GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Oettinger: Η Ιταλία θέλει να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Μέχρι χθες γνωρίζαμε και μας βομβάρδιζαν τα ΜΜΕ πως η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μέχρι χθες γνωρίζαμε και μας βομβάρδιζαν τα ΜΜΕ πως η...
"ακροδεξιά, ομόφοβη, ρατσιστική, ξενόφοβη" κι άλλα φαιδρά... πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έδινε ένα μάθημα παραδειγματισμού σ' αυτή τη νέα Ιταλική κυβέρνηση, που απαιτεί "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη" και δεν επαιτεί φιλανθρωπία.
Ο Guenther Oettinger, η φωνή της "ελεύθερης αγοράς" Επίτροπος Προϋπολογισμών που δεν νομιμοποίησε ποτέ καμία εκλογή, αλλά τοποθέτησε το υπερεθνικό κεφάλαιο να ελέγχει τους προύπολογισμούς των χωρών της "δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", υψώνει τη φωνή και κραυγάζει: "Η Ιταλία θέλει να καταστρέψει την Ε.Ε.!».
«Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα διατρέχει κίνδυνο θανάτου. Ορισμένοι στο εσωτερικό της Ευρώπης θέλουν την αποδυνάμωση της Ευρώπης ή ακόμη και να την καταστρέψουν: η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η ιταλική κυβέρνηση»... επισημαίνει ο υπάλληλος των τραπεζών και της χρηματοπιστωτικής ελίτ. (Βλ. και Ειδησιογραφικό Πρακτορείο Adnkronos)
Τον περασμένο Μάη, δεν αρκούσε το ποταπό πραξικόπημα του προέδρου της Ιταλίας Ματαρέλλα (Ιταλία: βιάστηκε σαν πόρνη ακόμη κι αυτή η αστική δημοκρατία...) κι η ναζιστική Ευρώπη πέρασε σε ένα επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού, πάλι με τον Επίτροπο Προϋπολογισμών σε ρόλο ναζί γκάουλάιτερ δηλώνει: «Οι αγορές θα διδάξουν τους Ιταλούς να ψηφίζουν με τον σωστό τρόπο». (Βλ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο γκάουλάιτερ Έτινγκερ θα διδάξει τους Ιταλούς να ψηφίζουν!)
Τον Αύγουστο πήρε μέρος στη συνεδρίαση της "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ", που ουσιαστικά έγινε στο Τορίνο για ν' αντιμετωπιστεί η "ακροδεξιά, ξενόφοβη" κι όλα σχετικά επίθετα που προσδίδει η "αριστερά" κι η δεξιά στη νέα ιταλική κυβέρνηση. (Βλ. Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!)
Ο εμφανιζόμενος ως "ευρωμανής", όπως ηρωινομανής, γνωστός κι ως Μπεκρούλιακας Νο2 στη σειρά μετά τον Λουξεμβουργιανό Γιούνκερ, σίγουρα κάτι "πίνει και δεν μας δίνει". Αν δεν υπάρξει μια συνήθη "διευκρίνηση" του εκπροσώπου Επιτρόπου πως κάτι άλλο εννοούσε, λόγω του γνωστού έρωτα προς το αλκοόλ, τότε κάτι θέλει να πει ο "ποιητής" του 4ου Ράιχ; [Έτοιμο ευρωπαϊκό πραξικόπημα για την Ιταλία!].
Πάντως η πραγματικότητα είναι μία. Αν δεν υπάρξει "σύνδρομο Τσίπρα" στην Ιταλία, ή γνωστά φαινόμενα στην Ελλάδα αποσταCiaς σ' αυτή την κυβέρνηση που έβαλε στο περιθώριο ενωμένη την αριστερά με τη δεξιά και ταυτόχρονα ο Ιταλικός λαός έστειλε την ακροδεξιά (CasaPound) -αντίστοιχη ιταλική χρυσή αυγή- και την "ριζοσπαστική αριστερά" (Potere al Popolo - PaP) -κάτι σαν μια υποθετική συνεργασία ΛαΕ, Ανταρσυα, κοινωνικές καταλήψεις στυλ City Plaza, δικαιωματικούς ομοφυλόφιλων κ.α.- στα όρια του 1%...  ίσως ν' αποτελέσει την ελπίδα όλων των Ευρωπαϊκών Λαών να σπάσουν τα δεσμά του 4ου Ράιχ.
Θα αντέξει αυτή η "Εθνικοκυριαρχική" ιταλική κυβέρνηση -Τι ειρωνεία... "Πρώτα οι Ιταλοί πολίτες", αντίστοιχο του Ανδρέα Παπανδρέου "Η Ελλάδα στους Έλληνες", η Εθνική Κυριαρχία, εθνικοποιήσεις ιδιωτικοποιημένων από την "αριστερά" Δημόσιων επιχειρήσεων, είναι για την αντιπολίτευση (αριστερά και δεξιά) μια κατηγορία γιατί απομακρύνει την Ιταλία από τον "Ευρωπαϊκό Πατριωτισμό"-  τον στραγγαλισμό της Ε.Ε.;
Θα αποδεχθούν την επιβολή κονδυλίων στον προϋπολογισμό της Ιταλίας για τους λαθρομετανάστες -η Ε.Ε. απαιτεί να μπαίνουν ακόμη κι οι υπερωρίες και τα καύσιμα των σκαφών του λιμενικού στον προύπολογισμό, ώστε να διογκώνεται ο προϋπολογισμός- και ταυτοχρόνως τον αποκλεισμό μέτρων για τους σεισμόπληκτους, την κατάρρευση της Γέφυρας στη Γένοβα (Η κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα... «Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε…»!), εθνικοποιήσεις, την επαναφορά συντάξεων, τον κοινωνικό μισθό, την προστασία της οικογένειας, των ατόμων με ειδικές ανάγκες και άλλα πολλά;
Η ζωή θα μας το πει!
Στην Ελλάδα που όλο το πολιτικό σύστημα έχει ταχθεί εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης, θα μπορούσαμε να πούμε: Πάλι καλά που δεν έχουμε δει ακόμη διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, για να καταγγελθεί η προσπάθεια της ιταλικής κυβέρνησης.

Στα πρότυπα του "Δημοκρατικού Κόμματος" της ιταλικής "αριστεράς" (πρώην ΚΚΙ) και της ιταλικής εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που διαδηλώνουν υπέρ των "ανοιχτών συνόρων" με πορτοκαλί μπλουζάκια-Σόρος, είχαμε μια αντίστοιχη κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος με την "ελληνική επαναστατική αριστερά", τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές", την κοινωνική κατάληψη -καταπάτηση με την ανοχή και συμπαράσταση της κυβέρνησης Τσίπρα κι εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς"- από τον Σόρος του City Plaza, λαθρομετανάστες και επαναστατημένα βουτυρόπαιδα των βορείων προαστίων...
* Καραβάκια χάρτινα στο συντριβάνι δεν είδαμε σε φωτογραφίες και μάλλον πρέπει να δουν καλύτερα το θέμα συντονισμού με τους Ιταλούς "συντρόφους" Σόρος...
** Γιατί στην Ελλάδα μεταδίδουν "ψευδείς ειδήσεις" (fake news) για την Ιταλία;

Σχετικά με την επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού και της νέας ιταλικής κυβέρνησης, από την "αριστερά" και τη "δεξιά":
Προσφάτως...  Προετοιμάζουν πραξικόπημα στην Ιταλία!  και 
Έτοιμο ευρωπαϊκό πραξικόπημα για την Ιταλία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση