GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γιάννα Αγγελοπούλου επιδείκνυε τον… Πικάσο της

Σε ένα δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρ...


Σε ένα δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, στο βιβλίο της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ «Κωστής Στεφανόπουλος- Ο μοναχικός πρόεδρος».
Η στιχομυθία, από το σχετικό απόσπασμα είναι απολαυστική.
«Η κυρία Αγγελοπούλου, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα.
- Τι είναι αυτή η αηδία; Δεν μου αρέσει καθόλου…
- Μα είναι Πικάσο, κύριε Πρόεδρε…», απάντησε, απογοητευμένη, η κυρία Αγγελοπούλου.
Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο

  1. Κωστής Στεφανόπουλος: Ένας Πρόεδρος με σημαία ευκαιρίας!

    Επειδή, μέσα στη γενική απαξίωση θεσμών νόμων και διαδικασιών,
    στην οποία περιήλθε η Χώρα με την έλευση του ΠΑΣΟΚ, πιθανόν να μη θυμούνται όλοι κάποια πράγματα, να θυμίσουμε ότι ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος, από τη στιγμή που δεν εξελέγη Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του ΄85, έγινε σφοδρός πολέμιος της!

    Τα όσα διέρρευσαν ότι υποστηρίζει στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει προσεχώς, οι δοκιμαζόμενοι για πολλά χρόνια οπαδοί της Ν.Δ.
    τα γνώριζαν!
    Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στην τελευταία εμφάνιση της ΔΗΑΝΑ σε εκλογές, ο μετέπειτα...λαο-πρόβλητος Πρόεδρος, πήρε μόλις 0,5%!

    Τώρα πως ένας πολιτικός που το εκλογικό σώμα δεν τον έκρινε ικανό ούτε για Βουλευτή βρέθηκε να απολαμβάνει, λίγο μετά, τεράστια ποσοστά δημοτικότητας, το γνωρίζουν οι νταβατζήδες της διαπλοκής καλύτερα από τον καθένα!

    Η εκλογή του στον Προεδρικό Θώκο και η θριαμβευτική επανεκλογή του, ήταν αποτέλεσμα συγκυριακών καταστάσεων που όλοι θυμόμαστε και όλοι επιθυμούμε να μη ξαναζήσουμε! Το 1995 προτάθηκε για Πρόεδρος από την ΠΟΛΑΝ κατόπιν συμφωνίας με το ΠΑΣΟΚ ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές στις οποίες ενδεχομένως να κέρδιζε η Ν.Δ.!

    Το 2000 τον στήριξε το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αναγκάστηκε να ακολουθήσει για να μη θεωρηθεί ότι οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές!

    Εκεί φτάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση