GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωπόμορφα κτήνη της "πολιτισμένης" δύσης!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Έχετε ακόμη αμφιβολίες; Δεν υπάρχει...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Έχετε ακόμη αμφιβολίες;
Δεν υπάρχει...
Ευρωπαϊκή Ένωση,
παρά ένα νόμισμα στις χούφτες τραπεζιτών χωρίς πατρίδα»

Σχετικό: Από τους αγώνες εναντίον του κομμουνιστή-δικτάτορα Μιλόσεβιτς... αυτοανακηρυγμένος πρόεδρος Βενεζουέλας!

13 Νοέμβρη 2017, Δελτίο Τύπου 643/17, ώρα 09:40:
Το Συμβούλιο Υπουργών των Εξωτερικών ενέκρινε (και η κυβέρνηση Τσίπρα της "αριστεράς" με την υπερψήφιση από τον Κοτζιά) συμπεράσματα για τη Βενεζουέλα και συμφώνησε να επιβληθούν κυρώσεις...
6 Νοέμβρη 2018, Δελτίο Τύπου 618/18, ώρα 11:50: Η Ε.Ε. της Λόγω της συνεχιζόμενης επιδείνωσης της κατάστασης στη Βενεζουέλα, το Συμβούλιο Υπουργών των Εξωτερικών (και η κυβέρνηση Τσίπρα της "αριστεράς" με την υπερψήφιση από τον Κοτζιά) αποφάσισε σήμερα να παρατείνει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2019 τα στοχευμένα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σήμερα...
Οι ευρωπαίοι υπουργοί των εξωτερικών ΟΜΟΦΩΝΑ (και ο "αριστερός" Κοτζιάς) μετά από προτάσεις της Ύπατης Εκπροσώπου εξωτερικής πολιτικής και πολιτική ασφαλείας, της "αριστερής" ανεπάγγελτης Φρειδερίκης Μογκερίνι, οι δολοφόνοι, οι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, οι υπάκουες μαριονέτες ευρωπαίοι υπουργοί των εξωτερικών δικαιολογούν το φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας με το μέγιστο της υποκρισίας και χυδαίας αλητείας: «Τα μέτρα αυτά έχουν στόχο να δώσουν ώθηση στην εξεύρεση δημοκρατικών κοινών λύσεων, για να αποκατασταθεί η πολιτική σταθερότητα και για να μπορέσει η χώρα να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες του πληθυσμού. Τα στοχευμένα αυτά μέτρα είναι ευέλικτα, αντιστρέψιμα και σχεδιασμένα κατά τρόπο ώστε να μην πλήττουν τον πληθυσμό της Βενεζουέλας...».
Όπως ακριβώς η φαιά πανούκλα επιβάλει τα δολοφονικά εμπάργκο στη Συρία (Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία), το Ιράν, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, την Κούβα κι όπου το επιβάλουν οι τραπεζίτες χωρίς πατρίδα, το υπερεθνικό κεφάλαιο.
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, πως η δημοσιογραφική πορνεία συγκαλύπτει το φόνο και πως λειτουργεί η δολοφονική πολιτική του διευθυντηρίου του 4ου Ράιχ;

Η ισπανική αεροπορική εταιρία Iberia απέκλεισε την αποστολή 200.000 φαρμάκων που κατευθυνόταν στην Βενεζουέλα, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.
Η νόμιμη κυβέρνηση της Βενεζουέλας -ακόμη και για τον δήθεν διεθνή οργανισμό δικαίου, τον ΟΗΕ-, λόγω του εμπάργκο που περιλαμβάνει και τα φάρμακα ασχέτως τα λόγια των υποκριτών νεοναζί της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", αγόρασε τοις μετρητοίς από το Κατάρ που δεν έχει επιβάλει εμπάργκο φάρμακα. Η πτήση της Iberia από το Κατάρ στη Βενεζουέλα είχε ενδιάμεσο σταθμό για ανεφοδιασμό την Ισπανία κι όταν απογειώθηκε για τον τελικό προορισμό (Βενεζουέλα), επέστρεψε με εντολές της "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης εκ νέου στην Ισπανία.
Καμία επίσημη ανακοίνωση από την ισπανική κυβέρνηση για αυτή την χωρίς δικαιολογία απαγόρευση μεταφοράς φαρμάκων, τόσο αναγκαίων για το λαό της Βενεζουέλας.
Την Τετάρτη 14 Φλεβάρη, ο αντιπρόεδρος του Ενωτικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας Diosdado Cabello, στην τηλεοπτική εκπομπή "Con el Mazo Dando" επιβεβαίωσε αυτή την παράνομη κι εγκληματική ενέργεια.
Βέβαια, οι φονιάδες των λαών δεν είναι η πρώτη φορά που απαγορεύουν την αγορά φαρμάκων από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Έχουν φθάσει στο σημείο να κατασχέσουν στις τράπεζες City Bank και Euroclear το ποσό των 682 $ εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας για αγορά φαρμάκων για το λαό της χώρας.

Όλα τα επίσημα έγγραφα, στοιχεία, ντοκουμέντα για τα παραπάνω: "España bloquea cargamento de medicinas que venía a Venezuela"

Κι ενώ οι ελλείψεις φαρμάκων για το λαό της Βενεζουέλας είναι τραγική, οι δημοσιογραφικές πόρνες καλύπτουν πλήρως τις πολιτικές πόρνες και δεν μεταδίδουν ΠΟΤΕ πως αυτό συμβαίνει εξαιτίας του δολοφονικού εμπάργκο που έχει επιβάλει η "πολιτισμένη" δύση και το αποδίδουν στην κυβέρνηση Μαδούρο.
Το εμπάργκο των ιμπεριαλιστών στην Κούβα δεν εμποδίζει την πατρίδα του Φιδέλ και του Τσε να προσφέρουν βοήθεια στη Βενεζουέλα, όπως ακριβώς κάνουν και στη Συρία. Η Κούβα του Τσε Γκεβάρα έσπασε το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και συνεχίζει την αποστολή τόνων παιδικών εμβολίων και φαρμάκων προς τη Συρία: Οφειλόμενος σεβασμός στους "δικτάτορες" και τα "δικτατορικά" καθεστώτα!
Η σοσιαλιστική Κούβα πάντα στην πρώτη γραμμή του διεθνιστικού αντιιμπεριαλιστικού αγώνα: Η Κούβα οριστικά στο δρόμο των νέων ιμπεριαλιστών

Η  Delcy Rodríguez, αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας -στη λίστα τρομοκρατών για την Ε.Ε. και την Ελλάδα, που απαγορεύεται να ταξιδεύσει- στην ομιλία της για την επέτειο της ALBA τόνισε: «Η πατρίδα μου θα είναι αιώνια ευγνομωνούσα για τη συνεργασία με την Κούβα. Στην πατρίδα μου εργάστηκαν 220.000 Κουβανοί, στην πλειοψηφία τους γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, που εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους για να προσφέρουν αγάπη στο λαό μου».
Στο μεταξύ η Ρωσία προχώρησε κι αυτή σε αποστολή φαρμάκων προς το λαό της Βενεζουέλας. Μια κίνηση που δηλώνει προς κάθε κατε΄λυθυνση πως η Βενεζουέλα δεν είναι μόνη της.
Το θέατρο του παραλόγου γίνεται κωμικοτραγικό αλλά ταυτοχρόνως αποκαλυπτικό, όταν αυτοανακηρυγμένος πρόεδρος Βενεζουέλας, ο υπάλληλος των ΗΠΑ Juan Guaidó, σε σημερινή συνέντευξή του στην ισραηλινή εφημερίδα "israelhayom" υπόσχεται την αποκατάσταση διπλωματικών σχέσεων Βενεζουέλας - Ισραήλ (Βλ. Venezuela's Guaidó seeks to renew diplomatic ties with Israel).
Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, η "Συρία της Λατινικής Αμερικής" όπως χαρακτηριστικά τόνιζε χαρακτηριστικά ο κομαντάντε  Hugo Chavez, έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το σιωνιστικό κατοχικό καθεστών των ναζί στην Παλαιστίνη αμέσως μετά το ολοκαύτωμα στη μαρτυρική Γάζα με τους φονικούς βομβαρδισμούς (Δεκέμβρης 2008 - Γενάρης 2009).
Σήμερα η μαριονέτα των αμερικανών κι αφού το κατοχικό καθεστώς τον έχει αναγνωρίσει ως "πρόεδρο της Βενεζουέλας", μεταξύ άλλων δηλώνει:
"Πρώτα απ' όλα θέλουμε επανέναρξη σχέσεων και κατόπιν θα ενημερώσουμε για τον ορισμό Πρεσβευτή στο Ισραήλ, και ελπίζουμε πως ένας πρεσβευτής θα έρθει σ' εμάς από το εβραϊκό κράτος".

Όπως είναι πλέον "φυσιολογικό" αυτό που θέλουν να μας παρουσιάσουν οι δημοσιογραφικές πόρνες, κανένας δεν αναφέρει τις δηλώσεις του Alfred de Zayas, εισηγητής του ΟΗΕ για τη Βενεζουέλα στη διάρκεια της Μπολιβαριανής Επανάστασης, που ξεβρακώνει τη δημοσιογραφική και πολιτική πορνεία, και ταυτόχρονα πιστοποιεί πως αυτό που σήμερα ονομάζουν Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας δολοφονικός μηχανισμός του 4ου Ράιχ και της παγκοσμιοποίησης:
«Εκείνοι που πέθαναν από υποσιτισμό, ή από έλλειψη αιμοκάθαρσης, ή άλλων φαρμάκων, πέθαναν λόγω των κυρώσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ως τελευταίος εισηγητής του ΟΗΕ στη Βενεζουέλα, σας λέω: καμία ανθρωπιστική κρίση και οι κυρώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι προμελετημένο έγκλημα».
Τα απλοϊκά ερωτήματα είναι:
- Η Ελλάδα της "ριζοσπαστικής αριστεράς" με ποιο "εθνικό" όφελος συμμετέχει σε ένα διεθνές έγκλημα κι έχει υπερψηφίσει με τον κύριο Κοτζιά τις δολοφονικές κυρώσεις εναντίον της Βενεζουέλας;
- Αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο έγκλημα, τι σημαίνει, πως ερμηνεύεται η δήλωση Σκουρλέτη "ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον νόμιμο Πρόεδρο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο...";
- Ο επιτετραμμένος της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, Φρέντι Φερνάντεζ, θα δώσει κάποιες διευκρινήσεις;
- Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει κι εφαρμόζει δολοφονικό εμπάργκο εναντίον της Βενεζουέλας και το πολιτικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τη Βενεζουέλα;
Τι παιχνίδι παίζεται στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

* Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του Alfred de Zayas
Sir, you went personally to Venezuela on behalf of the UN last year. What is the situation in the country?
I am the first and only UN rapporteur to have visited Venezuela in 21 years.  I have opened the door for other rapporteurs and even for the new UN High Commissioner for Human Rights, Michelle Bachelet, who was officially invited in December.  My visit lasted from 26 November to 5 December2017.  I met with members of the National Assembly, chamber of commerce, diplomatic corps, opposition groups, non-governmental organizations, church leaders, professors university students.
There was no "humanitarian crisis", as confirmed to me by FAO and CEPAL // nothing to compare with Gaza, Yemen, Syria, Somalia, Central AfricanRepublic, etc.  But indeed there was scarcity of foods and medicines.  The situation has gotten much worse since Dec. 2017 because of Trumps sanctions and the economic and financial blockade.
What are the effects of the unilateral sanctions of Us and European Union for th the economy of the country and for the Venezuelan population?
The economic war is asphyxiating the country, causing much suffering amongst the most vulnerable.  As I wrote in my report to the Human Rights Coouncil, sanctions kill.  The government has met increased difficulty in obtaining insulin, anti/malaria medicine, anti/retroviral drugs etc.  The distribution chains have also been disrupted by the internal war being conducted by the opposition. Most of the economy is still in the private sector and there have been numerous instances of hoarding, whereby foods and medicines are not distributed to supermarkets and pharmacies, but stored and then released into the black market.  To the extent that people have died of malnutrition of lack of dialysis and other medical services as a result of the sanctions, this raises issues of civil and criminal liability by the countries that impose the sanctions, knowing they will cause death. It is premeditated homicide. It is not just collateral damage
Is Venezuela really in a “humanitarian crisis”, as mainstream media say in unified networks every day?
Humanitarian crisis is a hyperbole.  Of course there is scarcity but the cause is in the concerted effort by the US,Canada,EU  to cause chaos in Venezuela, expecting that the government will fall.
The level of machiavellism and cynicism is breathtaking.  Besides, the term "humanitarian crisis"is a short/cut to humanitarian intervention // of course military intervention to impose regime change.
How do you judge the decision of the European Union and the United Nations to not present themselves as observers in the early elections requested by the opposition of May 20, 2018 despite a formal invitation from the Caracas government?
Bad faith.  But there were other international observers //notably the CEELA// the oldest and most established monitoring organization in Latin America.  I can send you their final report on the 20 May elections which were under the Venezuelan Constitution both legal and legitimate and more than 9 million Venezuelans (47% participated).  The opposition partie MUD and Voluntad Popular boycotted, but other opposition leaders garnered 32% of the vote //Henri Falcon 21 % and Bertucci 11% . Maduro received 68% if the ballots cast.
How do you judge from the point of view of international law the recognition of the self-proclaimed 'interim president' Juan Guaidò, carried out by the United States, Latin American satellites and some European Union countries?
A breach of customary international law, in particular a breach of Chapter 4, Article 19 of the OAS Charter,and of articles 1 ans 2 of the UN Charter. The principle of non interference in the internal affairs of STates has been recognized in many judgments of the International Court of Justice, including Nicaragua v. US back in 1986.
Do you consider the dialogue path launched in Montevideo on the initiative of the governments of Mexico and Uruguay, also supported by Evo Morales Bolivia as the correct path to follow?
Absolutely.  The UN Secretary General Antonio Guterres has similarly called for mediation and offered his good offices.  But the Venezuelan opposition rejects dialogue, because they want to grab power through a coup d'etat. Latin America has already seen too many right wing coups.  And nothing is more undemocratic and corrosive of the rule of law than a coup d'etat //
L'AntiDiplomatico

ΣΧΕΤΙΚΑ:
*
Από τους αγώνες εναντίον του κομμουνιστή-δικτάτορα Μιλόσεβιτς... αυτοανακηρυγμένος πρόεδρος Βενεζουέλας!
* Οι παιδόφιλοι επίσκοποι, η "μεταρρυθμιστική αριστερά"... πέρασαν στην επίθεση!
* Η μαύρη προπαγάνδα της Κομαντατούρ, κατά κόσμο DW, σαν να μην πέρασε μιά μέρα
* Η Δημοκρατία, η “υπεράσπιση των ιδανικών” και άλλα παραμύθια
* Το Ευρωκοινοβούλιο, η Δημοκρατία, η διαφάνεια και άλλα παραμύθια
* Η περίπτωση της Ιταλίας στο κάδρο της ΕΕ, σαν την μυγα μες στο γάλα ή όλοι μαζί αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια
* Ο χρυσός μας ενώνει! H Δημοκρατική Δύση, χρυσάφι πιάνει περιττώματα γίνεται
* Η επανάσταση έχει ένα όνομα: Μπολιβαριανή κι ένα επίθετο: Σοσιαλιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση