GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια ως Β. Μακεδονία, τώρα ήρθε η ώρα του ψευδοκράτους: κέντρο τρομοκρατίας & διακίνησης ναρκωτικών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Μια μαρμάρινη πλάκα με χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» Ψευδοκράτος του Κοσόβου ➦ Γιατί να μην αναγνωριστεί η &qu...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μια μαρμάρινη πλάκα με χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας»
Ψευδοκράτος του Κοσόβου
Γιατί να μην αναγνωριστεί η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου";

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια μαρμάρινη πλάκα με χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» τοποθετήθηκε στο ψευδοκράτος με το όνομα "Δημοκρατία του Κοσόβου".
Ο χάρτης περιλαμβάνει τμήματα της επικράτειας της λεγόμενης Βόρειας Μακεδονίας (η Νότια Μακεδονία, ευτυχώς δεν περιλαμβάνεται), της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, αλλά και της Ελλάδας (Ήπειρος).

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει πως ο πρώην "πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους, ο Ramush Haradinaj, στέλεχος της τρομοκρατικής δολοφονικής οργάνωσης "Eθνικός Απελευθερωτικός Στρατός" (Uçk), κατηγορούμενος για την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο του 1998, όταν ήταν Διοικητής της τρομοκρατικής οργάνωσης UCK, διέπραξε εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, διατρανώνει την συμπαράστασή του στο σιωνιστικό καθεστώς και το δικαίωμα του στην "αυτοάμυνα", όπως κι ο σημερινός "πρωθυπουργός" Άλμπιν Κούρτι.

Βέβαια, δεν υπολείπεται του προκατόχου του ο σημερινός "πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους, ο Άλμπιν Κούρτι κι αυτός της ίδιας τρομοκρατικής οργάνωσης (uçk).

Ε... και; Θα πουν αυτοί που είναι "με τη σωστή πλευρά της ιστορίας"!



Εντελώς τυχαίως όλοι οι "πρωθυπουργοί" του ψευδοκράτους που δεν αναγνωρίζει ο ΟΗΕ -ούτε η Ελλάδα λόγω και του ψευδοκράτους στην Κύπρο-, ανήκαν σε μια τρομοκρατική οργάνωση, η οποία είχε αναγνωριστεί και από την CIA ως τρομοκρατική.

Ο Μητσοτάκης με τον σημερινό "πρωθυπουργό" του ψευδοκράτους του Κοσόβου Άλμπιν Κούρτι, ηγέτη του κόμματος Vetëvendosje (Αυτοπροσδιορισμός) και μάλιστα του "δικαιωματικού" χώρου της ευρωπαϊκής αριστεράς... (το αριστεράς, όπως λέμε Τσίπρας-Πρέπσες, Κασσελάκης και σια)

Εντελώς τυχαίως όλοι οι "πρωθυπουργοί" του ψευδοκράτους -και ο σημερινός-, διεκδικούν και αλλαγή συνόρων με προσάρτηση ελληνικών εδαφών (ως και την Πρέβεζα). ΚΑΙ όλοι είναι αγαπητοί στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, που υπηρετώντας Νατοϊκές επιλογές θέλουν αναγνώριση του ψευδοκράτους για να μην διεισδύσει ο Ρωσικός ιμπεριαλισμός στα Βαλκάνια. Συνομωσιολογία;

Ιούλης 2023... Με τον Κοσοβάρο Άλμπιν Κούρτι συναντήθηκαν Γιώργος Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη... Επιδιώκουν αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσόβου από τη χώρα μας... Περισσότερα ΕΔΩ

Σημειώναμε ΕΜΜΟΝΙΚΑ και ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, στις 5 Νοέμβρη του 2020, για το Κόσοβο όπου δίπλα στην μεγαλύτερη εκπαιδεύονται οι τρομοκράτες του ISIS (Ισλαμικό Κράτος) δίπλα στην Αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ, στο το μεγαλύτερο κέντρο ναρκο-εμπορίου κι οργανωμένης εγκληματικότητας στην Ευρώπη, το λεγόμενο «Ελντοράντο» των Βαλκανίων (Το άρθρο: Η Αλβανία... πήρε το "όπλο" της και στην Ελλάδα προσπαθούν να προετοιμάζουν την παράδοση, νέες αλύτρωτες πατρίδες...στά στην Ελλάδα):

[...] Η αλήθεια είναι πως ο Ευρωπαίος κι ειδικά ο Έλληνας πολίτης, χωρίς τη δική του ευθύνη, δεν μπορεί να διαθέτει τις "γνώσεις" των υπουργών των εξωτερικών, των δημοσιογράφων του ρεπορτάζ εξωτερικής πολιτικής και πόσω μάλλον των "πανεπιστημιακών" που αναλύουν τα πάλαι ποτέ "εθνικά θέματα" στα ΜΜΕ.

Πως να γνωρίζει η ελληνική κοινή γνώμη (γιατί ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα κι οι πολιτικοί καριέρας σιωπούν ένοχα;)... πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος του Κοσόβου, κυρίως γιατί αυτό σημαίνει ουσιαστικά την αναγνώριση της λεγόμενης "Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου", δηλαδή το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη μαρτυρική Κύπρο μας;

Πως να γνωρίζει η ελληνική κοινή γνώμη... πως πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ισπανία, Ελλάδα, Ρουμανία, Σλοβακία, Κύπρος) αρνούνται να αναγνωρίσουν το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος, όπως και δύο μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας (Ρωσία, Κίνα) τα οποία και εμποδίζουν την ένταξη του στον ΟΗΕ;

Πως να γνωρίζει η ελληνική κοινή γνώμη... πως επισήμως στο Κόσοβο εκπαιδεύονται οι τρομοκράτες φονιάδες του "ισλαμικού κράτους", είναι το μεγαλύτερο κέντρο ναρκο-εμπορίου κι οργανωμένης εγκληματικότητας στην Ευρώπη, το λεγόμενο «Ελντοράντο» των Βαλκανίων; Όλοι το γνωρίζουν, αλλά κανένας δεν ενημερώνει την ελληνική κοινή γνώμη 27 Ιούλη 2016: "Ισλαμικό Κράτος, το στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Κόσοβο; Και δυο βήματα από την αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ" (Isis, il campo di addestramento in Kosovo? È a due passi dalla base americana della Nato)

28 Ιούλη 2016, "ISIS training camps in Kosovo, close to NATO military base"

Πως να γνωρίζει η ελληνική κοινή γνώμη... ότι το ψευδοκράτος του Κοσόβου είναι ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ;

Πως να γνωρίζει η ελληνική κοινή γνώμη (που βρίσκεστε πολιτικοί και δημοσιογράφοι;)... την Έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης, την οποία συνέταξε μετά από έρευνα δυο ετών ο ειδικός εισηγητής Ντικ Μάρτι, στο τέλος της δεκαετίας του 1990 κι ο φίλος του Νίκου Κοτζιά, ο Χασίμ Θάτσι, "Ήταν επικεφαλής μιας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε όπλα, ναρκωτικά και ανθρώπινα όργανα. Ο Θάτσι, ως επικεφαλής της ομάδας Ντρένιτσα, μιας μικρής αλλά πανίσχυρης ομάδας, μελών του UCK, φέρεται να συμμετείχε σε δολοφονίες, Σέρβων, Ρομά και Αλβανών, οι οποίοι "συνεργάζονταν με τον εχθρό". Η ομάδα του Θάτσι, σύμφωνα με την έκθεση, μετέφερε στην Αλβανία Σέρβους αιχμαλώτους, όπου τους δολοφονούσαν και τους έπαιρναν τα όργανα. Τα εγκλήματα αυτά διεπράχθησαν μεταξύ 1999 και 2000...".

Μάλιστα, ο ειδικός εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης Ντικ Μάρτι ισχυρίζεται ότι "Η Ε.Ε., οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ ήταν ενήμεροι για τα εγκλήματα αυτά, ωστόσο δεν αντέδρασαν για να μην θέσουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα του Κοσσυφοπεδίου. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αποστολής στο Κόσοβο (Eulex) Μπλερίμ Κράσνικι".

Πως μπορεί να εξηγηθεί η αποσιώπηση όλων αυτών, όταν τον Αύγουστο του 2015 και τον Απρίλη του 2018, ο υπουργός των εξωτερικών Κοτζιάς συναντήθηκε με τον εγκληματία και καταζητούμενο δολοφόνο από την INTERPOL Χασίμ Θάτσι... αρχηγό της γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης του λεγόμενου "Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου UCK".

Όταν συζητούσαν το άνοιγμα πρεσβείας του ψευδοκράτους (με την επικάλυψη "διπλωματικής εκπροσώπησης"), ήταν ένα "τυχαίο γεγονός";

Είναι δυνατόν να μην ενημέρωσε τότε τον Κοτζιά (αν δεν γνώριζε κι ήταν ανημέρωτος), κάποιος υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου των εξωτερικών πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος του Κοσόβου;

"Euronews": Στο Κόσοβο ολοκλήρωσε την περιοδεία του ο Ν. Κοτζιάς

"Τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωατλαντική πορεία του Κοσόβου, αλλά και στις συνομιλίες μεταξύ Πρίστινας και Βελιγραδίου, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στις συνομιλίες που είχε σήμερα στην Πρίστινα με τον πρωθυπουργό Ίσα Μουστάφα και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Χασίμ Θάτσι...": "Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση - ΕΡΤ"

Αυτή η αλλαγή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής από την κυβέρνηση Τσίπρα, συνεχίζεται και στις μέρες μας χωρίς καμία τροποποίηση: ΑΟΖ, επέκταση 12 μίλια με διμερείς συμφωνίες (Ιταλία, Αλβανία, Αίγυπτο). Μια νέα πολιτική, που έθεσε εκτός την πολιτική Ανδρέα Παπανδρέου κι ενιαίο αμυντικό δόγμα, που δικαιώνει σε διεθνές επίπεδο τον Ερντογάν να ζητάει -με ευθύνη της επίσημης Ελλάδας- το αυτονόητο: "Η Ελλάδα συνομιλεί κι επιλύει ζητήματα με όλους. Γιατί όχι και με την Τουρκία, μιας κι είμαστε στενοί σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη;"

Όλοι μαζί κατόρθωσαν ν' ανατρέψουν τις παρακαταθήκες Ανδρέα Παπανδρέου ΑΟΖ Ελλάδας Ιταλίας... Πανηγυρίζουν οι εθνοκτόνοι!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Γκάντ Κακάι, που ζητάει την είσοδο του ψευδοκράτους του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι αυτός που "διαπραγματεύτηκε" με τον Δένδια την κοινή προσφυγή Ελλάδας-Αλβανίας στη Χάγη, για να μας καθορίσουν τις "θαλάσσιες ζώνες". Μια "συμφωνία" για την οποία εκ νέου πανηγύρισε το "πολιτικό σύστημα" -όπως ακριβώς τις συμφωνίες με Αίγυπτο και Ιταλία- και η ναυαρχίδα της δεξιάς των ΜΜΕ μας δίνει το στίγμα: "H συμφωνία Ελλάδας και Αλβανίας, για προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης για τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών, είναι μια θετική εξέλιξη... Με τη συμφωνία για προσφυγή στη Χάγη η Ελλάδα βελτιώνει την εικόνα της διεθνώς, ως χώρα που επιδιώκει και μπορεί να διευθετεί εκκρεμότητες με τους γείτονές της στη βάση της διεθνούς νομιμότητας, και η Αλβανία παίρνει τα εύσημα από τους εταίρους εν αναμονή καθορισμού ημερομηνίας έναρξης των διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στην Ε.Ε... Η προσέγγιση σε ένα τόσο καθοριστικό θέμα μπορεί και πρέπει να «ξεκλειδώσει» τις ελληνοαλβανικές σχέσεις δημιουργώντας ευνοϊκό κλίμα και για τη διευθέτηση των άλλων εκκρεμών ζητημάτων, που παραμένουν καθηλωμένα. Τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πατήσουν Τίρανα και Αθήνα το πλήκτρο της επανεκκίνησης, προς το συμφέρον και των δύο λαών. Η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη...." "Καθημερινή", 23 Οκτώβρη 2020, "Ελλάδα – Αλβανία, ΑΟΖ μέσω Χάγης". Ταυτοχρόνως προσφέρει τη "διεθνή νομολογία" κι υποχρέωση να υλοποιήσουμε τις επιταγές της Ευρώπης: Λύστε με συνομιλίες τις διεκδικήσεις της Τουρκίας.

Ποιος είναι ο Gent Cakaj, φίλος και συνομιλητής του Δένδια;
 
Γεννήθηκε (1990) και μεγάλωσε στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου (Κόσσοβο) κι όχι στην Αλβανία. Στο διεθνές κέντρο της τρομοκρατίας, των ναρκωτικών, της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων κι εγκληματικότητας.
Γονείς του η πλούσια οικογένεια του Shkëlzen Cakaj και της Naime Uka. Είναι ο αδελφός της Gresa Caka Nimani, ανώτατη δικαστής του δήθεν "Συνταγματικού Δικαστηρίου του Κοσόβου" του ψευδοκράτους.
Σπουδές στο Βέλγιο και την Ουγγαρία (ιδιωτικό ίδρυμα Σόρος)... πήρε και πτυχίο "Νομικής" στο δήθεν πανεπιστήμιο της Πρίστινας"...  κατόπιν "μεταπτυχιακό στις τέχνες" στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Σόρος "Central European University".

Ο Gent Cakaj ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα "ουρανοκατέβατος".

Δεν τον γνώριζε κανένας πλην της οικογένειας του και των "ευαγών ιδρυμάτων" που φοίτησε κι από το Κόσοβο βρέθηκε "Υπουργός Ευρωπαίκών Υποθέσεων" στη 2η κυβέρνηση του Έντι Ράμα Έντι Ράμα... ο “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης” τώρα και πρύτανης "αντιρατσισμού"!, αλλά δεν έγινε δεκτή η υπουργοποίηση από τον πρόεδρο της χώρας Ilir Meta. Έτσι ο Ράμα, ανέλαβε ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ανέθεσε στο νεαρό ως σύμβουλό του όλες τις αρμοδιότητες του υπουργού.

Έγινε υπουργός των εξωτερικών κι απέλυσε σχεδόν όλο το προσωπικό του υπουργείου του, προσλαμβάνοντας δικούς του ανθρώπους. Ανάμεσα στους απολυθέντες κι πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα Ardiana Hobdari, ανεπαρκής προσόντων.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλές ειδήσεις... Όμως παραμένουν καλά κρυμμένες από το λαό...
Συνεπώς...
«(...) Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται. Τα πάντα έχουν χαθεί, και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί, θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας.
(...) Δεν κατηγορώ τη λογική του κράτους που ξεπουλάει τα έθνη σαν κοπάδια προβάτων. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα. Εγώ κλαίω την πατρίδα μου, που μου την έκλεψαν και ο τρόπος της κλοπής ακόμα με πονάει.»
Ούγκο Φώσκολο, "Οι τελευταίες επιστολές του Jacopo Ortis" (Ultime lettere di Jacopo Ortis)*, γραμμένο στις 11 Οκτώβρη 1797, στους ηφαιστειογενείς λόφους Euganei, νοτιοδυτικά της Πάντοβα στο Βένετο Σακελλαροπούλου... Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται... και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί, θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας... [...]

Υ.Γ. Δεν αναμένεται σχολιασμός από τη δημοσιογραφική αλητεία, αλλά ούτε από τους περισπούδαστους "πανεπιστημιακούς" γεωπολιτικούς "αναλυτές" σε Νατοϊκή Υπηρεσία... Μετά το "εθνικό" Μέτωπο αντιμετώπισης του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και τη στήριξη του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, τώρα προέχει η στήριξη στο "δικαίωμα αυτοάμυνας" των σιωναζί και η Γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού μετά από 75 χρόνια κατοχής ( Για την Σακελλαροπούλου υπάρχουν κι ο Μανάδες κατώτερου Θεού!)...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση