GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκρέτα, Καρόλα... και τώρα η Όλγα... οι "εξεγέρσεις" των τραπεζιτών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους...
ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

«Αραβική Άνοιξη»... «Πολύχρωμες Επαναστάσεις» όπως αυτή η «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία... «Ανοιχτά Σύνορα»... κάλεσμα κι υποδοχή μεταναστών για να λυθεί το δημογραφικό, πολυπολιτισμικό, οικονομία... ευρωπαϊκά" προβλήματα τα χαρακτηρίζουν... «Ανθρώπινα Δικαιώματα για τις Κοινότητες LGBTQI»... των Λεσβιών, Γκέι, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλόφιλων, Τρανς-διαφυλικών, παιδόφιλων και σια...
"Συνωμοσιολογία" ή τυχαίες συμπτώσεις... το γεγονός πως αυτά τα "επαναστατικά" παγκόσμια κινήματα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" αγκάλιασε η κοσμοπολίτικη "ευρωπαϊκή ριζοσπαστική αριστερά" και μαζί η ευρωπαϊκή δεξιά, αλλά και η "επαναστατική εξωκοινοβουλευτική αριστερά";
"Συνωμοσιολογία" ή τυχαίες συμπτώσεις... πως όλα αυτά τα κινήματα αγκάλιασε ως πρωτοπορία το Ατλαντικό Σύμφωνο (ΝΑΤΟ), η "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" (Ε.Ε.), οι ΜΚΟ, οι πολυεθνικές;
Κατόπιν οι θηλυκοί "Τσε" αναδύονται ως Ποσειδώνας από τη θάλασσα, κατακλύζουν τα ΜΜΕ κι η "δημοσιογραφία" με αναλυτικά αφιερώματα μας κάνουν γνωστές τις σύγχρονες ηρωίδες που σώζουν τον πλανήτη και υπερασπίζονται τα "ανθρώπινα δικαιώματα".
Η Γκρέτα*, καπετάνισσα Καρόλα**... τώρα και Όλγα...
Ποια είναι η Όλγα, η 17χρονη ρωσίδα που αμφισβητεί τον Πούτιν;
Την συγκρίνουν με την Μαλάλα Γιουσαφζάι (τη νεαρή από το Πακιστάν), με την Γκρέτα, με την Καρόλα... Μια 17χρονη που την παρουσιάζουν ως θηλυκό "ιππότη" που θέλει να "επαναφέρει τη Ρωσία στις δημοκρατικές αρχές και αξίες".
Κυριαρχεί το "μίσος που διέπει τη δύση εναντίον της Ρωσίας", η δυτική "Ρωσοφοβία και αντισοβιετισμός".

Ονομάζεται Olga Misik, μετατράπηκε σε "ιερό σύμβολο" της "αντιφασιστικής" δύσης όταν στις 27 Ιούλη, συμμετέχοντας σε αντικυβερνητική κινητοποίηση κι "υπερασπιζόμενη το Σύνταγμα", διάβαζε στους αστυνομικούς δύο άρθρα ως σταρ ενώπιον των μεγάλων δυτικών ΜΜΕ, που τυχαία βρέθηκαν στο σημείο.
Επαναλαμβάνει αδιάκοπα τα άρθρα 3, 27 και 31 του Μπορίς Γιέλτσιν: «Στον καθένα θα εγγυηθεί η ελευθερία της έκφρασης και της ομιλίας... οι πολίτες θα έχουν το δικαίωμα να συγκεντρώνονται ειρηνικά και χωρίς όπλα, να διοργανώνουν συνελεύσεις, συναντήσεις και συγκεντρώσεις».
Ο Μπορίς Γιέλτσιν είναι το είδωλο της Όλγας και τονίζει στα ΜΜΕ: «Η μητέρα μου ανησυχεί για αυτό που κάνω. Αυτή πιστεύει την προπαγάνδα της τηλεόρασης... Ας μην μιλήσουμε για τον πατέρα μου. Αυτός είναι φανατικός θαυμαστής του Πούτιν και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μου επαναλαμβάνει πως δεν έζησα το χάος της δεκαετίας του '90».
Η Όλγα έγινε το σύμβολο αντί-Πούτιν και οι γνωστές οργανώσεις "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως "Pussy Riot for Human Rights", "Khodorkovsky for Democracy in Russia", "Russia without Putin", που διαδίδουν στον πλανήτη με την ευγενή συνεισφορά της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας τον αγώνα της Καπετάνισσας του Αντάρτικου για εκδημοκρατισμό της Ρωσίας.
"Olga Misik... σύμβολο της Ρωσικής Αντίστασης" ανακράζουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ (Olga Misik: How teenage girl reading constitution in front of Putin's riot police became a symbol of Russian resistance). Φυσικά η εγχώρια "δημοσιογραφία" δεν μπορεί ν' απουσιάσει από την αντί-Ρωσική υστερία: "Μια εικόνα με πανίσχυρο μήνυμα: από τη μία άνδρες των δυνάμεων καταστολής του Βλαντίμιρ Πούτιν με κράνη, ασπίδες και γκλομπς και από την άλλη μια έφηβη διαδηλώτρια υπέρ της δημοκρατίας να κάθεται σταυροπόδι στην άσφαλτο κρατώντας στο χέρι ένα αντίτυπο του ρωσικού συντάγματος...".
Απολύτως φυσιολογικό, όπως συμβαίνει αδιάλειπτα τα τελευταία 9 χρόνια με όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, μπροστάρης στη διάδοση όλων των "εξεγέρσεων made in USA" το κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, που χρυσοπληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες με αίμα. Ποτέ δεν απουσίασαν το ΑΠΕ-ΜΠΕ κι η ΕΡΤ από το προσκλητήριο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης εναντίον της Ρωσίας και εναντίον των λαών που παλεύουν για Ανεξαρτησία, εναντίον των λαών της Συρίας, του Ιράν με σκόπιμη κι εγκληματική διαστρέβλωση, με κυρίαρχη έξαρση κι "αγωνιστικότητα" τα 4,5 χρόνια της "αριστερής" διακυβέρνησης των τραπεζιτών [Βλέπε σε: Ο Ζιουγκάνοφ, για την ευρωπαϊκή αντιρωσική υστερία].

Στην "καρδιά" του θέματος ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro, μεταξύ άλλων τα λέει ΟΛΑ:
«Μετά τη Γκρέτα και τη Καρόλα φθάνει η νέα κούκλα βιτρίνας [ανδρείκελο, μανεκέν βιτρίνας] που παράγεται από την παγκόσμια ελίτ για να υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα και στην προκειμένη περίπτωση να από-νομιμοποιήσει τη Ρωσία του Πούτιν, που παραμένει αγονάτιστη στη μοναρχία του δολαρίου και την αστερόεσσα. 
Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος εδώ και αρκετό καιρό: η Ρωσία του Πούτιν είναι μια γόνιμη και, επιπλέον, ηρωική ανωμαλία σε σχέση με τη νέα παγκόσμια τάξη. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Λεβιάθαν της Ουάσιγκτον προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη θέσει υπό έλεγχο. (...)
Δεν είναι πλέον η Ρωσία του Γκορμπατσόφ, που διαφημίζει παθητικά την πίτσα Hut. Δεν είναι πλέον η Ρωσία του Γελτσίν, ο οποίος πέφτει στο έδαφος μεθυσμένος με βότκα και ξεπουλάει τη χώρα στη μοναρχία του δολαρίου. 
Όχι.
Η Ρωσία του Πούτιν είναι αυτή που λέει όχι στην υποταγή της στις ΗΠΑ και διεκδικεί τη δική της εθνική αυτονομία. Είναι η Ρωσία που, τηρουμένων των αναλογιών, δημιουργεί ένα νέο ανταγωνιστικό μπλοκ σε σχέση με το μονολιθικό μπλοκ του Λεβιάθαν του δολαρίου και τις άψυχες αποικίες του. (...)
Ας πάρουμε την περίπτωση των "κίτρινων γιλέκων" στη Γαλλία. Είναι μια εξέγερση από κάτω και για τους από κάτω, η οποία επικεντρώνεται στην κριτική της παγκοσμιοποίησης και του αγώνα για μισθούς και κοινωνικά δικαιώματα. 
Η απάντηση της εξουσίας;
Βίαιη αιματηρή καταστολή.
Η απάντηση των ΜΜΕ;
Δυσφήμιση ("ταραχοποιούς!", "Αντισημίτες!"). 
Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που συμβαίνει με τις Καρόλα, Γκρέτα και Όλγα.
Η εξουσία τις επιβραβεύει και τις αγιοποιεί, τα ΜΜΕ τις αγκαλιάζει και τις ευλογεί αιώνια. (...)
Ο αγώνας της Γκρέτα; 
Ένας γενικός αγώνας για το περιβάλλον, ο οποίος ποτέ δεν κατονομάζει τον ταξικό αντίπαλο και δεν συνδέει ποτέ την περιβαλλοντική καταστροφή με το μοντέλο της καπιταλιστικής ανάπτυξης. 
Η μάχη της Καρόλα;
Είναι ο αγώνας των "γενναίων κεφαλαίων" όπως ο "φιλάνθρωπος" Σόρος και ο κοσμοπολίτης από το πολυτελές ρετιρέ της Νέας Υόρκης [Roberto Saviano]. 
Στόχος;
Να εμφανιστεί ως ως ανθρωπιστική ολοκλήρωση η καπιταλιστική εκτόπιση των δούλων από την Αφρική.
Και, dulcis in fundo ["κερασάκι στην τούρτα"], η σύγκρουση της Όλγας;
Είναι ο αγώνας Ρωσοφοβίας της παγκόσμιας τάξης-Σόρος, που θέλει να εξάγει δημοκρατία στη Ρωσία και συγκεκριμένα θέλει να κάνει τη Ρωσία αμερικανική αποικία».


Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη
δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες.
Σχετικά:
Αυτό το μεγαλειώδες "αντιφασιστικό" κι "αντιρατσιστικό" κίνημα που διαδηλώνει υπέρ της μετανάστευσης έχει προτάγματα με σαφή ιδεολογική προσέγγιση: «Λιμάνια ανοικτά όπως οι κώλοι μας»
Εννιά πρώτες κυρίες κι ένας κύριος...
Η γιγαντιαία προοδευτική κατάκτηση κι υλοποίηση αυτών των μεγαλειωδών λαϊκών αγώνων για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" έγινε από το ΝΑΤΟ όταν οι σύζυγοι των ηγετών είχαν ανάμεσά τους και τον σύζυγο ενός ηγέτη...

«Να μην σκέφτονται οι εχθροί μας ότι υπάρχει δυνατότητα
να κερδίσουν από την πολιτική εκείνο που δεν κατάφεραν
να αποκτήσουν με την τρομοκρατία.
Μαζί τους ούτε συμφωνίες, ούτε πρεσβείες.
ΤΙΠΟΤΑ»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας
Δαμασκός, 20 Αυγούστου 2017

* Γκρέτα
1). Η παγκόσμια ελίτ μας θεωρεί ηλίθιους και το... διασκεδάζει!
2). "Όχι στην κλιματική αλλαγή"... διαδέχεται τα "ανοιχτά σύνορα" εντός της "Ευρωπαϊκής άνοιξης"!
3). "Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"! Το σύνδρομο της "κλιματικής αλλαγής"
4). Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!

5). Όντας νεολαίοι κι όχι επαναστάτες είναι μια βιολογική αντίφαση!

** Καρόλα
1). Ο ψεύτης καθηγητής στο Πάντειον Πανεπιστήμιο... Στην Ιταλία οι μυστικές υπηρεσίες κι οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ... ο πακτωλός χρημάτων!
2). Το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας!
3). HASTA ΜΚΟ SIEMPRE! Ελεύθερη η "καπετάνισσα" του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση