GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσαντ: "Η απάντηση στην Τουρκία με όλα τα διαθέσιμα μέσα..."!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ιούνης 2016... Assad:...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το είπε κι έγινε!

5ο Επεισόδιο: Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασάντ, δήλωσε δήλωσε χθες ότι η χώρα του θα ανταποκριθεί στην άγρια τουρκική επιθετικότητα με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της.

Στη συνάντηση που είχε χθες ο ηγέτης της Συρίας με τον Faleh al-Fayyad, υπουργό Εθνικής Ασφαλείας του Ιρακ, μεταξύ πολλών, που δεν θα δείτε στα ΜΜΕ, επισήμανε:
«Είναι μια καθαρή εισβολή κι επίθεση εναντίον της Συρίας, που θα απαντηθεί σε κάθε σημείο της Πατρίδας μας με όλα τα νόμιμα μέσα.
Υπήρχαν πάντοτε ξένες φιλοδοξίες στην περιοχή και οι τρέχουσες βομβιστικές επιθέσεις της Τουρκίας είναι ακριβώς λόγω αυτών των φιλοδοξιών».

Προς "ανυπόμονους", ισαποστάκηδες, παρά-ανησυχούντες και σια... η δήλωση του Dr. Bashar Al Jaafari, πρεσβευτή της Συρίας στον ΟΗΕ, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας:
«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν».

Οι Ελεύθεροι του κόσμου ατενίζουν μ' εμπιστοσύνη τη Συρία που αντιστάθηκε 8 ολόκληρα χρόνια στην ιμπεριαλιστική επίθεση κι έχει πληρώσει με περισσότερους από 350.00 Μάρτυρες της Λευτεριάς το τίμημα της Ανεξαρτησίας.
Όμως, με την ευκαιρία... οι διάφοροι τουρκολόγοι και κουρδολόγοι... περισπούδαστοι "αναλυτές" που συνεχίζουν να μην βλέπουν πως το ζήτημα της "αραβικής άνοιξης made in USA" ήταν να τριχοτομηθεί η Συρία και γι' αυτό μετέφεραν μισθοφόρους Κούρδους στη Βόρεια Συρία, όπου ειρηνικά ζούσαν -και θα συνεχίζουν να ζουν- Άραβες, Αρμένιοι, Δρούζοι, Παλαιστίνιοι, Χριστιανοί, Κούρδοι, μπορούν να μας πουν:

Που βρίσκονται οι "Ειδικές Κουρδικές Δυνάμεις" (Κούρδο-SWAT του YPG), που εκπαιδεύτηκαν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ (Μάρτης 2018) για να αποσχίσουν τη Βόρεια Συρία από τη Μητέρα Πατρίδα... που βρίσκονται να πολεμήσουν το τουρκικό φασιστικό καθεστώς Ερντογάν;
Νομίζουν πως όλοι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου;
Που βρίσκονται αυτοί οι "επαναστάτες";
Μπήκαν στις πολυτελείς μερσεντές τους (ας είναι καλά το λαθρεμπόριο του Συριακού πετρελαίου με Ισραήλ και Ερντογάν), εγκατέλειψαν και τον κουρδικό λαό για όπου επιτάσσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.


Ας θαυμάσουμε στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των Κούρδο-SWAT του YPG, με αμερικάνικες στρατιωτικές στολές παραλλαγής κι εκπαιδευτές Αμερικανούς κι ισραηλινούς αξιωματικούς...

Kurdish Special Forces H.A.T from Kobane Canton...
New YPG-allied HAT SWAT troops were trained by USA in Tabqa (Αλ-Θοράχ), Syria. These units share an affiliation with PKK. Check the new equipment that was provided by the USA
 

Σχετικά:
Ποιο Κομπάνι; Σαν να παίζει η Ολλανδία του Κρόιφ: 42 τρίπλες χωρίς οι αντίπαλοι ν' ακουμπούν τη μπάλα  4ο Επεισόδιο
"Είναι ο γιος του πατέρα του"! 3ο Επεισόδιο

Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης! 1ο Επεισόδιο
Οι Κούρδοι εκλιπαρούν γονατιστοί στον Άσαντ!
«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»

Τελείωσε η "κοινωνική οικολογία, άμεση δημοκρατία,
ο αντικρατικός φεντεραλισμός, η σύγχρονη επαναστατική
απελευθερωτική προοπτική", οι μεγαλειώδεις σοσιαλιστικές
κατακτήσεις των Κούρδων, η ελευθεριακή κοινωνία που είχαν οικοδομήσει
μαζί με τις σοσιαλιστικές χώρες ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία-Ε.Ε.
και τις στρατιωτικές τους βάσεις!
Το Κομπάνι δεν υπάρχει... μας τελείωσε.

Τώρα υπάρχει η αιώνια Αΐν Αλ Αράμπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση