, πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα, περισσότερους μετανάστες, περισσότερα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ+ που αντικατάστησαν τα δύο φύλα της Βιολογίας, για τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό, για περισσότερα μπόλια Big Pharma, περισσότερη Ευρώπη κ.ο.κ.)...

Η κοινωνία πεθαίνει, η δημόσια περιουσία ξεπουλήθηκε -από "αριστερές" και δεξιές κυβερνήσεις- και το προτεκτοράτο στέλνει το αίμα του λαού στον κοκαϊνομανή παλιάτσο. Κι όλη αυτή η θεατρική παράσταση με ένα και μοναδικό στόχο: Ποιος θα πείσει το αφεντικό για να γίνει ο διαχειριστής, ο καλύτερος διεκπεραιωτής  των υποθέσεων του στην αποικία Ελλάδα!

Ούτε ένας δεν μας λέει πως η Ελλάδα συμμετέχει σε "αντιιμπεριαλιστικό" πόλεμο εναντίον του Ρωσικού λαού και ποιοι το αποφάσισαν!

Η "Πράσινη" σαν τα δολάρια των ΗΠΑ, η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Καρλότα Μπέρμποκ, ανακοίνωσε μέσα στη λεγόμενη ευρωβουλή πως η Ευρώπη μπήκε σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας κι οι μαριονέτες των ΗΠΑ στην ελληνόφωνη βουλή σφυρίζουν αδιάφορα και δίνουν τη μάχη για το χρίσμα από τις ΗΠΑ:

Η Ανναλένα Μπέρμποκ, υπουργός των Εξωτερικών της Γερμανίας, στο ευρωκοινοβούλιο: «Κάνουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας»!

«Καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάνε;
Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών λέει ότι η χώρα της, μαζί με άλλες χώρες, βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία»
Η Μαρία Ζαχάροβα, Διευθύντρια Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καλεί τη Γερμανία κι όσους πολεμούν μαζί της τη Ρωσία, να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
Για τόσα μίλησαν σήμερα και χθες στη λεγόμενη "ελληνική" βουλή, αλλά για τον πόλεμο που συμμετέχει η Ελλάδα... μούγκα στη Νατοϊκή στρούγκα από τους κοκορομαχούντες για το χρίσμα του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην αποικία Ελλάδα.
 
Είναι γελασμένοι πως κληρωτοί θα πολεμήσουν για τα Νατοϊκά συμφέροντα τους.
Δεν θα υπάρξει νέα
"Εκστρατεία της Κριμαίας εναντίον του Κόκκινου Στρατού" με Έλληνες στρατιώτες, για τα μάτια του κοκαϊνομανή κλόουν των ΟυκροΝαζί!
 
Να πάει η Σακελλαροπούλου, να στείλουν τα δικά τους παιδιά οι Νατοϊκοί πολιτικοί υπάλληλοι!
 
Ο Ελληνικός Λαός είναι στο πλευρό του Ρωσικού Λαού! Να συντριβεί σήμερα ο ναζισμός και το 4ο Ράιχ! Κανένας δεν ξεχνάει τα 27 εκατομμύρια νεκρών της Ρωσίας για να συντριβεί ο ναζισμός κι ο φασισμός! Αιώνια τιμή και δόξα στους ηρωικούς στρατιώτες του "Κόκκινου Στυρατού" που τσάκισαν το φασισμό και τον Ναζισμό!

Για την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά, το μεγάλο όπλο του 4ου Ράιχ σήμερα κι ειδικότερα τη Γερμανία:

 

30 Οκτώβρη 2021: "Πράσινοι" και Καρλότα Μπέρμποκ... οι καλύτεροι Νατοϊκοί φιλοπόλεμοι των ιμπεριαλιστών στη Γερμανία!


Είναι ο πόθος της εκδίκησης! Το μένος του Γερμανικού Ράιχ, για την ήττα του, από τη Ρωσία!


Λαφοντέν: "Η Ευρώπη πληρώνει τη δειλία των ευρωπαίων ηγετών


Ζάρα Βάγκενκεχτ: Εναντίον της ελευθεριότητας της "αριστεράς της εποχής μας"!

 


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση