GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα τρέχουν όλοι στον "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ", αλλά η Ελλάδα κρατάει γερά τον αγώνα εναντίον της Συρίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο μέτωπο της...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο μέτωπο της...
Συρίας.
Ένας "αγώνας δρόμου" για να αποκτηθεί η εύνοια του μέχρι χθες "δικτάτορα" Άσαντ και του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος" της Συρίας. Ο αρχηγός των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών στη Δαμασκό! κατόπιν ο αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών της Συρίας στη Ρώμη
και ουρά οι αφίξεις αρχηγών μυστικών υπηρεσιών της δύσης στη Δαμασκό (στη Δαμασκό οι αρχηγοί των Μυστικών Υπηρεσιών της Βρετανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, αλλά και της... Γερμανίας).
Σήμερα, παραδόξως (;) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Δαμασκό!
Στη Συρία που αποτελούσε το "κακό" για την "πολιτισμένη" δύση, που έδωσε τη μάχη για πέντε (5) ολόκληρα χρόνια, με μπροστάρηδες τις "δημοκρατικές" χώρες Τουρκία, Ισραήλ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία... για να ανατρέψουν με τους "εξεγερμένους εκδημοκρατιστές" της "αραβικής άνοιξης" την εκλεγμένη δημοκρατικά πολιτική ηγεσία μιας κοσμικής χώρας.
Αύριο στη Δαμασκό ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής Elmar Brok, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Μαζί κι ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ισπανός ευρωβουλευτής Javier Couso, της Ενωμένης Αριστεράς (Izquierda Unida), του οποίου ο αδελφός του, δημοσιογράφος στο Ιράκ το 2003, δολοφονήθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις.
Στην αντιπροσωπεία τουλάχιστον πέντε (5) ευρωβουλευτές.
Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί ένα νοσοκομείο της Δαμασκού, καταυλισμούς προσφύγων (καταυλισμό προσφύγων με 800.000 άτομα, που δεν λείπει τίποτα από τα αναγκαία για ανθρώπινη διαβίωση, ούτε μπορούν να φανταστούν οι Ευρωπαίοι), την Δρ. Hadiyeh Khalaf Abbas, πρόεδρο της Συριακής Βουλής  και ίσως συναντηθεί με τον Πρόεδρο Άσαντ.
Αρκεί να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν επισκεφθεί τη Δαμασκό -πριν τρεις μήνες-, Γάλλοι βουλευτές με επικεφαλής τον Thierry Mariani, αλλά και αντιπροσωπεία Βέλγων βουλευτών, όπως κι ο Αμερικανός Γερουσιαστής της Βιρτζίνια Richard Black, βετεράνος του πολέμου εναντίον του Βιετνάμ.
Κι όλα αυτά όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποφάσεις από το 2011, που επικαιροποιήθηκαν προσφάτως από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., στηρίζει τα ανθρωπόμορφα κτήνη που δολοφόνησαν περισσότερους από 250.000 Σύρους και προκάλεσαν 5.000.000 πρόσφυγες, που οι περισσότεροι φιλοξενούνται σε προσφυγικούς καταυλισμούς του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος".
Οργασμός στη γειτονιά μας κι η Ελλάδα «Κρατάει φανάρι» κι άλλοι "χορεύουν"...
Η Ελλάδα παραμένει ο πιστός σύμμαχος του άξονα Άγκυρα-Τελ Αβιβ-Σαουδική Αραβία...
Δεν έχει πλέον καμία ουσία κι αξία να επαναλάβουμε την απαράδεκτη στράτευση της Ελλάδας με τους φονιάδες μισθοφόρους στη Συρία, ούτε να σημειώσουμε την εγκληματική εθνική πολιτική απέναντι στη Συρία, από τις κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε χρόνων (δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία...) Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας...

Απλά, αναρωτιόμαστε γιατί το ΚΚΕ δεν σηκώνει το ζήτημα, όταν το αδελφό Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας (εδώ η ομιλία του Γ.Γ. σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Αθήνα: Χαιρετισμός του Αμάρ Μπαγκντάς, Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση του KKE), μόλις πριν λίγες ημέρες μιλώντας στην Ιταλία, με την ευκαιρία επανίδρυσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, επισήμανε: "Η Συρία πρέπει να μείνει οχυρό. Υποστηρίξτε μας" (Ammar Baghdash: "La Siria deve rimanere una roccaforte. Sosteneteci"). Σημειώνοντας πως συμμετέχει στην κυβέρνηση της Συρίας με έναν υπουργό, τον Υπουργό Επενδύσεων.
Δεν έχει δυνατότητα να ενημερώσει την ελληνική κοινή γνώμη το ΚΚΕ, μιας και τα ΜΜΕ είναι στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών;
Δεν έχει τη δυνατότητα να καταθέσει ερωτήσεις στη Βουλή και να καταγγείλει το εμπάργκο και τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία;
Είναι η μοναδική κοινοβουλευτική δύναμη που μπορεί να κάνει ν' ακουστεί η φωνή του χειμαζόμενου και μαρτυρικού λαού της Συρίας. Ας το τολμήσει!
- Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση