GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πληρωμένη απάντηση" της Χεζμπολάχ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αποτελεί τιμή γι' εμάς το ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο "Μεγάλος Σατανάς" που στην...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αποτελεί τιμή γι' εμάς το ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ,
ο "Μεγάλος Σατανάς" που στην...
εποχή μας αντιπροσωπεύει
τη δεσποτεία, τη διαφθορά  και την αλαζονεία, μας θεωρούν
εχθρούς τους ώστε να μας συμπεριλαμβάνουν στις
τρομοκρατικές οργανώσεις του καταλόγου τους»
Χασάν Νασράλα, Γενικός γραμματέας, Χεζμπολάχ

Πανικός και τρόμος στο κατοχικό καθεστώς απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη.
Οι πολίτες διαβιώνουν σε καταφύγια κι όλοι φέρνουν στο νου τους την πρώτη στρατιωτική ήττα του δήθεν "ανίκητου" στρατού -επακολούθησαν δεκάδες άλλες- το Μάη του 2000.
Ακριβώς δέκα χρόνια από το καλοκαίρι του 2006, όταν ο “ανίκητος” ισραηλινός στρατός, ο καλύτερα εξοπλισμένος στρατός του πλανήτη (όπως διατείνονται οι στρατιωτικοί αναλυτές) εισέβαλε στο Νότιο Λίβανο (12 Ιούλη 2006) κι ανακάλυψε την πιο πικρή έκπληξη: κατατροπώθηκε από τη Χεζμπολάχ. Υπέστη μια ταπεινωτική ήττα κι εγκατέλειψε στο πεδίο της μάχης ένα νεκροταφείο από τα υπερσύγχρονα τανκ “Merkava” και 120 πτώματα ισραηλινών στρατιωτικών, όταν είναι σε όλους γνωστό πως οι ισραηλινοί ποτέ δεν εγκαταλείπουν νεκρό τους σε πεδίο μάχης και για το πτώμα μπορούν να πολεμούν χωρίς τέλος.

Ο Seyyed Hassan Nasrallah, εφιάλτης για το σιωνιστικό κατοχικό ισραηλινό καθεστώς, δεν άφησε χωρίς απάντηση τις προκλήσεις των κατοχικών δυνάμεων στην Παλαιστίνη.

Με Αντιαρματικούς πυραύλους ATGM κτύπησε μια βάση και θωρακισμένα οχήματα των ισραηλινών στα σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ.
Νεκρός κι ανώτατος αξιωματικός του κατοχικού ισραηλινού στρατού.
Με αφορμή την παραβίαση του κυρίαρχου εθνικού χώρου του Λιβάνου από δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη των σιωνιστών, τα οποία καταρρίφθηκαν στο έδαφος του Λιβάνου, ο ίδιος ο ηγέτης της Χεμπολάχ Seyed Hasan Nasrallah, καταδίκασε την επιθετικότητα του Ισραήλ και προειδοποίησε για τις συνέπειες αυτής της προκλητικότητας.
Η Χεζμπολάχ είχε προειδοποιήσει με συνέντευξη του αναπληρωτή Γενικού Γραμμματέα της Χεζμπολάχ Shaykh Naim Qasem, στο Ρωσικό RT: "Απάντηση με κτύπημα έκπληξη στην ισραηλινή επιθετικότητα".


Μπροστά στον πανικό που βιώνουν στο κατοχικό καθεστώς, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εφεύραν αρχικά το παραμύθι της δήθεν επίθεσης σε οχήματα που στο εσωτερικό τους είχαν τοποθετηθεί κούκλες.
Όμως η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το κτύπημα, όπως ακριβώς συνέβη και με τα δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη των σιωνιστών πριν λίγες ημέρες (το ένα καταρρίφθηκε ενώ πλησίαζε τα γραφεία τύπου της Χεζμπολάχ και το άλλο το προσγείωσαν άθικτο οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της οργάνωσης) κι αυτά τα στοιχεία που διέψευδαν του ισραηλινούς δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Αλλεπάλληλες οι ντροπές για τις υπηρεσίες των σιωνιστών. Τα ψέματα για να μην θιγεί περισσότερο το ηθικό στα κατεχόμενα έχουν κοντά ποδάρια.

Φωτογραφίες με τη μεταφορά τραυματιών και νεκρών από την απάντηση της Χεζμπολάχ, καταρρίπτουν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις ανάκτησης ηθικού στο ναζιστικό-σιωνιστικό καθεστώς.

Ο Abu Muyahid, Παλαιστίνιος εκπρόσωπος Τύπου των "Παλαιστινιακών Λαϊκών Επιτροπών Αντίστασης" στο Λίβανο δήλωσε:
"Η ενότητα της Παλαιστινιακής Αντίστασης με τη Χεζμπολάχ είναι αδιάρρηκτη. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στη μάχη μαζί με τη Χεζμπολάχ...".



Ο άξονας της Αντίστασης είναι πλέον κυρίαρχος κι αδιαμφισβήτητος.


Σχετικά με τη Χεζμπολάχ:
- 14η Αυγούστου... η επέτειος της Νίκης της Χεζμπολάχ!
- To "σύνδρομο" του Άξονα της Αντίστασης κτύπησε και τον Λίβανο!
- Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ: Η Χριστιανική πόλη Σαντάντ κι η Χεζμπολάχ
- 25 Μάη... Μέρα της Περηφάνιας!






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση