GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσαντ: "Η σχέση μεταξύ Ερντογάν και Ε.Ε. είναι διττή: τον μισούν, αλλά τον θέλουν"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Είμαι Σύρος, γεννήθηκα στη Συρία, έζησα στη Συρία και θα πεθάνω στη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Είμαι Σύρος,
γεννήθηκα στη Συρία,
έζησα στη Συρία
και θα πεθάνω στη...
Συρία»
Μπασάρ Αλ Ασαντ

Αύριο 11 Νοέμβρη θα μεταδοθεί η συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ στο Ρωσικό "RT International".
Αναμένοντας την αυριανή συνέντευξη του Λιονταριού της Συρίας, ας δούμε ορισμένα σημεία που αφορούν και την ξενόδουλη πολιτική ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ) κι ειδικότερα όλων των υπουργών των Εξωτερικών (Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Κοτζιάς, Κατρούγκαλος), που διέπραξαν έγκλημα πολέμου με την υπογραφή τους σε κυρώσεις-εμπάργκο εναντίον ενός λαού και μάλιστα χωρίς καν την έγκριση του ΟΗΕ.

Syrian President Bashar Assad. © RT

«Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Συριακό λαό από τις δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κρατών της ΕΕ, είχαν ως στόχο να υποκινήσουν τους Σύριους να εξεγερθούν εναντίον της κυβέρνησής τους, αλλά απέτυχαν (...)»
Σε ερώτηση για τη στάση της Βρετανίας και το Ιρανικό πλοίο που μετέφερε περέλαιο στη Συρία [Βλέπε σε: Ιράν... έτσι προστατεύουν τα σύνορά τους κράτη με Εθνική Κυριαρχία! κι επίσης σε Νομίζουν πως μπορούν να παίξουν με το Ιράν... λες κι είναι Ελλάδα!] κι αν το εμπάργκο της Ε.Ε. έπληξε τους φτωχότερους στη Συρία, ο πρόεδρος Άσαντ επισημαίνει:
«Πρώτα απ' όλα, αυτό είναι πειρατεία του βρετανικού καθεστώτος και δεύτερον, ναι, ήθελαν να πλήξουν τον Συριακό λαό, επειδή περίμεναν να εξεγερθεί εναντίον της κυβέρνησής του στα διάφορα στάδια του πολέμου, αλλά απέτυχαν. Είχαν υποστηρίξει τους τρομοκράτες, τους μετριοπαθείς αντάρτες, τους αγγέλους με τα λευκά κράνη, αλλά όχι τον λαό.
Ο Συριακός λαός στήριξε τη δική του κυβέρνηση, γι' αυτό έπρεπε να υποφέρει, να πληρώσει γιατί αρνήθηκε να στηρίξει τα δυτικά σχέδια. Αυτές οι κυρώσεις είναι ίσως η τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να στρέψουν το λαό εναντίον της κυβέρνησής του. Αλλά προσπάθησαν τον περασμένο χειμώνα και πριν, αλλά δεν λειτούργησε, επειδή ο λαός έχου έχει μνήμη και γνωρίζει ποιο είναι το συμφέρον του (...)
Η υποκρισία των ευρωπαϊκών εθνών, δήθεν φοβούμενοι ότι η Άγκυρα θα έστελνε πρόσφυγες στην Ευρώπη, συνεχίζοντας να υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία.
Το κύριο μέλημα της Ευρώπης δεν θα πρέπει να είναι οι Σύροι πρόσφυγες που απειλεί να στείλει ο Ερντογάν στην Ευρώπη, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες τρομοκράτες με τους οποίους η Ευρώπη έχει συμμαχήσει.
Η σχέση Ευρώπης - Τουρκίας είναι μια σχέση αγάπης-μίσους. Στην πραγματικότητα, η σχέση μεταξύ Ερντογάν και Ε.Ε.τον μισούν, αλλά τον θέλουν».

Πως να ξεχάσουμε: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας
Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας;
 
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες! 
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία! 
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία 
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση