GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως ο φασισμός κρύβεται από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Καλύτερα να πεθάνεις αγωνιζόμενος στους...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Καλύτερα να πεθάνεις αγωνιζόμενος στους...
δρόμους
της πατρίδας εναντίον της νεοαποικιοκρατίας,
παρά να πνιγείς στη Μεσόγειο γιατί θέλεις να πας στη Δύση»
Kemi Seba

Άραγε αναρωτιέται κάποιος "αντιρατσιστής" αγωνιστής, οι ακτιβιστές των "ανοιχτών συνόρων": Γιατί δεν γνωρίζουμε τον Kemi Seba;
Ο Γκέμπελς γράφει στα ημερολόγια του ότι οι μάζες είναι πολύ πιο πρωτόγονες απ ' όσο μπορούμε να φανταστούμε. Ως εκ τούτου, η προπαγάνδα πρέπει να είναι ουσιαστικά απλή, με βάση την τεχνική της επανάληψης, όπως ακριβώς συμβαίνει στην "ελεύθερη αγορά" με την τεχνική των διαφημιστικών εταιριών. Μία και μοναδική η πρόταση: Πώληση... πώληση... πώληση!
Σήμερα ο Ευρωπαίος πολίτης δεν είναι σύγχρονος, προοδευτικός, φιλεύσπλαχνος και φιλάνθρωπος, συνεπής αριστερός, δημοκράτης δεξιός, καλός χριστιανός... κυβέρνηση με ανθρωπιστικές αξίες... αν δεν αγωνίζονται για "ανοιχτά σύνορα", για το "δικαίωμα στη μετανάστευση".
Οι ηγεσίες των υποτιθέμενων αριστερών κομμάτων και κινημάτων έχουν πρωτίστως πρωτεύοντα ρόλο, μαζί με τη δημοσιογραφική πορνεία στην προώθηση του προϊόντος Μαζική Μετανάστευση. Σε δεύτερη βαθμίδα η δεξιά κι η εκκλησία. Οι συντηρητικοί έχουν χόμπυ τη φιλανθρωπία κι η ηγεσία της εκκλησίας αρκείται σε δημόσιες διαφημιστικές φωτογραφίσεις, αφού το έργο επιτελείται, πάντα με την επίκληση του Χριστού, από τους κληρικούς και τον άμβωνα.
Όλοι τους σε διατεταγμένη υπηρεσία ώστε να αποδυναμώσουν και να εξαφανίσουν από τα ΜΜΕ και τους σκεπτόμενους μαρξιστές των κομμάτων της όλης "ευρωπαϊκής αριστεράς" το Αντιιμπεριαλιστικό Παναφρικανικό κίνημα, τις προοδευτικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις των πλούσιων κι υποδουλωμένων αφρικανικών κρατών [Βλέπε: 14 Αφρικανικές χώρες που ΣΗΜΕΡΑ υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας] με τους εξαθλιωμένους και πεινασμένους λαούς.
Αφού διευκρινίσαμε αυτό το απλό και πασιφανές, ας δούμε πως και γιατί η νεκρή "αριστερά" του υπερεθνικού κεφαλαίου και του δισεκατομμυριούχου "φιλάνθρωπου" Σόρος παρουσιάζει ως εν δυνάμει επαναστάτη τον λαθρομετανάστη, για να αμβλύνει μια στάση υποταγής: την προσχώρηση στην πράξη, άμεσα ή έμμεσα, στην κυρίαρχη καπιταλιστική ιδεολογία, τους σχεδιασμούς του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Η υπεράσπιση του "αντιρατσισμού" της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφερε προσφάτως τα πάνω κάτω στις υποτιθέμενες διαχωριστικές ιδεολογικές γραμμές των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων [Βλέπε: ΚΚΕ-Συριζα «ήλθαν εἰς ἀῤῥαβῶνα κοινωνίαν» με κουμπάρους τα... «ανοικτά σύνορα»;] κι ορισμένοι έλεγαν πως ήταν ένα απλό "τεχνικό" ζήτημα πολιτικής διευθέτησης. Όμως ο "αντιρατσισμός" και τα "ανοιχτά σύνορα", μαζί με τη νέα καραμέλα της αντιμετώπισης της ανόδου της "ακροδεξιάς" στη "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" είναι η πλατφόρμα των καταπιεστών.
Σήμερα το πρόβλημα για το διευθυντήριο της Ε.Ε. έχει ονοματεπώνυμο: η "άτακτη" κι "ανυπάκουη" Ιταλία. [Βλέπε: Η Ελλάδα έγινε σύμβολο Αντίστασης του ιταλικού λαού... στους Ευρωινομανείς!]
Έτσι η ιταλική "αριστερά" ανέλαβε τη σκυτάλη του "αντιρατσιστικού" αγώνα και άραγε περιέργως (;) στην πανιταλική "αντιρατσιστική" διαδήλωση στη Ρώμη (10 Νοέμβρη) συμμετείχε -μοναδική ευρωπαϊκή παρουσία- η ΛαΕ του κυρίου Λαφαζάνη μαζί με τις ΜΚΟ που χρηματοδοτεί το ίδρυμα του "φιλάνθρωπου" Σόρος και τις "κοινωνικές καταλήψεις" σαν αυτή την παγκοσμίου φήμης, των αλληλέγγυων του City Plaza.

Με μπροστάρηδες τους "αντιρατσιστές" τους τζιχαντιστές της "αραβικής άνοιξης" [βασικούς τροφοδότες της λαθρομετανάστευσης, τους δουλέμπορους φθηνού εργατικού δυναμικού] και κεντρικά ενωτικά συνθήματα: "Ενωμένοι κι Αλληλέγγυοι εναντίον της Κυβέρνησης, του Ρατσισμού και του Νόμου Σαλβίνι. Υποδοχή για όλους και Ξένοι μην μας αφήνετε μόνους με τους φασίστες" («Uniti e solidali contro il Governo, il razzismo e il decreto Salvini. Accoglienza per tutti e Stranieri non lasciateci soli con i fascisti»).

Με υπερηφάνεια η ΛαΕ του κυρίου Λαφαζάνη, ενημερώνει τους εγχώριους "αντιφασίστες-αντιρατσιστές": Ρώμη: Μεγάλη διαδήλωση κατά του αντιμεταναστευτικού διατάγματος. Παρούσα η ΛΑ.Ε

Η αντιπολίτευση, η κοινοβουλευτική "αριστερά" του Matteo Renzi δίνει το δικό της "αντιρατσιστικό" αγώνα, την αλληλεγγύη της στην αντιρατσιστική κινητοποίηση: "Welcome to immigrants"!
Ο νέος νόμος για το μεταναστευτικό είναι ρατσιστικός, ο Νόμος Σαλβίνι πρέπει να αποσυρθεί!
Ενδεικτικά τα φασιστικά μέτρα της ιταλικής κυβέρνησης:
* Στα Κέντρα φιλοξενίας στην Ιταλία, που πληρώνει ο ιταλικός λαός που ζει τη δική του εξαθλίωση από την "κρίση" και διαχειρίζονται οι γνωστές ΜΚΟ Σόρος: από τα 35 euro την ημέρα -όπως καθορίζει η δημοκρατική Ευρώπη- σε 19 euro για κάθε παράνομο μετανάστη
* Ο φασίστας Σαλβίνι επιχειρηματολογεί: 280 ευρώ επίδομα το μήνα στις οικογένειες που έχουν στο σπίτι άτομα με ειδικές δεξιότητες (ο φασίστας Σαλβίνι δεν μιλάει ποτέ για ανάπηρους ή άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά "με ειδικές δεξιότητες"), είναι ντροπή και θα πρέπει να λαμβάνουν τουλάχιστον τα ίδια με τους παράνομους μετανάστες. Όπως κι οι οικογένειες με παιδιά...
* Στους φιλοξενούμενους στα "Κέντρα φιλοξενίας" (hot spot) θα είναι εγγυημένα: ύπνος, φαγητό, υπηρεσίες καθαριότητας, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μεταφραστής και κοινωνικός λειτουργός, προσωπική αμοιβή για καθημερινά έξοδα και τηλεφωνική κάρτα με 5 ευρώ κι όχι 25 που ισχύει ως τώρα.
* Στα κέντρα φιλοξενίας σε μικρές πόλεις τα 35 ευρώ δεν θα γίνουν 19 ευρώ, αλλά  26 ευρώ και φυσικά αμετάβλητα τα 2,5 ευρώ για σίτιση.

* Οι πρόσφυγες, όπως καθορίζονται από τον ΟΗΕ θα τυγχάνουν της άριστης φιλοξενίας και σύμφωνα με όλες τις διεθνείς συμβάσεις προστασίας προσφύγων.
* Αποποινικοποιείται η δίωξη για βλάβες που προκαλούνται σε κλέφτη που εισβάλει σε σπίτι πολίτη.
κ.α.π.
* Πρόσφυγας με καθεστώς ασύλου, ή παράνομος μετανάστης-φιλοξενούμενος, αν υποπέσει σε ποινικό αδίκημα: απέλαση!
Το πρώτο θύμα του φασιστικού νόμου Σαλβίνι  19χρονος Νιγηριανός που έχει άδεια παραμονής μετά την κατάθεση αίτησης ασύλου, κατηγορούμενος για βιασμό. Βίασε κοινωνική λειτουργό στο Κέντρο Υποδοχής και φιλοξενίας "πρώην στρατόπεδο Schenoni" της Bressanone: απέλαση!
Προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα του ιταλικού λαού ο φασίστας Σαλβίνι, στο Twitter: "'Αιτών άσυλο' , Νιγηριανός 19 ετών, συνελήφθη όταν βίασε την περασμένη Παρασκευή βράδυ στην Bressanone (Bolzano) την διευθύντρια του Κέντρου που τον φιλοξενούσε. Αισχρός! Τώρα με το νόμο Σαλβίνι γι' αυτή την περίπτωση νομοθετήθηκε η απέλαση!".

Στην "αντιρατσιστική-αντιφασιστική" κινητοποίηση  όλες οι φιλάνθρωπες οργανώσεις "ανοιχτών συνόρων"!
Δεν απουσιάζει ο υπόδικος δήμαρχος-σύμβολο "αντιρατσισμού", ο δήμαρχος του Ρυάκι (Riace) Mimmo Lucano: "Όποιος κάνει διακρίσεις είναι ήδη ηττημένος".
Συγκλονίζει το σύνθημα: "Το Ρυάκι δεν δικάζεται! Λευτεριά στον Mimmo! Ο ανθρωπισμός δεν είναι αδίκημα!" ("Riace non si processa! Libertà per Mimmo! L'umanità non è un reato!"). 
Ο δήμαρχος Mimmo Lucano... που διώκεται για τη "φιλοξενία" μεταναστών, δηλαδή υποβοήθηση λαθρομετανάστευσης:
"Θα τους παντρέψουμε (omissis), είναι 70 ετών κι είναι ηλίθιος, σχεδόν ζώο. Αυτή έχει απελαθεί 3 φορές και κρύβεται ανάμεσα στους άλλους για να μην αναγνωριστεί κι απελαθεί, περιμένοντας να κάνουμε τα χαρτιά της. Είναι πόρνη επαγγελματίας, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει μαζί του στο κρεβάτι αν πρέπει έτσι να τον πείσουμε". [Δες: Περίεργος "φασίστας" αυτός ο Ιταλός... Ευρ. Ενωση: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!, αλλά κι εδώ: Ιταλική τρικυμία... συσπειρώνει τον ελληνικό ευρωπαϊσμό]
Σ' αυτή την "αντιρατσιστική" κινητοποίηση δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει η ελληνική "αριστερά" κι έτσι διαβάζουμε στην iskra "αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε από συντρόφους που ζουν στην Ρώμη μαζί με το μέλος του Π.Σ Βασίλη Πριμικήρη. Η ελληνική αντιπροσωπία έκανε αισθητή την παρουσία της με συνθήματα αλληλεγγύης για τους οικονομικούς μετανάστες και εκφράζοντας τα αντιφασιστικά αισθήματα του Ελληνικού λαού" κι η φωτογραφία που τεκμηριώνει τη διεθνιστική αντιρατσιστική δράση της ΛαΕ του κυρίου Λαφαζάνη. Μαζί και η "Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα" ("L’Altra Europa con Tsipras")... άλλωστε "το αίμα νερό δεν γίνεται", που λέει ο λαός μας (Δείτε την επίσημη συμμετοχή της "L’Altra Europa con Tsipras": ΕΔΩ). O "αντιρατσισμός", ο κίνδυνος ανόδου της "ακροδεξιάς" ενώνει. Ίσως είναι η ώρα να σμίγουν ξανά οι προοδευτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, να ενωθούν πέρα απ' ότι τις χωρίζουν για ν' αντιμετωπίσουν μαζί σε ένα κοινό μέτωπο το "φασισμό" της ιταλικής κυβέρνησης του καθηγητή Κόντε, την άνοδο της "ακροδεξιάς" και του "φασισμού" στην Ευρώπη [Δες: Ο Pier Paolo Pasolini "χαστουκίζει" τον αντιφασισμό... απέναντι στο νεκρό φασισμό!].

Εκείνο που συγκλονίζει τις καρδιές όλων των "αντιρατσιστών" του πλανήτη κι ειδικά της ελληνικής επαναστατικής "αριστεράς" είναι το μπλοκ πίσω ακριβώς από τη ΛαΕ στη Ρώμη.
Μαζί αγκαλιασμένοι στον "αντιρατσιστικό" αγώνα, στην πρώτη γραμμή κι οι σύντροφοι της "αραβικής άνοιξης", που αγωνίζονται για το σοσιαλισμό και να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ"!
Ο "ελεύθερος συριακός στρατός" δίνει τις μάχες με την αριστερά για δημοκρατία. Τα "Λευκά Κράνη" που τιμήθηκαν στο Χόλιγουντ, αυτοί οι "ανθρωπιστές" διασώστες του λαού, με τα μπλουζάκια και τις σημαίες στην πρώτη γραμμή της "αντιρατσιστικής-αντιφασιστικής" διαδήλωσης στη Ρώμη.
.
Εκεί στη Ρώμη έκανε την εμφάνισή της κι η νέα σημαία των αποκεφαλιστών -θα αντικαταστήσει την τριάστερη της Γαλλικής αποικιοκρατίας-, των φονιάδων μισθοφόρων της "πολιτισμένης" δύσης, που διαδηλώνουν εναντίον του "ρατσισμού".
Ας τους θαυμάσουμε στα δικά τους βίντεο!
Κι ας παρακαλέσουμε τους συντρόφους της ΛαΕ, ανώτατο στέλεχος ήταν εκεί (μέλος του Π.Σ.) να μας φωτίσουν για τον αντιδικτατορικό τους αγώνα εναντίον του "χασάπη Άσαντ" στη Συρία:

Η κυρία Arianna Parisato που έκανε και ζωντανές μεταδόσεις βίντεο από την "αντιρατσιστική" διαδήλωση, εξηγεί σε ποιους επιτρέπει και δεν επιτρέπει να δουν τα βίντεο με τους αγωνιστές "αντικαπιταλιστές" που στηρίζουν τη Συριακή Επανάσταση των Νατοϊκών μισθοφόρων: ΕΔΩ

Σ' αυτά τα μορμολύκεια της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" και τους μισθοφόρους-φονιάδες της "αραβικής άνοιξης made in USA" δίνει πληρωμένη απάντηση ο Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση:
«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:

"Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»«Να κι ένας άλλος. Φοράς μια μπλούζα της Levis, λοιπόν κάνεις διαφήμιση στη Levis. Την έχουν κάνει όμορφη αυτή την μπλούζα. Η Levis κάνει πολύ όμορφα τζηνς, στ' αλήθεια... αλλά είναι αμερικάνικο προϊόν. Εσύ δεν είσαι Αμερικανός, δεν είσαι από το Σαν Φρανσίσκο. Κι εκεί γράφει Σαν Φρανσίσκο.
Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τίποτα. Πολλές παραξενιές, δεν νομίζετε;
Σκεφθείτε... νομίζετε πως εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε όμορφες μπλούζες;
Πρέπει να κάνουμε όλους να καταλάβουν πως οι Αφρικανικές αγορές είναι των Αφρικανών.
Πρέπει να παράγουμε στην Αφρική.
Να επεξεργαζόμαστε τις πρώτες μας ύλες, να παράγουμε και να καταναλώνουμε στην Αφρική.
Πρέπει να παράγουμε αυτό το οποίο έχουμε ανάγκη, όχι ότι εισάγεται.

[Στη Σύνοδο Αφρικανικών χωρών ο ηγέτης της Μπουρκίνα Φάσο -πληρώνει ισόβιο Φόρο Αποικίας για τον εκπολιτισμό της από τη Γαλλία] Ήρθα εδώ για να σας δείξω την παραγωγή μας από βαμβάκι, βαμβάκι εξολοκλήρου από τη Μπουρκίνα Φάσο, όλα υφάσματα της Μπουρκίνα Φάσο για να ντύσουμε το λαό μας. Η αντιπροσωπεία μας κι εγώ, τώρα είμαστε ντυμένοι με το δικό μας βαμβάκι, που επεξεργάστηκαν και ύφαναν συμπατριώτες μας. Δεν υπάρχει ούτε μία κλωστή που προέρχεται από την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Δεν παρουσιάζω μια επίδειξη μόδας... απλώς λέω ότι πρέπει ν' αποδεχτούμε να ζούμε σαν Αφρικανοί, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζήσουμε Ελεύθεροι και μ' αξιοπρέπεια.

Αυτοί που αναρωτιούνται που είναι αυτοί οι κατακτητές, ας κοιτάξουν στο τραπέζι τους, στα πιάτα τους, όταν τρώνε κρέμα ρυζιού, το εισαγόμενο καλαμπόκι... αυτή είναι η νέα παγκόσμια εξουσία.
Η χώρα μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας. Και μπορούμε να παράγουμε πολλά περισσότερα. Με ευθύνη κάποιων διεθνών οργανισμών ζούμε δυστυχώς με τη βοήθειά τους. Αυτή η βοήθεια σε τρόφιμα μας μπλοκάρει, μας διαλύει, αδυνατίζει τη θέλησή μας, γιατί σιγά σιγά μας κάνει να είμαστε αυτοί που τους βοηθάνε, οι κακομοίρηδες, οι φτωχούληδες. Κι αυτή τη συνήθεια να δεχόμαστε βοήθεια, τη βάζουμε στην άκρη. Πρέπει να παράγουμε εμείς. Πρέπει να κατορθώσουμε να παράγουμε περισσότερο. Ναι, περισσότερη παραγωγή.
Είναι προφανές γιατί πρέπει να παράγουμε περισσότερο.
Όποιος σου χαρίζει το φαγητό, σου επιβάλει τη θέλησή του, τα συμφέροντά του.

Ερώτηση: Εσείς πιστεύεται πως ο αγώνας εναντίον της ερημοποίησης είναι αγώνας εναντίον του ιμπεριαλισμού;
Ναι. Ο αγώνας εναντίον της ερημοποίησης είναι μια μάχη εναντίον του ιμπεριαλισμού. Όλοι γνωρίζουν πως αυτή η σκοτεινή παγκόσμια εξουσία βασίζεται στην εκμετάλλευση των ανθρώπων. Δεν έχουν ενοχές όταν καταστρέφουν και το περιβάλλον, άμεσα ή έμμεσα».

Τέλος...
Τώρα κατάλαβες ότι Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού;
Τώρα κατάλαβες γιατί στην Ιταλία οικοδομείται μια άλλη αριστερά: Στην Ιταλία ξύπνησε από λήθαργο η Πατριωτική αριστερά!
Τώρα κατάλαβες ποια "αριστερά" είναι υπέρ των "ανοιχτών συνόρων", της μετανάστευσης, των "ατομικών δικαιωμάτων;
Ε... O λαός δεν χρειάζεται αυτή την αριστερά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση