GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "μεταναστευτικό" χειροτονεί Ιμάμηδες & Δεσποτάδες...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα » Ο βασιλιάς είναι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»
Ο βασιλιάς είναι...
γυμνός και οι ράφτες του είναι ψεύτες!

Μας προέκυψε και τούτο... Ένα Μέτωπο υπέρ των "Μουσουλμάνων" κι ένα Μέτωπο υπέρ των "Χριστιανών", λες κι έχουν λάβει "εξουσιοδότηση" να μιλούν για λογαριασμό τους, εξ ονόματι των Μουσουλμάνων και Χριστιανών... και φυσικά με δικαιολογία το "μεταναστευτικό".
Οι υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης, του υπερεθνικού κεφαλαίου, δεξιά, ακροδεξιά και καπιταλιστική "αριστερά" -ο Κουτσούμπας τι θέλει άραγε και προσπαθεί εσχάτως με κάθε ευκαιρία να γίνει συριζα στη θέση του συριζα κι υπέρμαχος του "δικαιωματισμού"; Μαγεύτηκε από το 3% του συριζα που έγινε κυβέρνηση κι ακολουθεί τον ίδιο δρόμο;-, κατασκευάζουν σχεδιασμένα μια διαμάχη με αφορμή τα σουβλάκια, αύριο το ραμαζάνι ή τη Μεγάλη εβδομάδα των παθών, το σταυρό κι εικόνες στα νοσοκομεία και σχολεία και πάει λέγοντας... όπως επιτάσσει το υπερεθνικό κεφάλαιο.
Κι όλα αυτά για να μην ασχοληθεί κανένας με τη λαθρομετανάστευση, που μαζί με το άλλο μύθο του δήθεν "κινδύνου κλιματικής αλλαγής" αποτελούν σήμερα τις προμετωπίδες δράσης των τραπεζιτών του 4ου Ράιχ.
Όλοι τρέμουν "σαν το διάολο το λιβάνι" να μιλήσουν για τη λαθρομετανάστευση ως σχεδιασμό του κεφαλαίου.
Όλοι ξεχνούν πως η πατρίδα μας δεν έχει απλώς εκχωρήσει και την τελευταία ρανίδα κυριαρχίας στους τραπεζίτες... αλλά οι τραπεζίτες παίρνουν τα σπίτια, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες χωρίς ηλεκτρικό και νερό, οι νέοι μεταναστεύουν, η δημόσια περιουσία ξεπουλήθηκε, η βουλή νομοθετεί κατόπιν εντολών από το Διευθυντήριο και... με την υπογραφή ΟΛΩΝ των μνημονιακών κυβερνήσεων και τη βούλα ΟΗΕ κι ΕΕ η Ελλάδα είναι "Ασφαλής προορισμός υποδοχής κι ενσωμάτωσης μεταναστών-προσφύγων", βέβαια με το αζημίωτο για τις ελίτ.
Μια αποθήκη ψυχών, σκλάβων... από την οποία θα επιλέγουν οι "πολιτισμένοι" βορειοευρωπαίοι εκείνες τις δεξιότητες που είναι αναγκαίες στις πολυεθνικές τους, ώστε να εξαλείψουν κάθε εργατική και κοινωνική κατάκτηση που κερδήθηκε αιώνες τώρα με αίμα.
Όλοι "συζητούν" πως θα γίνει η χωροταξική οργάνωση για τους λαθρομετανάστες, αλλά ποτέ δεν μιλούν για το "πρόβλημα".
Όλοι μιλούν για "φιλανθρωπία", "ανεκτικότητα" και εσχάτως για ζητήματα θρησκευτικής πίστης, ενώ είναι απόλυτα σαφές πως το υπερεθνικό κεφάλαιο ουδόλως απασχολεί η δήθεν "ισλαμοποίηση",  αλλά πως στις ευρωπαϊκές χώρες θα επιβάλλουν εργασιακές συνθήκες ίδιες με αυτές των εξαθλιωμένων δούλων που μεταφέρουν σωρηδόν κι ασταμάτητα.
Κύριο θέμα στις ημέρες μας η οσμή ψησίματος χοιρινού, από μια απλή ανοησία λίγων, ή σχεδιασμένη προβοκάτσια, που θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητη γιατί η σύγκρουση είναι των κάτω με τους επάνω, τις ελίτ.
Στη γραμμή Σόρος κάποιος βολευτάκος της καπιταλιστικής "αριστεράς" κάνει το ψήσιμο μπριζόλων κύριο ζήτημα, ως αυτόκλητος υπερασπιστής της πίστης "μουσουλμάνων λαθρομεταναστών" κι από κοντά μην χάσει το "αριστερό" πρόθεμα ακόμη κι ο Κουτσούμπας.
Άραγε, θα ενοχλήσουν τα σουβλάκια τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, ή το πως θα διαβιώσουν το χειμώνα που έρχεται; Θα πει κάποιος... παγώνουν οι κάτοικοι της χώρας, να σκεφτούμε και τους μετανάστες; Αυτό θέλουν οι επάνω: οι κάτω να σκέφτονται αυτό που βολεύει τις ελίτ.


Από το μπαούλο εξήλθε ακόμη κι ο Ανδριανόπουλος διεκδικώντας χειροτονία Ιμάμη, αφού εντόπισε σε 90 τόσους στίχους από το Κοράνι ως ισλαμικό σχέδιο τη μετανάστευση, για να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα.
Η αποικία Ελλάδα αναλώνεται μέσω των ΜΜΕ και της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, σε αγώνες διεκδικητών μιας χειροτονίας σε ιμάμηδες, ή χειροτονίας σε δεσποτάδες απ' την άλλη πλευρά.
Το γεγονός πως η λαθρομετανάστευση είναι επίσημο σχέδιο των ελίτ (για το δημογραφικό, για να κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι τεμπέληδες νεολαίοι, για να έλθει η ανάπτυξη κι άλλα φαιδρά) κι ουσιαστικά να εξαλειφθεί η έννοια του "Έθνους - Κράτους", δεν το αγγίζει κανένας: ούτε η δεξιά, ούτε η κοσμοπολίτικη "αριστερά".

«Οι Χριστιανοί δεν είναι προσκεκλημένοι ούτε αποδημητικά πουλιά. Είναι από την προέλευση του Έθνους και χωρίς αυτούς δεν υπάρχει Συρία»!
Πρόεδρος Bashar Al Assad, 17 Σεπτέμβρη 2017

Στη Συρία, μια Μουσουλμανική χώρα, σε θρησκευτικό κι ανθρώπινο επίπεδο ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας κι ο Μέγας Μουφτής της Συρίας (θα λέγαμε ο Πατριάρχης των Μουσουλμάνων), έχουν τα "προβλήματα" με τα οποία ασχολείται η πολιτική ελίτ στην πατρίδα μας;
Όταν οι Μουσουλμάνοι έχουν Ραμαζάνι... λέτε να θίγονται επειδή στη διάρκεια της ημέρας, πριν βραδιάσει δηλαδή, οι Χριστιανοί τρώνε και πίνουν;
Όταν οι Χριστιανοί βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης εβδομάδας και με τη νηστεία, λέτε να θίγονται επειδή οι Μουσουλμάνοι τρώνε τα αρνίσια παϊδάκια τους;
Πόσοι από τους κλόουν (πολιτικούς και δημοσιογράφους σε διατεταγμένη Υπηρεσία) αυτών των ημερών γνωρίζουν πως τις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας (Πάσχα, Χριστούγεννα, Κυριακή της Ορθοδοξίας κ.α.), ο πρώτος που επισκέπτεται τον Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη για να του δώσει τις ευχές και παρακολουθεί τις θείες λειτουργίες με σεβασμό, είναι ο Μέγας Μουφτής των Μουσουλμάνων;

Βέβαια, οι ανόητοι υπερασπιστές της πιο χυδαίας έκφρασης στο Χριστιανισμό, όπως τα ανθρωπόμορφα κτήνη του "ισλαμικού κράτους" θεωρούν άπιστη τη σύζυγο του Μπασάρ Αλ Άσαντ επειδή δεν φοράει μαντίλα, έτσι οι εγχώριοι χριστιανοτζιχαντιστές θεωρούν βεβήλωση την παρουσία του Μεγάλου Μουφτή στις πανηγυρικές θείες λειτουργίες των Ορθοδόξων, αλλά δεν τους ενοχλεί καθόλου που ο σχισματικός πατριάρχης Βαρθολομαίος έφερε ρήξη στην Ορθοδοξία για να νομιμοποιήσει το ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία, ή πως τα κονδύλια Σόρος και σια τροφοδοτούν το "φιλάνθρωπο" έργο τους και χωρίς ντροπή χρησιμοποιούν τον Χριστό για διαβολικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς [Βλέπε σε: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου].
Σήμερα (προχθές) η Ορθοδοξία γιόρτασε τη σύναξη των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ...

Οι Χριστιανοί κάτοικοι στην Απάμεια της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τη σημερινή Mahardah της βόρειας Συρίας των περίπου 20.000 κατοίκων, οι Ελληνορθόδοξοι επισκέφθηκαν την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ, ότι απέμεινε από την επτάχρονη κατοχή στη Βόρεια Συρία, για να προσευχηθούν και να παρακαλέσουν το Θεό να έρθει η ειρήνη στην πόλη τους και σ' όλη τη Συρία.
Με όσα ακούμε από τους σε διατεταγμένη υπηρεσία αυτές τις ημέρες, νομίζετε πως αυτό προκάλεσε την οργή, το θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων στην πόλης τους;

Αυτή είναι η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην Απάμεια, τη σημερινή Mahardah. Λέτε η αμφίεση των αθλητριών να "ενοχλεί" τους Μουσουλμάνους, μιας κι οι πιστές μουσουλμάνες έχουν πάντα κρυμμένα τα μαλλιά τους με μαντήλι και φυσικά δεν εκθέτουν δημόσια ποτέ τα γυμνά πόδια;
Αν πιστέψουμε όσα εκφωνούσε εντός βουλής ο βολευτάκος του συριζα για τα σουβλάκια, τότε σήμερα στην Απάμεια θα είχαμε εμφύλιο πόλεμο.
Όμως εκεί γνωρίζουν πολύ καλά πως ο εχθρός είναι ο ιμπεριαλισμός, η τρομοκρατία και φυσικά εναντιώνονται στη μετανάστευση, στην εγκατάλειψη της πατρίδας, ώστε να γίνουν οι όμορφες κοπέλες σκλάβες στα πορνεία της δύσης κι οι άνδρες φθηνό κρέας στις πολυεθνικές, τους τραπεζίτες.

Πάντα στην Απάμεια, τη σημερινή Mahardah, ο Επιτάφιος της Μεγάλης Παρασκευής του 2019... Λέτε η περιφορά του Επιταφίου, με δεδομένη την απουσία εικόνων στο Ισλάμ, να προκάλεσε την οργή των Μουσουλμάνων;

Συρία υπό τον έλεγχο του "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ" και Συρία κατεχόμενη από αυτούς που "φιλοξενούμε", στηρίζουμε και δηλώσαμε σε όλες τις Νατοϊκές συνάξεις πως είναι η "μετριοπαθής αντιπολίτευση"...
Όμως οφείλουμε να διαπιστώσουμε και να σεβαστούμε εκείνους που δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν την κοινωνία της Συρίας σαν αυτή της μεγάλης "δημοκρατίας" των δικτατόρων Σαούδ και στενής συμμάχου της Ε.Ε. και της Ελλάδας.


Οφείλουμε να σεβαστούμε την πλήρη υποστήριξη που δώσαμε στους διωκόμενους από τον "χασάπη Άσαντ", μετά τη νόμιμη  πρόσκληση της Ρωσίας από την Συριακή Βουλή.
Κι επειδή ο νέος πρωθυπουργός σέβεται απόλυτα τους θεσμούς, "το κράτος έχει συνέχεια", δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά τους μισθοφόρους και φυσικά -ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ- να διευκολύνουμε τη "θρησκευτική αστυνομία" τους που δραστηριοποιείται και τρομοκρατεί όσους Μουσουλμάνους πρόσφυγες προσπαθούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο τους, από μια εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση. Η μαφία στους καταυλισμούς απαγορεύει και τιμωρεί όποιες γυναίκες δεν φορούν μαντίλα, διακινεί κάθε είδους υπηρεσία και "προϊόντα"...  [Βλέπε σε: Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!].
Μετά την ήττα της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία, του μεγαλύτερου σκοταδιστικού παγωμένου χειμώνα για τους λαούς, μπήκε σε εφαρμογή το "προσφυγικό-μεταναστευτικό" και την "εξέγερση για εκδημοκρατισμό της Συρίας", αντικατέστησε η "φιλανθρωπία", ο "ανθρωπισμός", ο "αντιρατσισμός".
Τη θέση των δολοφόνων αποκεφαλιστών, των "εξεγερμένων", των "τρομοκρατών"-μισθοφόρων της "πολιτισμένης" δύσης, αντικατάστησαν οι οργανώσεις "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", οι ΜΚΟ των μυστικών υπηρεσιών, οι "φιλάνθρωποι", οι "ανθρωπιστές" και ο μεγαλύτερος θρησκευτικός ηγέτης του πλανήτη. ο συνεργάτης του δολοφόνου Βιντέλα [Βλέπε σε: Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!].
Οφείλουμε να σεβαστούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" -με τις υπογραφές όλων των κυβερνήσεων-, την μετατροπή της πατρίδας μας σε αποθήκη σκλάβων για να χτυπηθούν οι εργατικές και κοινωνικές κατακτήσεις των ευρωπαίκών λαών, πάντα με το αζημίωτο αφού με χρήματα των Ευρωπαίων -και Ελλήνων- αγρίως φορολογούμενων πολιτών πλουτίζουν οι ελίτ.

«Ανοιχτά σύνορα, όπως οι δικοί μας κώλοι»... διαδηλώνουν στην "πολιτισμένη" Ευρώπη...

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε στους υπέρμαχους του "δικαιωματισμού" και των "ατομικών δικαιωμάτων" -για τα κοινωνικά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις δεν υπάρχει πλέον "έδαφος"-, πως θα πρέπει να προβλέψουν για τα δικαιώματα των παρελάσεων gay pride ("Oμοφυλοφιλίκη Υπερηφάνεια" την βάπτισε η νέα τάξη), που μάλλον μπορεί να θίξει τα ήθη κι έθιμα των μεταναστών κι ο βολευτάκος του συριζα θα πρέπει να διαλέξει με ποιους να πάει και ποιους ν' αφήσει. Ακόμη πως το επόμενο καλοκαίρι δεν θα πρέπει να έχουμε νεαρές και νεαρούς στις παραλίες, που θα προσβάλλουν βάναυσα τα ήθη κι έθιμα των Νατοϊκών μισθοφόρων που φιλοξενούμε κι είναι ρατσιστικό να έχουμε ξεχωριστές πλαζ για κάθε θρησκεία. Ευστυχώς αυτό θα αποφευχθεί, αφού η "Oμοφυλοφιλίκη Υπερηφάνεια" λατρεύει τους λαθρομετανάστες κι οι λαθρομετανάστες λατρεύουν αυτό το κίνημα συμπαράστασης στον πόνο τους...
Όμως, αυτό είναι το "Ισλάμ" που δήθεν υπερασπίζονται οι "πολιτικοί ταγοί" κι οι δημοσιογραφικές πόρνες του 4ου Ράιχ, ή πρόκειται για μία απάτη της παγκοσμιοποίησης;

ΟΧΙ! Το Ισλάμ υπερασπίζεται και σέβεται τις άλλες θρησκείες!

Οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολάχ... φρουροί των Ελληνορθόδοξων ναών και μνημείων. Υπερασπιστές της Ορθοδοξίας, φύλακες της Ορθοδοξίας καθημερινά αποτίουν φόρο τιμής (με στρατιωτικό χαιρετισμό μιας κι οι ίδιοι είναι Μουσουλμάνοι) στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία... [Βλέπε σε: Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ: Η Χριστιανική πόλη Σαντάντ κι η Χεζμπολάχ]

Ποιο είναι το Ισλάμ;
Οι πραγματικοί Μουσουλμάνοι -σύμφωνα και με το Κοράνι, όπως κι οι Χριστιανοί με τα ευαγγέλια τους- είναι εκείνοι που σέβονται τις πεποιθήσεις των άλλων και υπερασπίζονται τους ιερούς τόπους τους και μάλιστα με το όπλο στο χέρι μαζί με τους Χριστιανούς.
Όταν η "αραβική άνοιξη" των "Δημοκρατικών" στις ΗΠΑ μαζί με τα τυραννικά καθεστώτα του κόλπου, το Ισραήλ και την Τουρκία... επιτέθηκαν στη Συρία...

Όταν οι φονιάδες μισθοφόροι από 85 χώρες του πλανήτη, οι φονιάδες του "ελεύθερου συριακού στρατού", η "μετριοπαθής αντιπολίτευση" για την "πολιτισμένη" δύση, εξοπλισμένοι και χρηματοδοτούμενοι από την "δημοκρατική "Ευρωπαϊκή Ένωση" -και τη συμμετοχή της επίσημης Ελλάδας κι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία 8 χρόνια, μέσω του Νατοϊκού οργανισμού "Φίλων της Συρίας"-, σκόρπισαν το θάνατο και την καταστροφή στη Συρία...
Όταν οι Επαγγελματίες Οπλίτες - ΕΠΟΠ των "Κούρδων μαχητών κι αμαζόνων made in israel" -όχι ο κουρδικός λαός-, μαζί με τους συμμάχους αίματος για 7 χρόνια τον "ελεύθερο συριακό στρατό (FSA), πολέμησαν να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ", επέβαλαν σκληρή κατοχή στη Βόρεια Συρία, "φιλοξενώντας" κι υπερασπίζοντας αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις, αλλά και πλουτίζοντας με την κλοπή και λαθρεμπόριο του πετρελαίου του λαού της Συρίας και την κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών... [Βλέπε σε: Τι υπάρχει πίσω από το "σοσιαλισμό" των Κούρδων στη βόρεια Συρία;].
Όταν οι αποκεφαλιστές του λεγόμενου "ισλαμικού κράτους" που δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 0,001% των Μουσουλμάνων του κόσμου, με μια άνευ προηγουμένου επίθεση... επιτέθηκαν και κατέστρεψαν εκκλησίες και τζαμιά, αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, δολοφονώντας χριστιανούς και μουσουλμάνους, η ανθρωπότητα υπέστη ένα άνευ προηγουμένου ανθρωπιστικό έγκλημα, με περισσότερους από 350.000 Μάρτυρες στο Πάνθεον των Ηρώων της Ανεξαρτησίας...

Τότε ο Αραβικός Στρατός της Συρίας με κληρωτούς κι όχι επαγγελματίες στρατιώτες, με τα παιδιά του λαού της Συρίας (Μουσουλμάνους, Χριστιανούς, τους Άραβες, τους Αρμένιους, τους Ασσύριους, τους Δρούζους, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, πατριώτες... με 15 θρησκευτικές κι εθνικές μειονότητες, αλλά και Κούρδους πατριώτες που δεν δάγκωσαν το χέρι που τους προστάτευσε και φιλοξένησε), μαζί με τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή
Τότε η Μουσουλμανική Χεζμπολάχ, η "τρομοκρατική οργάνωση" για την πολιτισμένη δύση, οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολάχ υπερασπίστηκαν τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς, έδωσαν ζωές κι αίμα για να υπερασπιστούν Χριστιανικές εκκλησιές και μοναστήρια...
Τότε οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης, οι "Μουσουλμάνοι των μουλάδων" όπως τους χαρακτηρίζει η "πολιτισμένη" δύση... υπερασπίστηκαν νέες Θερμοπύλες, χαρακώματα Ανθρωπισμού και Πολιτισμού, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους...
Τότε οι Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες των Φενταγίν πρόσφεραν για ακόμη μία φορά από 1948, το αίμα των Παιδιών της Παλαιστίνης για το Αραβικό Έθνος, τη Συρία των Χριστιανών και Μουσουλμάνων...
Τότε οι κομμουνιστές της Συρίας, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί, μαζί με τους σοσιαλιστές και όλες τις πατριωτικές δυνάμεις υπερασπίστηκαν Μουσουλμάνους, Χριστιανούς, Πολιτισμό, ανθρώπινες αξίες και κατακτήσεις...
Τότε Ρώσοι έδωσαν ζωή και αίμα στη Συρία, το νέο Στάλινγκραντ για να υπερασπιστούν Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, τον Ανθρωπισμό...
Τότε, εκείνες τις μαρτυρικές μέρες, μήνες, χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης, ήταν πάντα ο
Αυτό είναι το Ισλάμ, το οποίο υπερασπίζεται και σέβεται τις άλλες θρησκείες.

Αλήθεια... πόσο μεγάλος φασίστας και ρατσιστής ήταν ο Μαρσαί;
Όταν η "αριστερά" δεν γραφόταν με εισαγωγικά, όταν δεν ήταν ο λακές των ιμπεριαλιστών!


Ήταν 27 Μάρτη του 1980, όταν ο Georges Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, στη δημόσια ομιλία του στην Porte de Pantin (Παρίσι), τόνιζε:
«Πρέπει να σταματήσει η νόμιμη, ή παράνομη μετανάστευση...
Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η είσοδος μεταναστών εργαζομένων στη Γαλλία, ενώ η χώρα μας έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια Γάλλων ανέργων και μετανάστες...»
Ο Samora Machel... επαναστάτης, κομμουνιστής κι αντιιμπεριαλιστής... και σήμερα με το λατρεία υπέρ της "μετανάστευσης" από μέρους της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", επίκαιρος όσο ποτέ:
«Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού»
[Βλέπε σε: Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση]

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Ο Mohamed Konaré, ηγέτης του Παναφρικανικού Κινήματος:
«Δεν είναι αλήθεια πως οι μετανάστες πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να μπουν στα πλοία. Δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ. Όποιος έχει τόσα χρήματα δεν έχει ανάγκη να μεταναστεύσει. Τους εκμεταλλεύονται στη διάρκεια της πορείας προς τη Λιβύη. Οι γυναίκες βιάζονται κι οι άνδρες έχουν μεταχείριση σκλάβων... (...)
Η ολιγαρχία που κυβερνάει στη δύση προσπαθεί να αδειάσει την Αφρική από τη δύναμη της ζωής της. Ταυτοχρόνως ανάβει τον πόλεμο μεταξύ των φτωχών. Οι φτωχοί Ιταλοί εναντίον των φτωχών Αφρικανών... (...)
Όταν αναλαμβάνει την εξουσία ένας ηγέτης [σε χώρες της Αφρικής] και θέτει σε συζήτηση την επικρατούσα κατάσταση, τότε τον δολοφονούν. Αυτός συνέβη 22 φορές σε διάφορες αφρικανικές χώρες. Όποιος θέλει να βγει εκτός του οικονομικού-νομισματικού συστήματος της Γαλλίας, έχουμε ένα πραξικόπημα και δολοφονίες... (...)»
Κανένα ΜΜΕ, κανένας δημοσιογράφος, αριστερός ή δεξιός, δεν έχει κάνει την παραμικρή νύξη στο πως αντιμετωπίζει το Παναφρικανικό Κίνημα τη μετανάστευση, αυτό που σήμερα θεωρείται από τους ευρωκράτες, τους υπαλλήλους των τραπεζιτών, ως δείγμα-ένδειξη πολιτισμού και προοδευτικότητας [Βλέπε σε: Κλείστε τα σύνορα! Η διαδήλωση των μεταναστών που εξαφάνισαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ!].
Οφείλουμε να αναρωτηθούμε: Μήπως ο φασισμός κρύβεται από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";
Ζούμε την απόλυτη εποχή κυριαρχίας του σουρεαλισμού!
Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία των τραπεζιτών στο "αριστερό"-δεξιό πολιτικό κατεστημένο.
Βιώνουμε, με αφορμή το φαινόμενο της λεγόμενης "μετανάστευσης", μια αυτοαποκαλούμενη "αριστερά" που απαρνιέται βασικές αρχές των κλασικών του Μαρξισμού κι εναρμονίζεται με την "φιλανθρωπία" του κεφαλαίου.

«Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου...
Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου...
Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας...
Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών...
Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία...
»

Κι ο Β. I. Λένιν, στο «Ό Ιμπεριαλισμός, ανώτατο στάδιο του καπιταλισμού»:
«...η ιμπεριαλιστική επέκταση των καπιταλιστικών οικονομιών... σε περιόδους οικονομικής κρίσης ωθούν τους βιομηχάνους να ελαφρύνουν την υπερεργασία και στη συνέχεια να καλούν από τις αποικίες, στη διάρκεια της ανάκαμψης τους διεθνείς μετανάστες ως  βιομηχανικό εφεδρικό στρατό, που θα εκτελέσουν το ρόλο τους απορροφώντας τους κραδασμούς, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην αγορά εργασίας των χωρών προέλευσης, όσο και στις χώρες που φθάνουν, με αποτέλεσμα την εδραίωση της πολιτικής και οικονομικής θέσης της κυρίαρχης τάξης, της μπουρζουαζίας..."

«Καλύτερα να πεθάνεις αγωνιζόμενος στους δρόμους
της πατρίδας εναντίον της νεοαποικιοκρατίας,
παρά να πνιγείς στη Μεσόγειο γιατί θέλεις να πας στη Δύση»
Kemi Seba
Άραγε αναρωτιέται κάποιος "αντιρατσιστής" αγωνιστής, οι ακτιβιστές των "ανοιχτών συνόρων": Γιατί δεν γνωρίζουμε τον Kemi Seba;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση