GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεργκέι Λαβρόφ: Η τουρκική επιχείρηση «Πηγή της Ειρήνης» τελείωσε!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας «Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا Όλοι για τη Συρία, ο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το...

θεό του»!»

Ο Σεργκέι Λαβρόφ, υπουργός Εξωτερικών κι ο Σεργκέι Σόιγκου, υπουργός Άμυνας της Ρωσίας έκαναν δηλώσεις για τα αποτελέσματα των συνομιλιών μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν:
«Είναι πολύ σημαντικό πως καταφέραμε να συμφωνήσουμε για την ανάπτυξη συνοριακών φρουρών της Συρίας στα σύνορα με την Τουρκία.
Μια προθεσμία 150 ωρών που αρχίζει την Τετάρτη το βράδυ για την απόσυρση των κουρδικών δυνάμεων σε βάθος πάνω από 30 χιλιόμετρα σε βάθος στο έδαφος της Συρίας».
Έτσι τελειώνει η 7χρονή κατοχή της Βόρειας Συρίας από μισθοφορικά Κουρδικά στρατεύματα, μαζί μ' αυτά των Αμερικανών, Ισραηλινών, Γάλλων...
Το τουρκικό φασιστικό καθεστώς αποσύρεται, τη φύλαξη των συνόρων της Συρίας αναλαμβάνει ο Αραβικός στρατός της Συρίας. Ο Ερντογάν αναβαθμίζεται ως πατριωτικός ηγέτης στο εσωτερικό της Τουρκίας, ως ο ηγέτης που εκ μέρους της δύσης και του ΝΑΤΟ μπορεί να διαπραγματεύεται ίσος προς ίσο με τον μεγάλο και πρώτο πλέον "παίκτη" της διεθνούς σκακιέρας. Τώρα απερίσπαστος για το δεύτερο στάδιο των σχεδίων του, τη Γαλάζια Πατρίδα, τη Μεγάλη Τουρκία, αφού με τις νίκες που έχει πετύχει σε ότι αφορά τη "νομιμοποίηση" της παρουσίας του σε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μεσόγειο, μπορεί ανενόχλητος να προχωρήσει στα επόμενα "βήματα". Διπλωματικά και στρατιωτικά έχει την στήριξη του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. (πέρα από τα γελοία κι άσφαιρα twitter ευρωπαίων τραπεζοϋπαλλήλων, για τα οποία μάλιστα πανηγυρίζουν σύσσωμοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας ταγοί, όλες οι ευρωπαϊκές πολυεθνικές κι οι πολεμικές βιομηχανίες των ευρωπαϊκών χωρών, παράγουν προϊόντα και όπλα -ακόμη κι όσα μας υποχρεώνουν ν' αγοράζουμε- στην Τουρκία).
Επιπροσθέτως ο σουλτάνος έχει στην ποδιά του τον Τραμπ και Μακρόν, που εκλιπαρούν να διαπραγματευτεί την ειρηνική αποχώρηση αμερικανών πεζοναυτών και ανδρών της Λεγεώνας των Ξένων...
Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έρχεται η Κύπρος, το Αιγαίο, η Θράκη κι η Ήπειρος... Όλα θέμα απόφασης των κινήσεων και των προτεραιοτήτων του σουλτάνου. Όσοι ευελπιστούν πως αφού έχουμε πουλήσει την πατρίδα μας κι εκχωρήσει κάθε μορφή κυριαρχίας, θα μας βοηθήσουν τα αφεντικά μας... τρέφουν αυταπάτες.
Σημ. Θερμά συλλυπητήρια στις ομαδίτσες των επαγγελματιών "αντιρατσιστών", "φιλάνθρωπων" ΜΚΟ, οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" που λάτρεψαν την "αραβική άνοιξη", τον "ελεύθερο συριακό στρατό" και μαζί τους Κούρδους made in israel... Έχετε τη συμπόνια όλων... Βέβαια, μπορείτε άνετα να εξηγήσετε σε όσους σας απέμεινα... πως όλα είναι έργο των δυτικών ιμπεριαλιστών και του ιμπεριαλιστή Πούτιν... ε κάποιοι θα σας πιστέψουν...
Οι φαντάροι των Αμερικανών κι Ισραηλινών, οι μισθοφορικές στρατιωτικές δυνάμεις του YPG που δεν ακολούθησαν τις "εκπαιδευμένες στο Ισραήλ επίλεκτες ομάδες Κούρδων", για προσφέρουν υπηρεσίες στο νότο, αφοπλίζονται κι εκτοπίζονται 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα Συρίας Τουρκίας. Ο Κουρδικός λαός που ζούσε ειρηνικά και σε αρμονία με τις άλλες μειονότητες στη Βόρεια Συρία, ευλογεί τον Άσαντ και τους Ρώσους που τον έσωσαν από την κατοχή των μισθοφόρων Επαγγελματιών Οπλιτών - ΕΠΟΠ (YPG). Τελείωσε άδοξα το αφήγημα του Κουρδικού "σοσιαλισμού" που οικοδομούσε μαζί με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ: "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα με την αστερόεσσα"... TEΛΟΣ!
Οι Κούρδοι της Βόρειας Συρίας, μαζί με τους ανθρώπους που ζούσαν αδελφικά και προόδευαν (Άραβες, Αρμένιους, Ασσύριους, Δρούζους, Παλαιστίνιους πρόσφυγες από το '48, Χριστιανούς κ.α.), απελευθερώνονται από τους δήθεν Κούρδους επαγγελματίες μισθοφόρους και μεταφερόμενους "επαναστάτες": Ποιοι και γιατί κρύβουν το έγκλημα των Κούρδων: "Εθνοκάθαρση-Παιδομάζωμα στη Β. Συρία"
Η σημερινή εξέλιξη είναι: Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης!
Ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ, ο γιος του πατέρα του"!- , μας τα είπε το πρωί [Βλέπε σε: Απάντηση στον Ερντογάν από τον Άσαντ... που επισκέφθηκε την Ιντλίμπ, το κάστρο των Τζιχαντιστών!], αλλά ούτε τότε, ούτε τώρα δεν έχουν εντολή να καταλάβουν οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες, οι περισπούδαστοι "πανεπιστημιακοί" με μόνιμα στασίδια στα κανάλια, οι "αναλυτές" και φυσικά το πλήρως εξαρτημένο σύστημα της κομματοκρατίας που έχει διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, έχει επιβάλλει εμπάργκο κι είναι το πιο δουλικό σύστημα του 4ου Ράιχ.
Κι επειδή όλοι οι σπουδαίοι έλεγαν απλώς αρλούμπες, όπως ήθελαν τα non paper του Τελ Αβίβ, καλό είναι να γνωρίζουν όταν τους σερβίρουν οι πρεσβείες τις δήθεν "αναλύσεις" -άλλωστε ούτε ένας δεν ομολογήσει πως παπαγάλιζε, ή έκανε λάθος- πως: «Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν»!



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση