GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 Aπρίλη 2011... τα πρώτα επίσημα διαπιστευτήρια της Νατοϊκής "αριστεράς" για ν' αναλάβει κυβερνητικό ρόλο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Ομπάμα θέλει να με δολοφονήσει. Ν' αφαιρέσει από την πατρίδα μας την ελευθερία, τις δωρεάν κατοικίες μ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Ομπάμα θέλει να με δολοφονήσει.
Ν' αφαιρέσει από την πατρίδα μας την ελευθερία,
τις δωρεάν κατοικίες μας, τη...

δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,
τη δωρεάν Παιδεία μας, την εξασφαλισμένη τροφή μας,
για να τα αντικαταστήσει όλα αυτά με μια κλοπή,
που ονομάζεται καπιταλισμός»
Μουαμάρ Καντάφι

Δυστυχώς πολύ λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη μιας «Διαθήκης» που ο Καντάφι έγραψε στην αρχή της επίθεσης του ΝΑΤΟ στη Λιβύη (5 Απρίλη 2011). Η επίσημη ιστοριογραφία κάνει τα πάντα για να κρύβει κι αποσιωπά την ιστορική αλήθεια. Κανένας δημοσιογράφος, καμία εφημερίδα και κανένα ΜΜΕ δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τη «Διαθήκη» του Λίβυου ηγέτη. Ελάχιστοι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι και σήμερα στο φιλόξενο "PRESS-GR" θα το κάνουμε πράξη στην Ελλάδα κι είναι μια αποκάλυψη.

Ο Νατοϊκός βομβαρδισμός της Λιβύης κι η δολοφονία του Καντάφι, σηματοδοτούν για την Ελλάδα τα διαπιστευτήρια της Νατοϊκής "αριστεράς" προς τους "δημοκρατικούς" Ομπάμα και Χίλαρυ Κλίντον, ώστε να εγκριθεί η προώθηση της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" στην κυβέρνηση της χώρας μας και να υποθηκευτεί οριστικά η πατρίδα μας, μιας κι αυτό δεν θα μπορούσε να πράξει με τέτοια "άνεση" η παραδοσιακή δεξιά.

Τρίπολη 5 Απρίλη 2011, Διαθήκη του Μουαμάρ Αλ Καντάφι 

«Και όταν ήταν πεινασμένοι, τους έδωσα φαγητό. Μετέτρεψα τη Βεγγάζη από μια έρημο σε εύφορη γη, αντιστάθηκα στις επιθέσεις του καουμπόη Ρέιγκαν όταν, προσπαθώντας να με δολοφονήσει, σκότωσε ένα ορφανό, υιοθετημένη κόρη μου, ένα φτωχό αθώο παιδί.
Βοήθησα τους Αφρικανούς αδελφούς και αδελφές μου με χρήματα για την Αφρικανική Ένωση. Έκανα τα πάντα για να βοηθήσω το λαό να κατανοήσει την έννοια της αληθινής δημοκρατίας, στην οποία οι Λαϊκές Επιτροπές κυβερνούν τη χώρα μας.
Για ορισμένους αυτό δεν ήταν ποτέ αρκετό, άνθρωποι που είχαν πλούσια σπίτια 10 δωματίων, ρούχα και έπιπλα. Εγωιστές όπως είναι, πάντοτε ζήτησαν περισσότερα σε βάρος άλλων, ήταν πάντα δυσαρεστημένοι και είπαν στους Αμερικανούς και άλλους επισκέπτες ότι ήθελαν "δημοκρατία" και "ελευθερία". Δεν ήθελαν να συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για ένα σύστημα σφαγής του λάρυγγα, όπου το μεγαλύτερο σκυλί τρώει τα πάντα. Μαγεύονταν από αυτές τις λέξεις, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι στις ΗΠΑ δεν υπήρχαν δωρεάν φάρμακα, δωρεάν νοσοκομεία, δωρεάν σπίτια, δωρεάν εκπαίδευση, εγγυημένο φαγητό. Για αυτούς, τίποτα που όσα έκανα δεν ήταν αρκετό, αλλά για τους άλλους ήμουν γιος του Γκαμάλ Αμπντέλ Νάσερ, ο μόνος αληθινός Άραβας και μουσουλμανικός ηγέτης που είχαμε από την εποχή του Σαλαντίν [* Σαλάχ αντ-Ντιν Γιούσουφ ιμπν Αγιούμπ, Σαλαντίν ή Σαλαδίνος, σουλτάνος της Αιγύπτου και της Συρίας, υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Μεσαίωνα. Ήταν αυτός που κατάφερε να ενώσει τους μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής, από τον Ευφράτη ως την Αίγυπτο, και να ανακαταλάβει την Ιερουσαλήμ από τους σταυροφόρους, στις 2 Οκτώβρη 1187], ενός άνδρα που επέστρεψε το κανάλι του Σουέζ στον λαό του, όπως διεκδίκησα τη Λιβύη για τον λαό μου. Ήταν τα βήματά του που προσπάθησα να ακολουθήσω, για να κρατήσω τους ανθρώπους μου απαλλαγμένους από την αποικιακή κυριαρχία, από τους επιδρομείς που θα ήθελαν να μας καταληστέψουν.
Τώρα δέχομαι επίθεση από τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στην ιστορία. Ο μικρός μου Αφρικανός γιος, ο Ομπάμα, θέλει να με σκοτώσει, να πάρει την ελευθερία της χώρας μας, τη δωρεάν ελεύθερη στέγαση μας, την δωρεάν ελεύθερη ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, τη δωρεάν εκπαίδευση, την ασφαλή τροφή μας και να την αντικαταστήσει με την κλοπή των ΗΠΑ που ονομάζεται "καπιταλισμός". Αλλά όλοι, στον Τρίτο Κόσμο, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.
Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις κυβερνούν τις χώρες, τον κόσμο και ότι οι άνθρωποι υποφέρουν.
Έτσι για μένα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, πρέπει να αντισταθώ και, αν ο Θεός θέλει, θα πεθάνω ακολουθώντας τον δρόμο, τον δρόμο που εμπλούτισε τη χώρα μας με εύφορες πεδιάδες, φαγητό, υγεία και μάλιστα μας επέτρεψε να βοηθήσουμε τους Αφρικανούς και Άραβες αδελφούς μας να εργαστούμε εδώ μαζί μας, στη Λιβυκή Τζαμαχιρία.
Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά αν έπρεπε να φτάσω εκεί για να σώσω αυτή τη γη, τον λαό μου, τις χιλιάδες παιδιά μου, τότε ας γίνει έτσι.
Ας είναι αυτή η διαθήκη μου, η φωνή μου στον κόσμο. Πείτε ότι αντιτίθεμαι στις επιθέσεις των Σταυροφόρων του ΝΑΤΟ, στη σκληρότητα, στην προδοσία, στη Δύση και στις αποικιακές φιλοδοξίες της. Ότι αντιστάθηκα μαζί με τους Αφρικανούς αδελφούς μου, τους πραγματικούς Άραβες και μουσουλμάνους αδελφούς μου.
Προσπάθησα να ρίξω λίγο φως. Όταν οικοδομήθηκαν μέγαρα, έζησα σε ένα μικρό σπίτι και σε μια σκηνή. Ποτέ δεν ξέχασα τα νιάτα μου στη Σύρτη, δεν σπατάλησα τα εθνικά μας πλούτη, και όπως ο Saladin, ο μεγάλος μουσουλμάνος ηγέτης μας που έσωσε την Ιερουσαλήμ για το Ισλάμ, πήρα λίγα για τον εαυτό μου...
Στη Δύση κάποιος με χαρακτήρισε "τρελό" και "άθλιο". Γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά συνεχίζουν να ψεύδονται. Ξέρουν ότι η γη μας είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη, δεν υπόκειται σε αποικιοκρατία. Ξέρουν ότι το όραμα και η πορεία μου ήταν πάντα ειλικρινείς και προς όφελος του λαού μου. Ξέρουν ότι θα αγωνιστώ μέχρι την τελευταία αναπνοή για να παραμείνουμε ελεύθεροι. Ο Θεός να μας βοηθήσει».

 

 Μουαμάρ Καντάφι: Τα σκυλιά μπορούν να γιορτάζουν στα πτώματα των Λιονταριών, αλλά τα σκυλιά θα παραμένουν σκυλιά και τα Λιοντάρια Λιοντάρια

Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, Καράκας... Ομάρ Αλ Μουχτάρ, 20 Αυγούστου 1858 - 16 Σεπτέμβρη 1931
Θα μπορούσε να μας προκαλέσει την περιέργεια γιατί στη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" δεν γίνεται καμία αναφορά σ' αυτά τα ζητήματα;
Θα μπορούσε να μας προκαλέσει την περιέργεια γιατί μια προτομή του "Λιονταριού της ερήμου", του ηγέτη του αντιαποικιακού αγώνα για είκοσι (20) ολόκληρα χρόνια, βρίσκεται στη μακρινή Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας και ο Καντάφι τιμήθηκε έτσι από τον Κομαντάντε Τσάβες;

Να που τα πρώτα επίσημα διαπιστευτήρια υποταγής της Νατοϊκής "αριστεράς" προς προς τις ΗΠΑ δόθηκαν από ένα "υπέρμαχο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας" μέχρι σήμερα. Τότε ήταν απλώς ο σκιώδης υπουργός των Εξωτερικών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ... Ας δούμε λοιπόν:

Κώστας Ήσυχος, που μετά από χρόνια διατέλεσε και αναπληρωτής -όχι υφυπουργός, αλλά αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, δηλαδή με αρμοδιότητες απευθείας από τον πρωθυπουργό Τσίπρα κι όχι τον Πάνο Καμμένο-, σήμερα στέλεχος της ΛαΕ (Λαφαζάνης), για το πως, από ποιους και γιατί εκπορευόταν η ταύτιση και μάλιστα υπερθεμάτιση της ιμπεριαλιστικής πολιτικής στις διεθνείς σχέσεις.
Αλήθεια... θα πει κάποτε ο κ. Ήσυχος -υποτίθεται γνώστης των σχέσεων αλληλεγγύης του Τσάβες με τον Καντάφι-, ποιες βαθυστόχαστες αναλύσεις και στοιχεία τον "ώθησαν", ώστε στις 24 Φλεβάρη 2011 να δηλώσει: "Το λουτρό αίματος συνεχίζεται στη Λιβύη απο το δικτατορικό καθεστώς Καντάφι, το ΝΑΤΟ και οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις καραδοκούν": Δήλωση Κώστα Ήσυχου, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνου για την εξωτερική πολιτική και άμυνα (πηγή: ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ)


Πάντα από το ίδιο στέλεχος της Νατοϊκής "αριστεράς" τα δεύτερα συχαρίκια-διαπιστευτήρια προς τις ΗΠΑ: Η πλήρης υποστήριξη της "αραβικής άνοιξης made in USA", για να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ"...


Κι έπειτα ήρθε η επιβράβευση των διαπιστευτηρίων και της υποταγής...

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919
 


Με τις ευχές της Ευρώπης & της Ελλάδας... δύο τουρκικές στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη της Ε.Ε.!


Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ

 

«Και τώρα θέλω να δω
πως ακριβώς θα
ξεφύγετε, ηλίθιοι (μαλάκες)»
Μουαμάρ Καντάφι
Αυτά ήταν από τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου από την "πολιτισμένη" δύση Μ. Καντάφι


«Ποιος είναι ο σκοπός των Ηνωμένων Εθνών όταν 5 κράτη
έχουν το δικαίωμα στη ζωή και το θάνατο;
Ποιος είναι ο σκοπός των ομιλιών μας μία φορά το χρόνο
στα Ηνωμένα Έθνη, όταν στη διπλανή αίθουσα υπάρχουν 5 κράτη
που αποφασίζουν για εσάς που κάθεστε εδώ. 
Εσείς, τα 191 κράτη είστε απλά η διακόσμηση αυτού του δωματίου» 
Μουαμάρ Καντάφι
 
"H Τυνησία δεν έχει πετρέλαιο;
Λάθος, το πετρέλαιο της Λιβύης είναι κληρονομιά του Τυνήσιου,
του Μαροκινού, του Σουδανού, του Υεμενίτη κι όλων των... Αράβων"
Μουαμάρ Καντάφι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση