GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθήματα Δημοσιογραφίας & Δημοκρατίας από... το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το...
μαλλί του,
μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του»
λαϊκή παροιμία

Μετά την ήττα που υπέστη η δύση στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...
Δειλά δειλά το διευθυντήριο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) επιδιώκει την υποβάθμιση της ήττας μέσω "ανοιγμάτων" προς τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας.
Το φονικό και παράνομο εμπάργκο -σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο- εναντίον του λαού της Συρίας κι η διακοπή διπλωματικών σχέσεων (ενεργή ήταν η συμμετοχή ΟΛΩΝ των μνημονιακών κυβερνήσεων στην Ελλάδα), δεν έδωσε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για την επικράτηση της "αραβικής άνοιξης made in USA".
Έτσι η δύση αναπροσαρμόζει την επίθεση:
Ενώ παραμένουν οι οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, στην Ευρώπη ο χαρακτηρισμός "καθεστώς Άσαντ" έχει αντικατασταθεί με "κυβέρνηση της Συρίας"...
Η διακοπή διπλωματικών σχέσεων θα επιδιωχθεί να μετατραπεί σε σχέσεις μέσω "Διπλωματικών Επιτετραμμένων", δηλαδή εκπροσώπηση με διπλωματικό υπάλληλο που εκπληρώνει εν μέρει καθήκοντα πρεσβευτή όταν οι σχέσεις δύο κρατών δεν υπάρχουν. Μάλιστα, σύντομα κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κινηθεί σ' αυτή την κατεύθυνση, αφού πρόκειται για σχεδιασμένη πολιτική κι επιβολή από το διευθυντήριο.

Ένα άλλο σημαντικό όπλο στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας είναι η αργυρώνητη δημοσιογραφική αλητεία, στρατευμένη στον πόλεμο χυδαίας προπαγάνδας για ολόκληρα οκτώ (8) χρόνια...
[Βλέπε, 12 Νοέμβρη 2015, Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο! και επίσης, 6 Ιούλη 2018, Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ].

Η ιταλική κρατική ραδιοτηλεόραση (Rai - Radiotelevisione italiana) προσπάθησε να πάρει την πρωτοκαθεδρία σ' αυτή τη νέα πολιτική του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου απέναντι στη Συρία και έστειλε στη Δαμασκό για μια συνέντευξη με τον πρόεδρο Άσαντ, την Monica Maggioni.
Η κυρία Monica Maggioni δεν είναι μια απλή δημοσιογράφος, ή έστω μια "μεγαλοδημοσιογράφος". Πρόκειται για τη σημερινή Διευθύνων Σύμβουλο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης (τοποθετήθηκε από τη νέα "αριστερή" κυβέρνηση τον Φλεβάρη του 2019), ήταν Πρόεδρος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στη διάρκεια της "αριστερής" ιταλικής κυβέρνησης (2015-2018), έχει διευθύνει ΟΛΕΣ τις δομές ειδήσεων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης (Rai News, RaiNews24, Televideo, Rainews.it) και την ίδια περίοδο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (European Broadcasting Union - EBU), που εκπροσωπεί τους δημόσιους οργανισμούς των ευρωπαϊκών ΜΜΕ.

Οι "συνωμοσιολόγοι" υπενθυμίζουν πως η 55χρονη κυρία Monica Maggioni είναι επίσης Πρόεδρος του Ιταλικού Τμήματος της παγκόσμιας μασονικής στοάς του Ιδρύματος Ροκφέλερ (Trilateral Commission), που μέλη της είναι κι οι δύο δοτοί πρωθυπουργοί Ελλάδας κι Ιταλίας την περίοδο της μεγάλης "οικονομικής κρίσης", οι κύριοι Παπαδήμος και Μόντι, αλλά και στη σημερινή της Διοίκηση της μαζί με άλλους επίλεκτους Έλληνες κι Ελληνίδες (Executive Committee Trilateral Commission). Μάλιστα η κυρία Monica Maggioni, από το 2008 είναι και βασικό στέλεχος του "Ιδρύματος Ιταλία - ΗΠΑ" (Italy-USA Foundation).
Την κυρία μ' αυτό το πλούσιο και ΔΗΜΟΣΙΟ βιογραφικό έστειλε η ιταλική κρατική ραδιοτηλεόραση στη Δαμασκό, ώστε να "τρομάξει" το Λιοντάρι της Συρίας και να τον "ξετινάξει" δημοσιογραφικά.
Σχολιαστές επισημαίνουν πως η επιλογή της κυρίας Monica Maggioni έγινε ώστε ν' αρνηθεί ο πρόεδρος Άσαντ τη συνέντευξη, τρομαγμένος από το "δημοσιογραφικό ταλέντο και βιογραφικό" της Διευθύνων Συμβούλου της RAI και ν' αποδειχθεί έτσι η αδυναμία του προς τα δυτικά ΜΜΕ.
Τη συνέχεια διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του Γραφείου ΜΜΕ του Πολιτικού Γραφείου της Προεδρίας της Συρίας κι αυτό αν είναι ένα ηχηρό" χαστούκι" στην αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία:

«Στις 26 Νοέμβρη 2019, ο πρόεδρος Άσαντ παραχώρησε συνέντευξη στην chief executive officer - CEO της ιταλικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης Rai Monica Maggioni. Συμφωνήθηκε ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 2 Δεκέμβρη και στα δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο RaiNews24 και στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας.
Το πρωί της 2 Δεκέμβρη λάβαμε ένα αίτημα από τη Rai News 24, ώστε να καθυστερήσει η μετάδοση, χωρίς να υπάρχει ευκρινής εξήγηση. Ακολούθως έφθασαν δύο νέα αιτήματα καθυστέρησης της μετάδοσης, χωρίς να προσδιορίζεται συγκεκριμένη ημερομηνία μετάδοσης και καμία επιπρόσθετη εξήγηση.
Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα των προσπαθειών της δύσης να κρύψουν την αλήθεια για την κατάσταση στη Συρία και τις επιπτώσεις στην Ευρώπη και σε διεθνές επίπεδο.
Αν η Rai News 24 εξακολουθεί να αρνείται να μεταδώσει τη συνέντευξη, το πολιτικό Γραφείο για τα ΜΜΕ της προεδρίας της Συρίας θα μεταδώσει την πλήρη συνέντευξη στις 9 Δεκέμβρη 2019, στις 21:00 ώρα Δαμασκού.»

Το λαϊκό γνωμικό τα λέει όλα... «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη» η δυτική "δημοσιογραφία"!

Σχετικά με το "ελληνικό άρωμα", την ενεργή συμμετοχή της επίσημης Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας:
Πως να ξεχάσουμε: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας
Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας;
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας


«Είμαι Σύρος,
γεννήθηκα στη Συρία,
έζησα στη Συρία
και θα πεθάνω στη Συρία»
Μπασάρ Αλ Ασαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση