GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενεζουέλα: Η βία και τα ψέματά τους θα καταρρεύσουν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...
απαντήσουν,
στη λογική με λογική, στις ιδέες με ιδέες,
στο συναίσθημα με το συναίσθημα.
 Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους,
η βία και τα ψέματά τους θα καταρρεύσουν.»

Ενώ τα τύμπανα του πολέμου εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας ηχούν, η ζωή στο Καράκας είναι απολύτως φυσιολογική, δεν αναπνέεις αέρα ενός πολέμου που ήδη διεξάγεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς κι από την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία στην "πολιτισμένη" δύση, σύμφωνα με τις εντολές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Όμως, ο λαός της Βενεζουέλας με σύνθημα "Η Πατρίδα θα νικήσει" βρίσκεται σε διαρκή κινητοποίηση. Αρκεί να σκεφθούμε πως τις τελευταίες ημέρες κατατάχθηκαν εθελοντικά στην Μπολιβαριανή Πολιτοφυλακή δύο εκατομμύρια πολιτών, έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα. Η διαδήλωση χιλιομέτρων λαού στις 23 Φλεβάρη αποδεικνύει πως ο Μαδούρο δεν είναι μόνος του. Μια ατελείωτη λαοθάλασσα από κόκκινα μπερέ και μπλούζες: «Είμαστε ο λαός του κομαντάντε Τσάβες, που δεν είναι νεκρός κι έγινε εκατομμύρια ανθρώπων»!
Φυσικά στα ελεγχόμενα από το Σόρος ΜΜΕ και δημοσιογράφους διαφεύγει το φονικό εμπάργκο εναντίον της Βενεζουέλας (το υπερψήφισε και η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κοτζιά... Οι ευρωπαίοι υπουργοί των εξωτερικών ΟΜΟΦΩΝΑ -και ο "αριστερός" Κοτζιάς- μετά από προτάσεις της Ύπατης Εκπροσώπου εξωτερικής πολιτικής και πολιτική ασφαλείας, της "αριστερής" ανεπάγγελτης Φρειδερίκης Μογκερίνι). Όπως ακριβώς τους διαφεύγει το φονικό εμπάργκο εναντίον της Συρίας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, του Ιράν...
Η Διεθνής Αλληλεγγύη αποδεικνύει πως η Βενεζουέλα δεν είναι μόνη.
Είναι 40 χιλιάδες οι Κουβανοί γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, δάσκαλοι γεωπόνοι που βρίσκονται αυτή την ώρα στη γη του Μπολιβάρ κι από την Αβάνα φθάνουν φάρμακα στη Βενεζουέλα.
Η Ρωσία κι η Κίνα μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη χώρα. Η "Ταξιαρχία Νέων Τσε Γκεβάρα", μια αποστολή εκατοντάδων νεολαίων από δεκάδες χώρες έφθασε στο Καράκας και στο ξενοδοχείο Alba ξεκίνησε η "Συνέλευση των Λαών" και δεν υπάρχει έλεγχος στην είσοδο για τις τσάντες των συνέδρων... Πως προστατεύονται άραγε θα αναρωτιόταν ένας δυτικό πολίτης που τα ΜΜΕ τον βομβαρδίζουν για τον δικτάτορα Μαδούρο.
Το μυθικό Πολιτιστικό Κέντρο "La Estafeta", που πήρε το όνομα τιμώντας τις νέες και νέους που ήταν "Σύνδεσμοι" με τα παράνομα κινήματα των δεκαετιών του '60 και '70, σε π΄ληρη δραστηριότητα.
Η ταινία-ντοκιμαντέρ "Όλα θα ξεχαστούν;", με θέμα τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους από το 1991 ως σήμερα, προβάλλεται σε δημόσιες αίθουσες. Παραστάσεις για τα παιδιά, αυτοδιαχειριζόμενα καταστήματα με βενεζουελάνικα προϊόντα (ρούχα, τετράδια, μολύβια...), καφετέριες.
Στο Μπολιβαριανό Πανεπιστήμιο διαλέξεις, συζητήσεις... για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Ο οικολόγος αγρονόμος Miguel-Angel Núñez είναι εισηγητής σε Ημερίδες με θέμα "Οικολογία-σοσιαλισμός και πόλεμοι": «Η οικοδόμηση ενός άλλου μοντέλου χωρίς πολλά λάθη και όρια... είναι το αντίδοτο στο διαρκή πόλεμο. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτή την ιδέα την περίοδο κρίσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ένας υβριδικός πόλεμος».
Η αλητεία της δημοσιογραφικής πορνείας έχει κατακτήσει τα επίπεδα της κατασκευής του "χημικού πολέμου από τον αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ" στη Συρία. Ίσως δεν είναι τυχαίο πως ο Τσάβες έλεγε πως η Βενεζουέλα είναι η Συρία της Λατινικής Αμερικής.
Αυτό το χορό σέρνουν όλα τα "έγκυρα" διεθνή χαμαιτυπεία...  CNN, CBC, Associated Press, BBC, NPR, ABC, Bloomberg, The Guardian κ.α.π.
Δεν απουσιάζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ που πληρώνει αποκλειστικά ο Έλληνας πολίτης, όπως πρωτοστάτησε εναντίον του "δικτάτορα Άσαντ": Βενεζουέλα... Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες στις βίαιες συγκρούσεις... «Χάος» στη Βενεζουέλα: Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες (vids) ... «Αυτή η ειρηνική ενέργεια με ανθρωπιστικό χαρακτήρα απετράπη από τη Βενεζουέλα, από το καθεστώς του άρπαγα Μαδούρο, με βίαιη και ... Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ.


Πως τα δυτικά ΜΜΕ κατασκεύαζουν "δικτατορικό καθεστώς" στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας
Χθεσινή η κατασκευή διαστρέβλωσης της αλήθειας μέσω μιας "είδησης".
Βουλευτής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα δηλητηριάστηκε στην Κολομβία. Ένας νεκρός κι ένας σε κρίσιμη κατάσταση.
Στην "πολιτισμένη" δύση η είδηση κυκλοφορεί με τίτλους που απευθείας δείχνουν ως ένοχο τον Μαδούρο.
"Repubblica"... η ναυαρχίδα της ιταλικής αριστεράς: "Βενεζουέλα, δηλητηριάστηκε βουλευτής της αντιπολίτευσης...".
Αντιστοίχως στην ίδια γραμμή:
- Venezuelan opposition lawmaker 'POISONED' at Colombian border - 'It's a GRAVE situation'

- Venezuela «Avvelenato con il “respiro del diavolo” deputato dell’opposizione»

Σε πορνείο (ξενοδοχείο σεξ), σεξ με πληρωμή με πουτάνες επήλθε το γεγονός...
Αρκεί να δούμε τον τοπικό τύπο της Κολομβίας, όπου συνέβη η δηλητηρίαση...

- Hallan inconsciente en un motel a diputado de la oposición venezolana
 
Από την τοπική εφημερίδα της Κολομβίας "La opinión", μεταξύ άλλων και για ν' αποδοθεί "δικαιοσύνη", έστω μόνον μέσω του φιλόξενου "press-gr":
«Σε κρίσιμη κατάσταση βουλευτής της Βενεζουέλας και νεκρός ο εξάδελφός του...
Δύο γυναίκες οι ύποπτες για τη νάρκωση τους με scopolamina σε μοτέλ (για σεξ με ώρες) της Villa del Rosario.
Οι υπάλληλοι του μοτέλ που βρίσκεται πάνω στη διεθνή οδό που συνδέει την Cucuta (Κολομβία) με το San Antonio (Βενεζουέλα), κατέθεσαν πως περίπου στις 8:00 το πρωί, δύο γυναίκες που εισήλθαν στο χώρο συνοδευόμενες από δύο άνδρες (βουλευτής κι εξάδελφος), βγήκαν μόνες και διέφυγαν.
Όταν οι υπάλληλοι μπήκαν στο δωμάτιο που φιλοξενούσε τα δύο ζευγάρια, βρήκαν το βουλευτή της δεξιάς κι αντιπολιτευόμενο του Μαδούρο Freddy Francisco Superlano Salinas (42 χρονών)... με τον εξάδελφό του Carlos Salinas, ναρκωμένους με scopolamina και σε κακή κατάσταση.
Ο βουλευτής με τον συγγενή του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Jorge Cristo Sahium της Villa del Rosario, όπου ο Carlos Salinas έφθασε νεκρός.»
Τι πραγματικά συνέβη;
Τα ξαδέλφια από το βράδυ της Παρασκευής απόλαυσαν σεξ με δύο γυναίκες που τις ψάρεψαν στο Εμπορικό Κέντρο Bolivar και πήγαν με αλκοολούχα ποτά στο μοτέλ. Οι πόρνες τους νάρκωσαν ρίχνοντας ουσίες στα ποτά τους, τους έκλεψαν τα χρυσά τους δαχτυλίδια, τα υπερσύγχρονα κινητά τους, πιστωτικές κάρτες και χρήματα... κι εξαφανίστηκαν... σύμφωνα με την αστυνομία της Κολομβίας.
 
"Ανθρωπιστική βοήθεια"... η περιοχές που οι ιμπεριαλιστές προσφέρουν "βοήθεια...

Αρκούν δύο βίντεο που ΠΟΤΕ δεν θα δείξουν οι αργυρώνητοι τηλεοπτικοί σταθμοί της δύσης... για ότι πραγματικά συνέβη στη γέφυρα που όλα τα ΜΜΕ μας βομβάρδισαν για τον "δικτάτορα Μαδούρο" που δεν επέτρεψε την είσοδο "ανθρωπιστικής βοήθειας":

Από την κολομβιανή πλευρά, εδώ είναι η προετοιμασία των εμπρηστική βομβών ¨μολότοφ" με το υλικό της "ανθρωπιστικής βοήθειας"...



...στη συνέχεια η εκτόξευση του "ανθρωπιστικοί υλικού" για να κάψει φορτηγά με "ανθρωπιστική βοήθεια" και στη συνέχεια να κατηγορηθεί η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

ΣΧΕΤΙΚΑ:
*
Ανθρωπόμορφα κτήνη της "πολιτισμένης" δύσης!

* Από τους αγώνες εναντίον του κομμουνιστή-δικτάτορα Μιλόσεβιτς... αυτοανακηρυγμένος πρόεδρος Βενεζουέλας!
* Οι παιδόφιλοι επίσκοποι, η "μεταρρυθμιστική αριστερά"... πέρασαν στην επίθεση!
* Η μαύρη προπαγάνδα της Κομαντατούρ, κατά κόσμο DW, σαν να μην πέρασε μιά μέρα
* Η Δημοκρατία, η “υπεράσπιση των ιδανικών” και άλλα παραμύθια
* Το Ευρωκοινοβούλιο, η Δημοκρατία, η διαφάνεια και άλλα παραμύθια
* Η περίπτωση της Ιταλίας στο κάδρο της ΕΕ, σαν την μυγα μες στο γάλα ή όλοι μαζί αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια
* Ο χρυσός μας ενώνει! H Δημοκρατική Δύση, χρυσάφι πιάνει περιττώματα γίνεται
* Η επανάσταση έχει ένα όνομα: Μπολιβαριανή κι ένα επίθετο: Σοσιαλιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση