GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μάσκα είναι χρήσιμη για να καταλάβεις αμέσως ποιος είναι ηλίθιος...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όταν συζητάς με έναν αντίπαλο δοκίμασε να έλθεις στη θέση του. Θα τον κατανοήσεις καλύτερα κι ίσως ...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όταν συζητάς με έναν αντίπαλο δοκίμασε να έλθεις
στη θέση του. Θα τον κατανοήσεις καλύτερα κι ίσως θα
αντιληφθείς λιγότερο ή περισσότερο τη...
λογική του".
Ακολούθησα για κάποια περίοδο αυτή τη συμβουλή των σοφών.
 Όμως τα ρούχα των αντιπάλων μου βρωμούσαν τόσο πολύ που
συμπέρανα: καλύτερα να είμαι άδικος ορισμένες φορές παρά να
υπομένω αυτή την ανυπόφορη βρώμα που σε κάνει να λιποθυμάς»
Αντόνιο Γκράμσι

Σχετικό: Η υποχρεωτικότητα είναι μία δηλητηριώδης παράνοια! Υποχρεωτική η μάσκα από το νηπιαγωγείο στα σχολεία
 
Η Κεραμέως, ο Μητσοτάκης, αλλά κι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί θα πρέπει να εύχονται, ή να προσεύχονται σ' όποιο θεό κι αν πιστεύουν, να μην συμβεί -όχι κρούσμα σε μαθητή ή μαθήτρια, που εύκολα μπορεί ν' αποδοθεί σε μια αγκαλιά στον παππού, τη γιαγιά, τη μάνα, τον πατέρα, το αδελφάκι...-, όχι το μοιραίο που όλοι απευχόμαστε, αλλά αυτό που η μέχρι σήμερα Ιπποκράτεια Ιατρική επισημαίνει και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ δημοσιευμένη επιστημονική έρευνα και μελέτη για χρήση μάσκας σε παιδάκια: αυτό που «ο οποιοσδήποτε καρδιολόγος θα σας πει ότι κινδυνεύουν με έμφραγμα, οποιοσδήποτε δερματολόγος ότι κινδυνεύουν για μυκητιάσεις και δερματίτιδες, οποιοσδήποτε ανοσολόγος πως κάτω από η μάσκα τα μικρόβια θα πολλαπλασιαστούν και ότι χωρίς κοινωνικές επαφές το ανοσοποιητικό σύστημα θα εξασθενίσει»... (σχετικό: ΕΔΩ). Τότε, κανένας δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από μαντζούνια-προτάσεις καμίας επιτροπής "καθεστωτικών γιατρών"...  τότε θα λογοδοτήσουν όλοι τους... στη Μάνα τον Πατέρα, την Οικογένεια.

«Το έχουν αποφασίσει.
Έχουν επιλέξει να καταστρέψουν το σχολείο και, μαζί του, την εκπαίδευση των παιδιών μας.
Επέλεξαν κακόβουλα να τιμωρήσουν τα παιδιά στο σχολείο που δεν θα φορούσαν μάσκες. 
Η ναυαρχίδα της παγκοσμιοποίησης, η "La Repubblica" ισχυρίζεται ότι θα τιμωρηθούν με 5 στη βαθμολογία διαγωγής, θα μείνουν στην ίδια τάξη, τα παιδιά που δεν θα φορούν μάσκες στο σχολείο. Τη μάσκα σύμβολο της νέας θεραπευτικής θρησκείας ενός κόσμου χωρίς Θεό.
Οι γονείς πρέπει να αντιταχθούν, να υπερασπιστούν τα παιδιά τους μέχρι το τέλος. 
Πρέπει να πούμε όχι στην κοινωνία που βασίζεται στην κοινωνική απόσταση. Αυτή η κοινωνία είναι ανάξια της ανθρωπότητας, του ανθρωπισμού. Πεθαίνει και διαστρέφει την ανθρώπινη φύση.»
Diego Fusaro
Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος,
γνωστός στην Ελλάδα από το βιβλίο του "Και πάλι ο Μαρξ-Το φάντασμα που επιστρέφει",
των εκδόσεων ΚΨΜ

Στην Ελλάδα σιωπούν ένοχα οι επιστήμονες για τους κινδύνους της μάσκας στα νήπια, όπως και κανένας δεν μιλάει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού κι όλοι αναμένουν ως λύση το "εμβόλιο".


Τα σχολεία άνοιξαν στην αχανή Ρωσία, χωρίς μάσκα στα σχολεία... (σχετικό βίντεο ειδησιογραφίας στη Ρωσική τηλεόραση: ΕΔΩ, μετά το 1:30)

Τα σχολεία άνοιξαν στην Κίνα του 1,4 δισεκατομμύρια πληθυσμού, ακόμη KAI στη Γουχάν της Κίνας... χωρίς μάσκες στα σχολεία...
Στην Ελβετία, τη Σουηδία κι άλλες δυτικές χώρες χωρίς μάσκες στα παιδάκια...
Ρώμη, 2 Σεπτέμβρη 2020: Πισωγύρισμα της ιταλικής "Επιστημονικής Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας" για τις μάσκες στο σχολείο. Οι "ειδικοί" το "ξανασκέφθηκαν" μετά τον επιστημονικό σάλο που ξέσπασε με κορυφαίους Πανεπιστημιακούς γιατρούς να ξεσπαθώνουν εναντίον της αντιεπιστημονικής "νέας ιατρικής" για χρήση μάσκας στα σχολεία, για τα προβλήματα κι επιπλοκές στην υγεία των παιδιών.
Πριν από μία εβδομάδα, στις 27 Αυγούστου, ο συντονιστής του CTS Agostino Miozzo, ο αντίστοιχος Τσιόρδας, στην ακρόαση του στην Ιταλική Βουλή διαβεβαίωσε ότι οι μαθητές θα μπορούσαν επίσης να φορούν υφασμάτινες μάσκες υφασμάτων, τονίζοντας επιπροσθέτως πως προστατεύουν έως και 99,9% τα παιδιά.
Ξαφνικά το πισωγύρισμα ενόψει της προγραμματισμένης επανέναρξης των σχολείων, προγραμματισμένη για τις 14 Σεπτέμβρη: Απαγορεύεται η χρήση υφασμάτινης μάσκας και οι μαθητές να φορούν "χειρουργικές μάσκες", για μεγαλύτερη ασφάλειά τους, επειδή είναι "μίας χρήσης".
«"Χρησιμοποιήστε τη χειρουργική". Απαγορεύεται η υφασμάτινη μάσκα στο σχολείο.
Η επιλογή της Επιστημονικής Επιτροπής: είναι ασφαλέστερη και επειδή είναι μίας χρήσης. Βασίζεται στις καθημερινές και δωρεάν προμήθειες που υποσχέθηκε ο Arcuri
[Domenico Arcuri, επιχειρηματίας, για τον οποίο είχαμε σημειώσει: ΕΔΩ]»... "La Repubblica"

Στην Ελλάδα, την πατρίδα του Ιπποκράτη και της Ιατρικής, ηττηθήκαμε.
Η Ελλάδα αποτελεί μια παγκόσμια εξαίρεση... Κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας φορέας (ΔΟΕ - ΟΛΜΕ, τα συνδικαλιστικά όργανα δασκάλων-καθηγητών), κανένας επιστημονικός φορέας, κανένας Σύλλογος Γονέων, αλλά ούτε απλός γιατρός σηκώνει φωνή Αντίστασης σ' αυτό που συμβαίνει.
«Για το πώς μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης,
πέρασε γρήγορα σε μια συγκλονιστική πλανητική κοροϊδία»
Diego Fusaro
Ας ευχηθούμε κι ελπίσουμε να υπάρξει μια φωνή της Ιπποκράτειας Ιατρικής στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Αθήνας (18, 19 Σεπτέμβρη 2020), μια απάντηση στην "καθεστωτική επιστήμη" του κεφαλαίου [Βλέπε σε: Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας].

«Διάμετρος φίλτρου μάσκας: 2 - 10 μικρόν
Διάμετρος ιού (κορωνοϊού): 0,12 μικρόν
(οι μάσκες) Είναι χρήσιμες για να αναπνέεις το δικό σου διοξείδιο του άνθρακα.»
* "μικρόν"... με διεθνή σύμβολα τα μm και μ... ένα "μικρόν" είναι μια μονάδα μήκους ισοδύναμη με ενός εκατομμυριοστού του μέτρου. 1 micron = 1 μm = 10-6 m

«Το να προστατευτείς από τον κορωνοϊό με μια μάσκα,
είναι σαν να σκέφτεσαι να προστατευτείς από τα κουνούπια
με μια περίφραξη από συρματόπλεγμα,
ή με καγκελόπορτα στη θέση πόρτας.
Τα κουνούπια θα περάσουν οπωσδήποτε. 
Η μάσκα είναι χρήσιμη για να καταλάβεις αμέσως ποιος είναι ηλίθιος.»
Stefano Montanari

* H μάσκα στα παιδάκια, στους δημόσιους χώρους, στα καταστήματα...
Η μεγαλύτερη κι απλούστερη συνωμοσία του υπερεθνικού κεφαλαίου: Ο πολίτης γίνεται κτήμα της αντίληψης, πως το πολιτικό σύστημα σκέφτεται την υγεία του.
Μια χάρτινη, πλαστική, ή υφασμάτινη μάσκα ως η καλύτερη άμυνα εναντίον του υπαρκτού κορωνοϊού...
Όλοι ξεχνούν τη διάλυση της Δημόσιας και Δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πλούσιων και φτωχών, τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς, τις περικοπές, τα μνημόνια, την ανεργία...
Τόσο η μάσκα, όσο και το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς, της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" θα είναι μάλιστα "ΔΩΡΕΑΝ"!
Θα τα πληρώνει ΟΛΑ ο λαός με φόρους, φόρους...
«Όταν σου προσφέρουν κάτι δωρεάν, είσαι εσύ το προϊόν. [Ναι, ισχύει και για τα τέστ...]»
Antonello Cresti
«Η κοινωνική ζωή, στην ουσία, είναι πρακτική.
Κάθε μυστήριο, που πάει ν’ αποπλανήσει τη θεωρία προς το μυστικισμό,
βρίσκει την ορθολογική λύση στην ανθρώπινη πράξη
και στην κατανόηση της πράξης αυτής»
Καρλ Μαρξ, Θέσεις για το Φόυερμπαχ

1 σχόλιο

  1. Μενουν 12 μερες και ουτε οι συλλογοι γονεων ειπαν κουβεντα[ασε την ΟΛΜΕ.λακες της εξουσιας].Μηπως,τελικα,δεν αγαπαμε τα παιδια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση