Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο απόλυτος διασυρμός! Ο Ερντογάν καλεί τον πάπα στην εκδήλωση μετατροπής της Αγιας-Σοφιάς κι η Σακελλαροπούλου εκλιπαρεί τον πάπα να μην αποδεχθεί!

Share it:
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου..."

Το κωμικό μαζί με το τραγικό απεικονίζουν πως...
αντιμετωπίζουν οι "σύμμαχοι" την αποικία τους.
Ο Ερντογάν, παρά τις καταγγελίες και διαμαρτυρίες των σκληρών ισλαμιστών του, προσκάλεσε τον κύριο Μπεργκόλιο [Βλέπε σε: Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!], στις εκδηλώσεις μετατροπής της Αγιας-Σοφιάς σε τέμενος.
Η Σακελλαροπούλου, η πρώην δικαστής που έκρινε Συνταγματικά τα μνημόνια εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και την διόρισαν ομόφωνα πρόεδρο ΟΛΑ τα μνημονιακά κόμματα. τηλεφώνησε στον πάπα εκλιπαρώντας τον να μην αποδεχθεί την πρόσκληση του Ερντογάν.
Σύμφωνα με όσα επισήμως γράφουν ΟΛΑ τα έγκυρα ΜΜΕ της Ιταλίας, ο Μπεργκόλιο "αναγνώρισε τους πολιτικούς λόγους πρόσκλησης του" (“ha riconosciuto i motivi politici della decisione”)... "εκθείασε τις προσπάθειες της Ελλάδας στην υποδοχή μεταναστών και προσφύγων, που είχε διαπιστώσει στην επίσκεψή του στη Λέσβο το 2016" (Il Pontefice “ha anche elogiato gli sforzi della Grecia nell’accoglienza di rifugiati e immigrati, come ha avuto l’opportunità di vedere durante la sua visita a Lesbo nel 2016”).

Σ' εκείνη την επίσκεψη ο Μπεργκόλιο είχε ευλογήσει τα σύμβολα των φονιάδων του Ερντογάν και της "πολιτισμένης" Ευρώπης, μαζί με τον Τσίπρα και τους παπικούς ιεράρχες Βαρθολομαίο κι Ιερώνυμο [Βλέπε σε: Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!].
Το κερασάκι στην τούρτα;
Η αποικία πρόσφερε στον Μπεργκόλιο πρόσκληση για τις εκδηλώσεις για 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση κι "ο πάπας αποδέχθηκε την πρόσκληση, ελπίζοντας οι συνθήκες να επιτρέψουν το ταξίδι του" (“Il Papa ha accettato l’invito, sperando che le condizioni consentissero il viaggio”).
Τώρα οι εγχώριες αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες θα μιλήσουν για "ελληνική νίκη" και "τεράστιες ελληνικές επιτυχίες". Η δε παπική προσκυνημένη (Βαρθολομαίος-Ιερώνυμος) θα διευκολυνθούν στην πορεία της "παγκόσμιας ενότητας των εκκλησιών" (δηλαδή την υποταγή της Ορθοδοξίας) κι οι δήθεν Ορθόδοξοι μητροπολίτες "μούγκα στη στρούγκα" του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Ο σύμμαχος μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της δύσης παίζει κυριολεκτικά κι εμείς θα θρηνήσουμε νέες χαμένες πατρίδες. Προσφάτως η επίσημη Ελλάδα στήριξε τον σύμμαχο Ερντογάν στην εισβολή του στη Συρία... και το ξεχάσαμε;


Σχετικά:

«Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να επιτύχετε
και η επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" να φέρει ειρήνη στην περιοχή,
όπως "υπόσχεται" και το όνομά της»
Επιστολή του κ. Δημήτριου Αρχοντώνη,
πρώην αξιωματικού του τουρκικού στρατού,
γνωστός ως Πατριάρχης Βαρθολομαίος,
προς τον κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
με την οποία του εύχεται να στεφθεί με επιτυχία
η στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Συρίας
Γενάρης 2018
Αγια-Σοφιά... περισσεύει η υποκρισία Βαρθολομαίου, Ιερώνυμου & πολιτικής!

Share it:
Reactions:

Αγία Σοφία

εθνική τραγωδία

Εκκλησία

Θέμα

Ιταλία

Κλειτσίκας

Κοινωνία

Πρώτη Σελίδα

Τουρκία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση