GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συνωμοσιολόγοι δεν έλεγαν για εμβόλια «σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ»; Τι συμβαίνει;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ilaria Capua: « Covid, χρειαζόμαστε ένα ευκίνητο εμβόλιο: σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ. Και είναι μια επιλογή να κάνο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ilaria Capua: «Covid, χρειαζόμαστε ένα ευκίνητο εμβόλιο:
σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ.
Και είναι μια επιλογή να κάνουμε σήμερα
»...

Καταλήγει στο άρθρο της η ειδική "Ιολόγος" (sic!) Ilaria Capua:

«[...] ...χάρη στον COVID- 19 ο κόσμος θα έχει σύντομα εμβόλια σε μορφή σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ που μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους ακόμη και χωρίς γιγαντιαίο πακέτο και κατάψυξη, το οποίο μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα κύρια εμπόδια στην εφοδιαστική πολιτική. Είναι απλώς θέμα να σκεφτούμε προσεκτικά την επιλογή, διότι αυτή η συζήτηση θα διαμορφώσει το μέλλον των κοινωνιών μας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο όλοι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι. Δεν υπάρχουν ποτέ αρκετά χρήματα για έρευνα και προτού να είναι πολύ αργά, ας σκεφτούμε προσεκτικά γιατί αυτή η στιγμή συνειδητοποίησης δεν θα επανέλθει ξανά (οϊμέ) μέχρι την επόμενη πανδημία. Εν ολίγοις, θέλουμε να επενδύσουμε στη βελτίωση ιών ή εμβολίων στο μέλλον; [...]»
Ilaria Capua: «Covid, serve un vaccino agile: spray, cerotto, chip. Ed è una scelta da fare oggi» (Covid, χρειαζόμαστε ένα ευκίνητο εμβόλιο: σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ. Και είναι μια επιλογή να κάνουμε σήμερα»
O τίτλος του άρθρου της Ilaria Capua στην "Corriere della Sera"

Αυτή η "επιστήμονας" είναι συνωμοσιολόγος; Δεν είναι η "διακεκριμένη επιστήμονας" που το Μάη του 2020, στο πιο "έγκυρο Ίδρυμα της Ευρώπης", "The European House - Ambrosetti", γνωστό και στην Ελλάδα το Ίδρυμα Ambrosetti στο Κόμο, εκεί που καλούν τους πολιτικούς για να τους διδάξουν τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν πρωθυπουργοί, κλήθηκε να είναι εισηγήτρια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με θέμα «Η πορεία της επιστήμης και οι επιπτώσεις στην ανθρωπότητα»;

Ούτε ο Aldous Huxley ήταν συνωμοσιολόγος! Απλώς εργαζόταν στις αμερικανικές υπηρεσίες και από πολλά χρόνια ανέλυε τα σενάρια-σχέδια που θα έπρεπε ν' ακολουθηθούν από τη "χώρα της ελευθερίας". Ότι ακριβώς κάνει σήμερα ο συνάδελφός του στο "βαθύ κράτος των ΗΠΑ Γουίλλιαμ Χένρυ "Μπιλ" Γκέιτς...

  Ο Aldous Huxley μιλώντας στο Επιστημονικό Συμπόσιο «Ο άνθρωπος και ο πολιτισμός: ο έλεγχος του νου», στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο (28-30 Γενάρη 1961)

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου, χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...
Σε μία από τις επόμενες γενιές θα υπάρξει μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν την υποτέλεια τους και συνεπώς να παράγουν δικτατορίες... χωρίς να δακρύζουν. Δημιουργώντας ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα στερούνται στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, θα απομακρύνονται από αυτές, αλλά θα το απολαμβάνουν, γιατί θα αποσύρονται από οποιαδήποτε επιθυμία εξέγερσης, λόγω προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, ή με φαρμακολογικές μεθόδους. Κι αυτό φαίνεται θα είναι η τελική επανάσταση...»

{βλέπε, 28 Απρίλη 2020, σε: «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας»... «Ψυχοαστυνομία & Ψυχοαστυνόμευση»]

Για την "διακεκριμένη ειδική Ιολόγο" Ilaria Capua", που σήμερα μας λέει για "εμβόλια σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ"... είχαμε κάνει εκτενή αναφορά τον Ιούνη του 2020 κι αξίζει να θυμηθούμε:


Ilaria Capua... τη Big Pharma- "μην την κλαις... Νά τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει..."
Κορωνοϊός, Ilaria Capua: "Το εμβόλιο θα έρθει, αλλά θα είναι υποχρεωτικό" (Coronavirus, Ilaria Capua: "Vaccino arriverà, ma andrà reso obbligatorio").
Αυτό δηλώνει η κυρία Ilaria Capua, "διευθύντρια του One Health Center of Excellence" της Φλόριντα (ΗΠΑ), πρώην βουλευτής στο κόμμα που είχε ιδρύσει ο Mario Monti, δοτός πρωθυπουργός της Ιταλίας την εποχή του δικού μας Παπαδήμου.
Τόσο ο κύριος Monti, όσο κι ο κύριος Παπαδήμος, δοτοί πρωθυπουργοί Ιταλίας και Ελλάδας αντιστοίχως, σε μια περίοδο υποταγής στο 4ο Ράιχ... εντελώς συμπτωματικά, τυχαία και συνωμοσιολογικά... είναι αδελφοί στη μασονική στοά Trilateral Commission.

Σε διαδικτυακό "σεμινάριο" του Ιδρύματος "The European House - Ambrosetti", γνωστό και στην Ελλάδα το Ίδρυμα Ambrosetti στο Κόμο, εκεί που καλούν τους πολιτικούς για να τους διδάξουν τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν πρωθυπουργοί [Βλέπε για το Ίδρυμα του Κόμο σε: (1). Η μυστική διπλωματία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ  (2). Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!  (3). "Σύνδρομο Τσίπρα" και στην Ιταλία!  (4). Ο νέος αρχηγός του Κινήματος 5 Αστέρων κι υποψήφιος πρωθυπουργός της Ιταλίας... παύει να ζητάει έξοδο από το ευρώ], με θέμα «Η πορεία της επιστήμης και οι επιπτώσεις στην ανθρωπότητα» -ανησυχούν και στο Κόμο με την πανδημία του κορωνοϊού-, η πρώην βουλευτής Ilaria Capua, με την ιδιότητα της διεθνούς φήμης "ιολόγου", μεταξύ πολλών δηλώνει: «Είμαι πεπεισμένη ότι το εμβόλιο θα έρθει, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος λίγοι να το χρησιμοποιήσουν, εκτός εάν γίνει υποχρεωτικό μαζί με αυτό της γρίπης.... Πρέπει να βάλουμε τα χρήματα σε αυτό...».
πηγή: ειδησιογραφικό πρακτορείο "adnkronos"
Η κυρία Ilaria Capua, την οποία παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ και τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως και το Ίδρυμα Ambrosetti του Κόμο ως "Ιολόγο"... είναι "Κτηνίατρος" [Βλέπε το επίσημο βιογραφικό της για σπουδές "Κτηνιατρίας" στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιταλικής Βουλής: ΕΔΩ].
Υπήρξε βουλευτής από το 2013 ως το 2016, διορισμένη (με λίστα, χωρίς σταυρό προτίμησης) με το κόμμα "Scelta Civica" που ίδρυσε ο "τεχνοκράτης" Mario Monti κι αυτό αρκεί, τα λέει όλα.
Όμως... η κυρία έχει πλούσια εμπειρία στα εμβόλια.
Το 2016 τέθηκε σε καθεστώς δικαστικής δίωξης για "διεθνή διακίνηση ιών".

«Όταν κάποιος κάθεται στον πούτσο μου, πρέπει να πεθάνει!» («Quando uno mi sta sul cazzo deve crepare!»)... έλεγε μεταξύ πάρα πολλών άλλων η "ιολόγος", για μια φαρμακευτική εταιρία που ασκούσε κριτική στο εμβόλιο της, το "Diva", την πρώτη στρατηγική εμβολιασμού κατά της γρίπης των πτηνών.
Αυτές οι τηλεφωνικές συνομιλίες της κυρίας κτηνιάτρου, που με νόμιμη δικαστική άδεια κατέγραψαν οι καραμπινιέροι Nas (επιστημονικό σώμα εντός των καραμπινιέρων), αποτελούν ένα "κόσμημα" για το τι συμβαίνει σε βάρος Ανθρώπων από τις πολυεθνικές φαρμάκων.
Περισσότερα "συνωμοσιολογικά" για τη δικαστική ΕΡΕΥΝΑ στο φάκελο: «Η μυστική μπίζνα των πωλήσεων ιών που αφορούν εταιρίες και εμπόρους... Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 230 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για φάρμακα που έμειναν στις αποθήκες» ("Il business segreto della vendita dei virus che coinvolge aziende e trafficanti"... "IL CASO 230 MILIONI SPESI PER MEDICINE TENUTE IN CANTINA").
Όταν είσαι βουλευτής και μάλιστα του Mario Monti, μόνον μια "έξοδος διαφυγής" από την παραπομπή σε δίκη κι αυτό συμβαίνει: η υπόθεση αφαιρείται από την εισαγγελία της Ρώμης και ανατέθηκε σ' εκείνη της Βενετίας.
Η έρευνα των εισαγγελέων στη Ρώμη στην οποία εμπλεκόταν η κτηνίατρος-βουλευτής με τον σύζυγό της, ξεκίνησε από μια έκθεση που συγκέντρωσε άλλα 36 άτομα, επισημαίνοντας τις εμπορικές επιχειρήσεις και τις συγκρούσεις συμφερόντων που κρύβονται πίσω από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία, περιγράφοντας με τεκμηριωμένα γεγονότα και τηλεφωνικές συνομιλίες, πως πλούτισε με την γρίπη των πτηνών η Big Pharma, αλλά και την εμπλοκή πολλών χωρών εκτός της Ιταλίας.
Τεράστιο ενδιαφέρον κι άκρως επίκαιρο για το πως και ποιους χρησιμοποιούν οι πολυεθνικές, ώστε να διογκώνουν κινδύνους, ν' αγοράζονται εμβόλια που μένουν σε αποθήκες και να πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες, επιστήμονες και πολιτικοί από αυτό το μαφιόζικο "παιχνίδι" θανάτου.
Εμπεριστατωμένη έρευνα εκείνης της εποχής (Ιούλης 2016): «Διακίνηση ιών, η Capua απαλλάχθηκε. Ωστόσο, οι τηλεφωνικές συνομιλίες αποκαλύπτουν τη μεγάλη οικονομική επιχείρηση - "Χωρίς σημείο για να προχωρήσουμε". για τον ιολόγο της Πάντοβα. Ωστόσο, η έρευνα των Nas αναδεικνύει τις εμπορικές επιχειρήσεις και τις συγκρούσεις συμφερόντων που κρύβονται πίσω από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Και τεκμηριώνει με στοιχεία πως η γρίπη των πτηνών έχει πλουτίσει τη Big Pharma.» (Traffico dei virus, Capua prosciolta. Ma le intercettazioni svelano il grande business - 'Non luogo a procedere' per la virologa padovana. Ma l'inchiesta dei Nas mette in risalto gli affari e i conflitti di interessi celati dietro emergenze sanitarie. E racconta con dati di fatto quanto l’aviaria abbia arricchito Big Pharma).
Μετά από αυτόν τον εξευτελισμό, η κτηνίατρος παραιτείται από βουλευτής και μεταβαίνει για εργασία στις ΗΠΑ (sic!), στη χώρα που είχε συνεισφέρει και συνδράμει με τεκμήρια την παραπομπή της κυρίας και των συνεργαζόμενων μαζί της στη δικαιοσύνη.
Τώρα, πως ξαφνικά το Ίδρυμα του Κόμο "The European House - Ambrosetti" αναδεικνύει ως ειδική "Ιολόγο" για τα εμβόλια την "εξαφανισμένη" κυρία Ilaria Capua και μάλιστα εκ των ΗΠΑ... μάλλον είναι σκέψεις για συνωμοσιολόγους.

[Βλέπε, 4 Ιούνη 2020, σε: Κορωνοϊός... Ιταλία: Θεραπευτική διακυβέρνηση του κεφαλαίου;]

[...] Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του
βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!

Και συ, Πατριώτη Αγνέ, τη μάσκα φόρα
κι απ' τ' αδέρφια σου, αραδαριά μπροστά σου,
διάλεγε, Γιούδα πάντοτες και τώρα,
για τον ξένο Μολώχ τα θύματά σου.

Αθάνατη και θεία και πεμπτουσία
του βούρκου, χαίρε ώ! χαίρε Προδοσία!... [...]
Κώστας Βάρναλης, "Ελεύθερος Κόσμος"

Τα συμπεράσματα, οι διαπιστώσεις για το τι συμβαίνει, ή δεν συμβαίνει... για το ποιοι είναι οι "ψεκασμένοι"... στον απλό αναγνώστη που γνωρίζει ανάγνωση...

«Αλλά, κοίτα κυρία μου είναι πολύ εύκολο, σου μαθαίνω εγώ να είσαι τρελή.
Φτάνει να φωνάξεις την αλήθεια στο πρόσωπο όλων.
Δεν θα πιστέψουν την αλήθεια και θα πιστεύουν ότι είσαι τρελή»
Λουίτζι Πιραντέλλο

Για τις πρόσφατε εξελίξεις:

* ΣΟΚ! Δοκιμές εμβολίων σε βρέφη και παιδιά! Ποτέ να μην έχεις ελπίδα... η ελπίδα είναι μια παγίδα!

* "Επιστημονισμός"... Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο... αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

* Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;

* Η πολιτική απάτη του "διχασμού" κι οι κοκορομαχίες περί "βίας", Λιγνάδη, Κουφοντίνα και σια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση