GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία... Αποκάλυψη της "Βικιπαίδεια made in USA"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Ρωσική " Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας Επικοινωνιών, Πληροφορικής και...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Ρωσική "Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας Επικοινωνιών, Πληροφορικής και...

Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης" (Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media, γνωστή με τη συντομογραφία Roskomnadzor - RKN), θα μπορούσαμε να πούμε η Ρωσική Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών, αποφάσισε χθες κι έθεσε σε εφαρμογή, οι μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο να υποδεικνύουν ότι ο πόρος της Βικιπαίδεια (Wikipedia) παραβιάζει τη Ρωσική Νομοθεσία.

Εμμονικά και "συνωμοσιολογικά" έχουμε από χρόνια επισημάνει πως η λεγόμενη "Βικιπαίδεια" (Wikipedia), που παρουσιάζεται ως "ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια" και που δυστυχώς χρησιμοποιείται πλέον ακόμη από έγκυρους αναλυτές κι ακόμη πανεπιστημιακούς ήταν πάντα μια επιχείρηση της Cia και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ασχέτως του γεγονότος πως χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται -μάλιστα εθελοντικά χωρίς αμοιβή με την ιδιότητα του "συντάκτη" και κωδικούς- εκατοντάδες χιλιάδες "χρήσιμοι ηλίθιοι", ως επί το πλείστον προοδευτικοί πολίτες που σε κάθε χώρα οι πλούσια αμειβόμενοι στρατιώτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χρησιμοποιώντας αφανώς κομματικούς μηχανισμούς τους πέρασαν στο μυαλό πως επιτελούν "κοινωνικό, επιστημονικό, μορφωτικό και πολιτιστικό έργο". Έτσι και σήμερα υπάρχει μια πλούσια βάση δεδομένων που έγινε ΔΩΡΕΑΝ κι απλώς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χρύσωσε αρχηγούς κυρίως "προοδευτικών" κομμάτων κι αντιστοίχως αυτοί με τη σειρά τους τους έμπιστους αγκιτάτορες που περνούσαν το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουν όλοι σ' αυτό το σύστημα της "παγκοσμιοποίησης με ανθρώπινο πρόσωπο".
Θα έχει ενδιαφέρον να αποκαλυφθεί πως λειτούργησε και συνεχίζει λειτουργεί το σχήμα αυτό της Βικιπαίδεια-Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην πατρίδα μας και ποια πολιτικά κόμματα ώθησαν και προώθησαν να εργαστούν "εθελοντές" χωρίς αμοιβές σ' αυτή την υπόθεση, ώστε να μπορεί ο καθένας να εξάγει συμπεράσματα. Ας θυμηθούμε, για παράδειγμα, 6 Αυγούστου 2018, "PRESS-GR": Wikipedia... Πώς καταστρέφεις έναν "ενοχλητικό" δημοσιογράφο

Σήμερα... και η Ρωσική Roskomnadzor - RKN- ανακοινώνει μεταξύ άλλων:

«Λόγω της μη συμμόρφωσης του αμερικανικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού (ΜΚΟ για να καταλάβουμε...) Wikimedia Foundation, Inc., ιδιοκτήτης της Wikipedia, με την υποχρέωση να αφαιρέσει παράνομες ψευδείς πληροφορίες, η Roskomnadzor αποφάσισε να εφαρμόσει ένα καταναγκαστικό μέτρο με τη μορφή ενημέρωσης των μηχανών αναζήτησης των χρηστών του Διαδικτύου, για παραβίαση της ρωσικής νομοθεσίας από αλλοδαπό πρόσωπο. Τα μέτρα που ελήφθησαν κατά της εταιρείας του Διαδικτύου θα παραμείνουν σε ισχύ έως ότου ο αλλοδαπός εξαλείψει πλήρως τις παραβιάσεις της ρωσικής νομοθεσίας»

Η επίθεση με διάδοση ψευδών πληροφοριών και παραπληροφόρηση από τη ΜΚΟ που ελέγχει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι η αμερικάνικη Cia, εντάθηκε και βρήκε την κορύφωση της μετά την ειδική επιχείρηση στην Αποναζιστικοποίησης στην Ουκρανία.

Να σημειώσουμε πως ΜΚΟ αδρά αμειβόμενες έχουν δραστηριοποιηθεί κι έχουν αποκτήσει "θεσμικό" ρόλο φίμωσης, παραπληροφόρησης και ασύδοτης λογοκρισίας -ακόμη και πολιτικών- σε όλες τις χώρες αποικίες των ΗΠΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελλάδα φυσικά), αντίστοιχες και συνεργαζόμενες με την "Βικιπαίδεια made in USA", για να παραπληροφορούν και διστρεβλώνουν με συκοφαντίες την πραγματικότητα.
Στην Ελλάδα έχουμε την ΜΚΟ "ELLINIKA HOAXES", για την οποία η "αδελφή" ΜΚΟ "Βικιπαίδεια" μας καθοδηγεί και δίνει τη "γραμμή εγκυρότητας" στην αλητεία: «ellinikahoaxes.gr» είναι η πρώτη, και μέχρι στιγμής μοναδική, συντονισμένη προσπάθεια κατάρριψης αναληθών δημοσιευμάτων στο ιντερνέτ... αναλυτικά, σε: Βικιπαίδεια

Για την αργυρώνητη κι ασύδοτη αλητεία των ELLINIKA HOAXES, τη φωνή των προστατών μας, μιλούν οι λογοκρισίες για την Κούβα, τη Λατινική Αμερική, τη Συρία, τα "ανθρωπιστικά λευκά κράνη" των φονιάδων αποκεφαλιστών,  τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας κ.α.π., με αποκορύφωμα την υπόθεση Big Pharma, που οφείλουμε ενδεικτικά να θυμήσουμε, 26 Μάη 2020, σε "Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες", μεταξύ άλλων: Ο Stefano Montanari έγινε "γνωστός" στην Ελλάδα ως απατεώνας, από τους επαγγελματίες φασίστες στη διαστρέβλωση και λογοκρισία "Ellinika Hoaxes", με την υποτιθέμενη "έρευνά" τους, με την υπογραφή κάποιου Αθανάσιου Περδικόπουλου και με τον εντυπωσιακό τίτλο: Προσοχή – Ιταλός επιστήμονας παραπληροφορεί για την πανδημία του κορωνοϊού. Η αποδόμηση των έμμισθων καθεστωτικών υπαλλήλων του υπερεθνικού κεφαλαίου δεν αξίζει, μιας κι αυτοί είναι γνωστοί για τις αλήτικες υπηρεσίες τους, όπως για παράδειγμα απέναντι στη σοσιαλιστική Κούβα: [Βλέπε σε: To “ELLINIKA HOAXES” σε διατεταγμένη υπηρεσία βγάζουν fake news το κουβανικό φάρμακο για τον κορονοϊό].

Φυσικά... η λεγόμενη "δικαιοσύνη" περί άλλων τυρβάζει, ως όπλο της εξουσίας και καταπίεσης... Τα "συνταγματικά" μνημόνια της εξαθλίωσης, την υποχρεωτικότητα με πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα πολυεθνικών, ακόμη και σε παιδάκια, με ανεμογεννήτριες για "καθαρό περιβάλλον", για τις αποφυλακίσεις των παιδεραστών, για τα συμφέροντα της Καναδικής Eldorado Gold Corporation, τα δικαιώματα τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών και πάει λέγοντας... Άλλωστε, η λεγόμενη "δικαιοσύνη" είναι γνωστό σε όλους πως είναι σαν το φίδι που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους.

Επανερχόμενοι στη "Βικιπαίδεια made in USA", εντελώς ενδεικτικά από τις χιλιάδες "πληροφορίες" ξεπλύματος του ιμπεριαλισμού και δικές μας σημειώσεις:

8 Μάη του 2022... Το ξέπλυμα του Βασιλιά της κοκαΐνης έχει αναλάβει και η Βικιπαίδεια-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που έχουν επιβάλει ως "αξιόπιστη" πηγή και χρησιμοποιούν μάλιστα πολλοί πανεπιστημιακοί της κακιάς ώρας. Ας δούμε τι περιγράφει σήμερα:

Ελληνική Βικιπαίδεια:  Έβελιν Μπάνεφ, Συγγραφέας
Μετάφραση από αγγλικά- Ο Έβελιν Μπάνεφ, γνωστός και με το παρατσούκλι του Μπρέντο, είναι προγραμματιστής ακινήτων, συγγραφέας και πρώην παλαιστής...
8 Μάη 2022, σε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο "βασιλιάς της κοκαΐνης" προστατευόμενος του Ζελένσκι!

25 Δεκέμβρη 2020... Η "δημοσιογραφία" -κι η "Βικιπαίδεια ή Wikipedia" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που πολλοί θεωρούν κι έγκυρο ενημερωτικό μέσο-, αναλαμβάνουν να τροφοδοτούν τη διεθνή κοινή γνώμη με τις κατασκευασμένες "κατάλληλες ειδήσεις" και για τα Χριστούγεννα. Δεν αφήνουν τίποτα να πάει στράφι!

Βικιπαίδεια ή Wikipedia: Η αποστολή Ανοιχτές Πόρτες υποστηρίζει ότι η πιο σοβαρή καταδίωξη των Χριστιανών γίνεται στην Βόρεια Κορέα [...] Χριστιανοί συλλαμβάνονται... Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε στρατόπεδα εργασίας, και η καθημερινή ζωή στη Βόρεια Κορέα είναι απάνθρωπη. Περίπου 50.000 και 70.000 Χριστιανοί υποφέρουν σήμερα σε στρατόπεδα εργασίας... [...]... σε: Ο "ψυχοπαθής δικτάτορας Κιμ κατάργησε τα Χριστούγεννα στην κομμουνιστική Κορέα"!

6 Οκτώβρη 2021... Η δήθεν έγκυρη "Βικιπαίδεια ή Wikipedia" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της προπαγάνδας του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος: «Ο πόλεμος τελείωσε με στρατιωτική νίκη του Ισραήλ, που ακολουθήθηκε από μακροσκελείς διαπραγματεύσεις, καταλήγοντας στο Συνέδριο της Γενεύης. Η Συνθήκη Ειρήνης υπογράφηκε το Μάιο του 1974. Το Ισραήλ εξαρχής επιθυμούσε ειρήνη γι' αυτό και συμφώνησε σε υποχωρήσεις...»...σε: Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"... Η διαστρέβλωση της ιστορίας στο μεγαλείο της ως σήμερα

21 Νοέμβρη 2019... Σ' ολόκληρο τον πλανήτη και ο "ιμπεριαλιστικός φεμινισμός" που αναδεικνύει με κατάλληλη επένδυση κι η "Βικιπαίδεια Στέιτ Ντιπάρτμεντ" ως "Pinkwashing (LGBT)"
Σε κάθε χώρα του πλανήτη, λαμβάνοντας υπόψη τις "εθνικές" συνθήκες, φυτρώνουν αυτά τα ιμπεριαλιστικά κατασκευάσματα με την κατάλληλη αποκριάτικη φορεσιά, για κάθε περίσταση... σε: Η Λαϊκή Εξέγερση εναντίον του Ρατσιστικού Μισογυνικού δικτάτορα Έβο Μοράλες!

5 Μάη 2020... Βέβαια, αν κάποιος έχει ως σημείο αναφοράς, μελέτης κι οδηγό "ανάλυσης" το γνωστό ιμπεριαλιστικό εργαλείο της "Βικιπαίδεια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ-Cia, θα θεωρήσει ασήμαντο το γεγονός της μετονομασίας της πρωτεύουσας σε "Στάλιν", μιας και καταγράφουν τη Νότια Οσσετία ως περιοχή της Γεωργίας. Πως θα συνέβαινε διαφορετικά όταν έτσι θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ, οι Η.Π.Α., το ΝΑΤΟ, η Ιαπωνία, κ.α. Έτσι θα νομίσει πως μόνον η Ρωσία, η Νικαράγουα, η Βενεζουέλα κι η Ναουρού στο Νότιο Ειρηνικό, έχουν σχέσεις με τη Νότια Οσσετία... σε: Η πρωτεύουσα της Νότιας Οσσετίας μετονομάστηκε σε "Στάλιν"!

4 Ιούνη 2021... Αν εμπιστευτείς την "ειδησιογραφία" της αμερικανικής Cia και των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ή την "ανεξάρτητη δημοσιογραφία" του tvxs, του "αριστερού ριζοσπάστη ευρωβουλευτή" Κούλογλου, της Νατοϊκής "αριστεράς" [βλέπε, 4 Ιούνη 2021: Η νύχτα που η Τιενανμέν βάφτηκε κόκκινη], ή την "Βικιπαίδεια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ [βλέπε: Σφαγή της Πλατείας Τιενανμέν], ή την "αριστερή Αυγή", τη διαχρονικά αντικομουνιστική ΕΡΤ -ειδικά την περίοδο Τσίπρα, της "αριστεράς" των τραπεζιτών-, με "αφιέρωμα": Η σφαγή στην πλατεία Τιεν-αν-μεν – 4 Ιουνίου 1989, το κρατικό ΑΠΕ [βλέπε: Τριάντα χρόνια από την εξέγερση της Τιενανμέν]΄, όλων των αστικών ΜΜΕ... Τότε κατανοείς γιατί σήμερα η "πολιτισμένη" δύση δίνει γενναίες απαντήσεις υπεράσπισης των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Στην Ελλάδα αναλαμβάνει το... σε: Ο μύθος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών και της Νατοϊκής "αριστεράς" για την "σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν"!

16 Μάρτη 2019... Φυσικά δεν απουσιάζει από αυτό το συγκλονιστικό παγκόσμιο γεγονός η "Βικιπαίδεια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και για την οποία η κυρίαρχη αντίληψη είναι πλέον πως αποτελεί το παγκόσμιο κι έγκυρο μέσο εγκυκλοπαιδικής γνώσης, απαραίτητο όργανο για να τεκμηριώσει ο καθένας στην άγνοιά του τις θέσεις κι απόψεις της νέας τάξης... σε: "Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"! Το σύνδρομο της "κλιματικής αλλαγής"

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Μια ακόμα "προσφορά γνώσης" από την ελεύθερη "εγκυκλοπαίδεια" βικιπαίδεια στο παρακάτω λήμμα της (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακατάλληλο περιεχόμενο, που όμως απευθύνεται "ελεύθερα σε όλους"):
    https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%B1
    (Υπάρχουν πάμπολλα (βόθρο)-λήμματα πορνογραφικού περιεχομένου στην υποτιθέμενη "εγκυκλοπαίδεια").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση