GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας γάμος αλλιώτικος από όλους! ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Σου ανήκει κάτι σ' αυτόν τον κόσμο, γι' αυτό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Σου ανήκει κάτι σ' αυτόν τον κόσμο, γι' αυτό...
σήκω!»
Γκασσάν Καναφάνι

Ο Παλαιστινιακός λαός, αυτός ο λαός λατρεύει τη ζωή και του αξίζει μια ζωή αντάξια αυτού του ονόματος της Πατρίδας του.
Κάθε ημέρα που ξυπνάνε οι Παλαιστίνιοι παραδίδουν μαθήματα Ζωής στον κόσμο.
ΖΕΙ παρά την κατοχή από το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς.
ΖΕΙ παρότι ο Μαχμούντ Αμπάς, πρόεδρος της "Παλαιστινιακής Αρχής" (Οι Παλαιστίνιοι φυλακισμένοι εναντίον της Παλαιστινιακής Αρχής για... φυλετικό διαχωρισμό!), όταν δεν εγκαινιάζει μετονομασίες δρόμων δίνοντας το δικό του όνομα -μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο ηγέτης εν ζωή να μετονομάζει οδούς, με το όνομά του- συνεχίζει το δρόμο των συμβιβασμών για τις επιχορηγήσεις από τους άραβες δικτάτορες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ (Είναι ένα πάθος στην καρδιά μου).
ΖΕΙ παρότι δολοφονήθηκε ο Αραφάτ, τότε που η Παλαιστίνη κι ο αγώνας για την πατρίδα, ήταν πάνω από όλα...: Όταν η Παλαιστινιακή Επανάσταση είχε Ηγέτες...)
ΖΕΙ παρά τις συνεχόμενες Γενοκτονίες (Αυτή η Γενοκτονία νομίζουν πως ξεχάστηκε;), τις καθημερινές δολοφονίες παιδιών από τους ναζί.
ΖΕΙ παρά την προδοσία όλων των αραβικών καθεστώτων που υποτάχθηκαν στους σιωνιστές, με εξαίρεση τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τη Χεζμπολάχ και την Αλγερία.
Αυτός ο λαός αποτελεί ένα παγκόσμιο παράδειγμα Αντίστασης στην κατοχή.

Αυτός ο λαός, πέρα από το τι σχεδιάζουν οι εφιάλτες κι οι ιμπεριαλιστές, θα σηκώσει το όπλο της Επανάστασης και όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου: θα υψώσει τη σημαία της Παλαιστίνης στην Ιερουσαλήμ, την Πρωτεύουσα της Παλαιστίνης!

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα: αυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί, αλλά, πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί...

Πως θα κρατήσεις υποδουλωμένο έναν λαό που σήμερα γιορτάζει έτσι το γάμο δύο νέων παιδιών της Παλαιστινιακής Πατρίδας;
Ένας γάμος σε ένα από τα ναζιστικά φυλάκια των σιωνιστών, το Chelsea checkpoint... εκεί που ανθρωπόμορφα κτήνη εξευτελίζουν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια...

* Με τη συνδρομή του Όμαρ της Νάπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση